Ziare.com

Condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare, Dragnea a ajuns la Rahova dupa o diversiune ca-n filme (Video)

de Ionel Stoica, Redactor-sef adjunct Ziare.com; Irina Olteanu
Luni, 27 Mai 2019, ora 17:50

   

Condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare, Dragnea a ajuns la Rahova dupa o diversiune ca-n filme (Video)
Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare intr-unul dintre cele mai mediatizate procese din ultimii ani, cazul angajarilor fictive la Directia Copilului Teleorman.

Decizia a fost data de un complet format din 5 judecatori. Patru au fost pentru condamnare - Rodica Aida Popa, fost vicepresedinte al Inaltei Curti, Lucia Tatiana Rog, Luciana Mera si Simona Encean, iar cel de-al cincilea judecator - Alexandra Iuliana Rus, a fost pentru rejudecarea intregului dosar.

Condamnarea primita de liderul PSD reprezinta o premiera, Liviu Dragnea fiind liderul celui mai mare partid din Romania, partid aflat la guvernare, dar si al treilea om in stat - avand functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Dupa o diversiune ca in filme, Liviu Dragnea a ajuns luni seara la Penitenciarul Rahova.

In jurul dupa amiezii, din curtea locuintei liderului PSD a iesit o masina neagra, cu geamuri fumurii, marca Skoda. Jurnalistii au crezut ca in interiorul sau se afla Liviu Dragnea, care ar fi trebuit sa mearga la sectia de Politie sa se predea, si au pornit in urmarirea autoturismului.

Intre timp, insa, de la locuinta lui Dragnea a plecat o alta masina, un Duster, in care se afla de fapt liderul PSD. Autoturismul, care apartinea Politiei, l-a dus pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova unde a fost intampinat de cezi de persoane care l-au huiduit.

Liviu Dragnea va sta aici 21 de zile, in carantina, iar apoi va fi transferat la Penitenciarul Jilava.

Ziare.com a transmis, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente ale acestei zile:

17:27 - Protestatarii au desfacut o sticla de sampanie pentru copii si s-au urcat pe gardurile penitenciarului incercand sa il zareasca pe Dragnea. "Nimicule, ridica o mana daca mai esti in viata", striga ei.

17:19 - Zeci de oameni au inconjurat masina in care se afla Liviu Dragnea, au huiduit si au strigat: "Victorie", "Dragnea la puscarie", "Hotul".

17:18 - Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova Masina in care se afla a intrat in curte iar apoi portile s-au inchis fara ca liderul PSD sa fie vazut in momentul in care a coborat din autoturism.17:12 - Dusterul Politiei in care se afla Liviu Dragnea, insotit de 3 politisti, va ajunge in curand la Penitenciarul Rahova.

17:09 - Jurnalistul Alex Costache l-a fotografiat pe Liviu Dragnea in cea de a doua masina. Liderul PSD este imbracat intr-o camasa in dungi.17:03 - Potrivit televiziunilor de stiri, Liviu Dragnea s-ar afla in cea de a doua masina care apartine Politiei.

16:50 - Potrivit Mediafax, in fata resedintei lui Dragnea din zona Domenii se afla in continuare o masina a procuraturii.

16:45 - Intre timp, prima masina merge de minute bune prin Bucuresti. Se pare ca a trecut de sectia 2 de Politie, unde ar fi trebuit sa mearga sa se predea.

16:43 - O alta masina, un Duster, a plecat de la locuinta lui Liviu Dragnea. Si aceasta avea geamuri fumurii, astfel ca nici de aceasta data nu s-a putut vedea cine se afla in ea.

16:20 - In momentul in care masina lui Dragnea a iesit din curtea cladirii, cei aflati in zona au inceput huiduie sa strige: "La puscarie, talharule!"

16:19 - O masina, marca Skoda, despre care jurnalistii spun ca este autoturismul personal al lui Liviu Dragnea, a iesit din curtea locuintei sale. Liderul PSD nu a putut fi vazut, pentru ca masina in care se afla are geamuri fumurii.16:16 - Oamenii continua sa se adune in fata locuintei lui Dragnea, unii dintre ai avand si pancarte.


