Un primar din judetul Iasi il contrazice pe Liviu Dragnea: Catalin Ivan e membru PSD

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 21:58
11090 citiri
Un primar din judetul Iasi il contrazice pe Liviu Dragnea: Catalin Ivan e membru PSD

Primarul PSD din localitatea ieseana Dobrovat, Catalin Martinus, sustine ca europarlamentarul PSD Catalin Ivan figureaza ca membru in organizatia din comuna sa si ca acest lucru a fost validat si de conducerea filialei judetene. El il contrazice astfel pe Liviu Dragnea, care a declarat, miercuri, ca Ivan nu este membru PSD.

Catalin Martinus a declarat ca europarlamentarul Catalin Ivan s-a transferat in urma cu doi ani la PSD Dobrovat de la organizatia sectorului 1 al Capitalei, iar decizia a fost validata de catre conducerea flialei judetene PSD Iasi, in noiembrie anul trecut.

"Catalin Ivan este membru la noi la Dobrovat. Mai mult, in campania electorala de anul trecut de la parlamentare, in luna noiembrie, intr-o sedinta a conducerii filialei judetene s-a discutat despre acest lucru. Imi amintesc pentru ca eram in sala. Liderul de atunci al PSD Iasi Mihai Chirica i-a multumit lui Ivan pentru implicarea in campanie si a propus validarea sa ca membru de catre organizatia judeteana. S-a votat in unanimitate, nu s-a opus nimeni. Deci domnul Ivan este membru PSD cu acte in regula", a afirmat primarul PSD de la Dobrovat, Catalin Martinus.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca europarlamentarul Catalin Ivan nu poate fi exclus din partid deoarece nu mai este "de mult" membru al formatiunii, fiind exclus "de ceva vreme" de organizatia PSD Sector 1.

Si presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a sustinut ca europarlamentarul Catalin Ivan nu mai este de un an membru al partidului.

In replica, europarlamentarul Catalin Ivan a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un printscreen cu o postare a lui Liviu Dragnea din urma cu trei luni in care liderul PSD distribuia un clip video in care europarlamentarul transmitea mesajul PSD "Indrazneste sa crezi in Romania!".

Ivan a mai scris ca va reveni "cu informatii complete, la rece, fara patima".

Razboi crunt in instanta intre doua membre PSD celebre: "Ai bagat oameni la puscarie". Judecatori: "O chestiune de razbunare personala"

Citeste si:
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Prin modestia și discursurile sale, președintele Republicii Moldova Maia Sandu se bucură de o popularitate uriașă atât la Chișinău, cât și în România, acolo unde tot mai mulți se...
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Sorin Oprescu a fost primarul Bucureștiului începând din 2008 până în 2015, an în care a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție după ce a primit o mită de 25.000 de euro,...