Foto: Captura Digi24


16:04 - Avocata lui Liviu Dragnea a plecat de la locuinta acestuia. Ea nu a vrut sa spuna daca liderul PSD se va preda sau va astepta ca politistii sa il ridice de acasa. Intrebata, insa, cum a reactionat DRagnea in momentul in care a aflat sentinta, Flavia Teodosiu a raspuns: "Dumneavoastra cum ati reactiona?".15:58 - In fata locuintei lui Dragnea se afla zeci de persoane care asteapta momentul in care liderul PSD va merge catre Politie si mai apoi la inchisoare.15:50 - Mandatul pentru executarea pedepsei in cazul lui Liviu Dragnea a ajuns la Politie. Daca liderul PSD nu se preda, oamenii legii se vor prezenta la locuinta sa pentru a-l ridica.

15:41 - La domiciliul lui Liviu Dragnea din nordul Capitalei a ajuns Flavia Teodosiu, unul dintre avocatii lui Liviu Dragnea. Ea nu a dorit sa faca declaratii.

15:33 - Potrivit prevederilor Codului Penal, Liviu Dragnea poate fi eliberat conditionat dupa ce a executat 2/3 din pedeapsa.

Liberarea conditionata se poate acordat daca "cel condamnat a executat cel putin doua treimi din durata pedepsei, in cazul inchisorii care nu depaseste 10 ani, sau cel putin trei patrimi din durata pedepsei, dar nu mai mult de 20 de ani, in cazul inchisorii mai mari de 10 ani", este prevederea din Codul Penal. In cazul lui Dragnea, solicitarea ar putea fi facuta dupa 2 ani si 4 luni.

15:22 - Potrivit Digi24, politistii au incercat sa il sune pe Liviu Dragnea insa acesta nu a raspuns la telefon. Ulterior au reusit sa comunice cu liderul PSD, iar acesta le-a spus ca se afla la resedinta sa din Bucuresti. Ramane de vazut daca va merge singur la Politie sa se predea, sau va astepta sa vina oamenii legii sa il ridice de acasa.

15:15 - Toni Neacsu, avocat in dosaul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare, a spus ca a observat o anumita graba pe care nu a inteles-o pentru a se da rapid o sentinta. "Cred ca e putin cam mult ca sa dai o hotarare pe motiv ca unul dintre membrii completului se pensioneaza", a spus el la Antena 3.

14:55 - Liviu Dragnea va fi dus azi la Rahova, unde va sta timp de 21 de zile in carantina, dupa care, cel mai probabil, va fi transferat la Penitenciarul Jilava, unde va executa pedeapsa in regim semisdeschis, informeaza News.ro.

14:42 - Floarea Alesu, fosta sefa DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea si Adriana Botorogeanu, trebuie sa plateasca in solidar, suma de 60.205 lei, reprezentand despagubiri civile cu titlu de daune materiale, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de catre Adriana Botorogeanu.

14:36 - Floarea Alesu, fosta sefa DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea si Anisa-Niculina Stoica, trebuie sa plateasca in solidar, suma de 23.445 lei, reprezentand despagubiri civile cu titlu de daune materiale, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de catreAnisa-Niculina Stoica.

14:30 - Potrivit minutei instantei, Liviu Dragnea trebuie sa plateasca o parte din salariile incasate de cele doua secretare PSD, Anisa-Niculina Stoica si Adriana Botorogeanu, in perioada in care au fost angajate fictiv la DGAPSC Teleorman.

14:10 - Liderul PSD, Liviu Dragnea, are la dispozitie doua ore sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie, in caz contrar, va fi ridicat de acasa. Ulterior, urmeaza sa fie dus la inchisoare, cel mai probabil la Penitenciarul Rahova.

14:02 - Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat o fotografie in care membrii sai urmaresc sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. "Urmarim stirile in fiecare zi", este comentariul care insoteste imaginea.13:40 - Se citesc sentintele:

Floarea Alesu, fosta sefa a Directiei de Protectia Copilului Teleorman, judecata pentru abuz in serviciu si fals intelectual, ramane cu sentinta primita in faza de fond la 3 ani, 7 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare in penitenciar. Ea urmeaza sa fie incarcerata astazi.

Liviu Dragnea - este condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata cu 4 voturi pentru si 1 vot impotriva.

Bombonica Prodana, fosta sotie a liderului PSD, a fost achitata pentru abuz in serviciu. In faza de fond a procesului, instanta incetase procesul penal deschis impotriva ei si a amendat-o cu 1.000 de lei.

Cele doua secretare PSD au ramas cu condamnarile primite in faza de fond, Adriana Botorogeanu - 2 ani cu supendare, iar Anisa-Niculina Stoica cu pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendare.

Marineci Ionel, fost sef serviciu in DGASP Teleorman, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, in faza de fond el fusese condamnat la aceeasi pedeapsa.

Milos Rodica, fosta sefa a DGASPC Teleorman, a fost condamnata la 3 ani cu suspendare, in faza de fond ea fusese condamnat la aceiasi pedeapsa.

Gheorghe Nicusor, fost sef Serviciu in cadrul DGASPC Teleorman, a fost condmanat la 3 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual. In faza de fond el fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Balaban Constantin, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman, a fost condmanat la 1 an cu suspendare. In faza de fond el fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Marica Valentina, fost sef de Complex in cadrul DGASPC, a fost achitata. In faza de fond ea fusese condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Olguta Sefu, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman, a fost condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare. In faza de fond ea fusese condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

13:30 - Presa a fost chemata in sala de judecata. Urmeaza ca magistratii sa citeasca sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea.

11:40 - Au inceput deliberarile in procesul lui Liviu Dragnea. Sedinta de judecata in care a intrat magistratul Alexandra Rus s-a terminat, iar aceasta s-a retras pentru deliberari. Curtea instantei supreme s-a umplut de jurnalisti care transmit informatii de la proces.


Foto: Ziare.com


10:05 - Doi dintre magistratii care urmeaza sa dea decizia in cazul Liviu Dragnea, Alexandra Rus si Lucia Tog, intra dimineata in componenta unor completuri de 5 judecatori, astfel ca o posibila decizie ar putea fi data dupa-masa.

Acuzatiile DNADragnea a fost acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de presedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe sefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functii pe doua membre PSD: Adriana Botorogeanu (51 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (46 de ani).

Pentru ca pesedistele nu au dat in toti anii in care au fost angajatele Directiei nicio zi pe la birou, desi aveau contract de munca in regula, statul a fost prejudiciat cu 108.612 de lei, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit, arata procurorii.

"Timp de 8 ani si jumatate si 4 ani si jumatate, nimeni nu a vazut ca cele doua secretare lipseau de la munca? In conditiile in care daca alti functionari lipseau 10 minute erau sanctionati!", spunea procurorul DNA, la ultimul termen din proces, pe 20 mai.

S-a prescris falsul intelectual?Acuzatiile oficiale: instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. In faza de fond a procesului, Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz in serviciu (decizie data in majoritate) si achitat pentru instigarea la fals (decizie data in unanimitate).

Procurorii DNA au cerut in timpul procesului o pedeapsa mai mare pentru instigare la abuz si condamnare pentru instigare la fals intelectual.

Avocatii lui Dragnea au cerut in primul rand achitarea pentru ambele infractiuni. In cazul infractiunii de instigare la fals intelectual, aparatorii sustin ca s-ar fi prescris, aspect contrazis de DNA.

Citeste reactia liderului PSD: Dragnea, prima reactie dupa ce instanta a ramas in pronuntare: Nu mai am demult emotii

Bombonica Prodana a scapatAlaturi de Liviu Dragnea, alte zece persoane au fost trimise in judecata in acest dosar, printre care Bombonica Prodana, fosta lui sotie, cele doua secretare PSD, dar si fosti sefi de servicii si directii din cadrul Protectiei Copilului Teleorman.

Bombonica Prodana (foto) a scapat de procesul penal pentru abuz in serviciu, dupa ce a primit o amenda de 1.000 de lei.


Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro


Ea a achitat prejudiciul produs prin fapta care i se imputa, in cuantum de 34.339 de lei, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de cele doua secretare PSD, Adriana Botorogeanu - 22.560 lei si Anisa Niculina Stoica - 11.779 lei.

Acuzatiile privesc perioada in care aceasta a fost coordonator de complex de servicii destinat copilului si familiei (3 martie 2008 - 1 august 2008), cat si sef serviciu secretariat (3 iulie 2009 - 1 august 2010) la Directia Copilului Teleorman.

Portita de scapare a Bombonicai Prodana a fost un articol din Codul Penal care a fost in vigoare din octombrie 2010 pana in mai 2011. Acesta prevedea ca in cazul unor anumite infractiuni economice, daca inculpatul plateste prejudiciul, se poate aplica o pedeapsa doar cu amenda.

DNA nu a contestat decizia in cazul Bombonicai Prodana.

Citeste si: Articolul de lege care a salvat-o pe Bombonica Dragnea de acuzatiile in dosarul in care fostul sot a fost condamnat

Sentinta cu suspendare pentru secretareCele doua secretare PSD din acest dosar au recunoscut acuzatiile. Ele au primit, pe fond, sentinte blande pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la fals intelectual.

- Anisa-Niculina Stoica - 1 an de inchisoare cu suspendare.

- Adriana Botorogeanu - 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Un alt sef de serviciu din cadrul DGASPC Teleorman, care a recunoscut acuzatiile, Nicusor Gheorghe, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Alti 5 sefi de servicii si de directii din cadrul DGASPC Teleorman au fost condamnati la sentinte de 3 ani cu suspendare.

Inculpatul-cheieUn caz special este al Floarei Alesu, fosta sefa a Directiei de Protectia Copilului Teleorman, judecata pentru abuz in serviciu si fals intelectual. Ea a fost condamnata in faza de fond la 3 ani, 7 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare in penitenciar, chiar daca a recunoscut acuzatiile.

Motivul: Floarea Alesu (foto) mai avea o condamnare, intr-un alt dosar, de 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.


Foto: Liber in Teleorman


Dupa cum am aratat, fosta sefa a Protectiei Copilului Teleorman a recunoscut acuzatiile si a spus ca motivul pentru care le-a mentinut in functii pe cele doua secretare a fost ca urmare a interventiilor facute de Liviu Dragnea.

De altfel, deoarece declaratiile lui Dragnea si Alesu se contraziceau, Inalta Curte a organizat o confruntare intre cei doi, o procedura judiciara extrem de rar folosita in aceasta instanta.

La ultimul termen din dosar, Alesu si-a sustinut pozitia. Ea a a inceput sa planga in ultimul cuvant. Femeia a spus ca nu a avut nicio legatura cu angajarea celor doua secretare PSD si ca a fost nevoita sa le mentina in functie.

Citeste si: Dragnea afla sentinta definitiva pe 27 mai, inainte de decizia CCR. DNA vrea pedeapsa mai dura, avocatii i-au cerut achitarea: Nu e Dumnezeu!

"Legea tacerii"De altfel, aceasta teza, ca toti angajatii din DGASPC si Consiliul Judetean Teleorman stiau despre situatia celor doua secretare PSD, dar nu au zis nimic, a fost imbratisata si de completul care a dat deciziile pe fond in acest dosar.

"Sa nu spuneti nimic", "sa taceti", "stati in banca voastra", "tacerea este de aur", "sa va vedeti de treaba voastra" - erau sfaturile pe care angajatii Consiliului Judetean Teleorman le primeau de la sefii lor, atunci cand intrebau de ce doua secretare de la PSD erau angajate la DGASPC.

Marturiile acestora apar in motivarea din acest caz care are aproape 500 de pagini.

Citeste si: Legea tacerii in Teleormanul lui Dragnea: "Stati in banca voastra!"; "Sa nu spuneti nimic!"

Citeste detalii din motivarea Inaltei Curti la decizia din prima instanta: Dragnea a adoptat o conduita nelegala, antisociala si imorala, in dezacord cu rangul demnitatii publice detinute
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 314009 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
125 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Urare

LA MULTI ANI!

 

La multi ani cu executare tradatorule de tara!Rusofil tradator de RO

Salve!

A fraudat fonduri europene, a furat banii copiilor, a platit salarii nemuncite , si-a tras Insula Belina, a fraudat statul cu TELDRUM , a facut din coruptul PSD grup infractional organizat/GIO, a supus o tara, i-a siluit LEGEA, , si-a pus slugile "juriste" sa dea legi in FAVOAREA INFRACTORILOR, a supus CCR, a supus Parlamentul, a supus Guvernul, a controlat Serviciile si Armata, a controlat si o face inca Jandarmeria si Politia, a dat functii unor netrebnici inculti si hoti (nu ca el ar fi cult si onest) contra spaga, a dat gazele din Marea Neagra Rusilor , a transformat Prostimea acestei tari in adevarati Zombi, fara ca acestia sa mai aibe multe sanse de normalizare, si lista poate continua la nesfarsit, a gazat si batut protestatarii pe 10 August, A SABOTAT ALEGERILE IN DIAPSORA, intr-un cuvant este Ticalosul Nuamrul 1 ala Tarii, "the most wanted".

Si astazi LEGEA , atata cat mai e intreaga, operabila dupa ce a fost distrusa de Cataniciu, Manda, Iordache, Nicolicea, Weber, Tariceanu, Dragnea ,Plesoianu /spion prorus laudat mereu de Sputnik ,etc., Lege distrusa de criminalul si asasinul economic Dragnea , exista sansa ca Legea sa-l pedepseasca, sa -l coboare la locul lui, acela de infractor si hot ordianr, hot de bani ai copiilor.

Legea nu-i poate corecta Lipsa de Educatie si Cretyinismul lui Dragnea , asta e alta chestiune.

La multi ani cu executare Asasinului Economic si Dictatorului Liviu Nicolae Dragnea!

gg

 

E foarte simplu

https://youtu.be/JhwWhy2oNcg

 

La multi ani !

.

Vin ruศ™ii!

Prejudiciul in acest dosar=7000 euro, prejudiciul in dosarul Bechtel=525 milioane de euro. Ultimul dosar a fost inchis! Trฤƒiascฤƒ colonia numitฤƒ Romania!

si cine

a semnat prinsule contractul cu behtelul si cine si-a tras tainul de acolo?
colonistilor! vina voastra este ca ne credeti pe toti prosti

๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„๐Ÿ˜๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ‹Cine e Loser??

Marin666/Cucurunspan @Iar ai pariat pe o martoaga????
Asa arata un Castigator?? Ca tine??
Sunt curios pe care Gloaba pariezi in viitor! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜€๐Ÿ‹๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ‹๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Bravo BOSS ai grija sa nu scapi sapunul pe jos!

La multi ani!

vremuri grele

pantru atei
se pare ca totusi D-zeu exista
o bucurie nu vine niciodata singura.....

Dragnea si-a pus rochia de mireasa

Diseara are complet de 30 in camera. Sa-i fie de bine!

Draknea si STATUL PARALEL

acum am inteles despre ce vorbea Draknea cand amintea de statul paralel:

pentru Draknea statul paralel e colegul de celula care sta intins in patul etajat...

mi-a luat ceva timp, dar acum am PRICEPUT !!!!!

S-a facut dreptate!

Liviu Dragnea, ramai una din paginile cele mai urate ale istoriei postdecembriste!

In Romania, de-acum inainte, toti hotii la drumul mare trebuie sa stea la puscarie!

Tara are nevoie sa fie reconstruita din temelii!

Resetare, acesta este cuvantul de ordine!

S-a facut dreptatea cui? Inca o data s-a vazut ca

..daca nu esti cu Securistii nu poti face nimic!

Dragnea pica la un prejudiciu de 6000 euro
Nastase a picat la cateva termopane
Ponta n-a picat pentru ca "a sarit". Doar cine nu sare ia condamnare!

Au ramas sa faca "dreptate" un vanzator de flota si un hot de case! Sa speram doar ca URA va inceta.

Eu SPER ca PSD iese de la guvernare! E normal ca cei care au castigat sa conduca chiar daca nu reusesc prin motiune in Parlament! As propune o modificare in modul de guvernare! Cine guverneaza sa dea(venituri) doar celor care i-au ales iar cine taie(venituri) sa taie doar celor care i-au ales! Sa se constientizeze efectele votului!

Prinsule Bengos de Ferrentary @Hai cu propaganda

La 13:16 Cine ti-a spus ca vin Rusii?
Mama ta?
Penalul Porkar Draknea la Puscarie ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜„

Aviz amatorilor

Cat de usor obtinea Dragnea totul, dar a venit un timp cand totul s-a intors impotriva lui.
Nu stiu cat vor invata politicienii din asta.

orfanii din deliorman flamanzesc pentru ca dictatorul neofascist

kim jong draknea si-a platit coleopterele coprofage cu milioane de lei pentru servicii ilegale

 

Condamnarea lui Dragnea nu e de-ajuns. Suntem foarte

nervosi. Ne-ati calcat in picioare, ati facut ce-ati vrut, ati furat, ati mintit, ati inselat, ne-ati omorat parintii in spitale, ne-ati alungat copiii in strainataturi, ajunge. E timpul sa platiti. Nicolichea, Ciordache, Codrin Stefanescu, Olguta si consortul valutist, Alina Florea, Stan gestapovistul promovat la CCR, Teodorovici, Buzatu, Dorneanu, Norica Nicolai si Renate Weber, Savonea din familia Adams, Nica, Serban Nicolae, Grapini, Zoana, Tudorel Toader(n-am uitat, ba, de tine, degeaba te ascunzi), Tariceanu, Kelemen Hunor, si inca multi altii-toti ticalosi, hoti, gunoaie umane- trebuie sa achitati factura. Trebuie sa dispareti din fata romanilor, definitiv si iremediabil. Si nu numai atat, dar fiecare dintre voi sa raspundeti penal pe masura ticalosiilor pe care le-ati facut. Latrina 3 trebuie desfiintata si pe locul unde isi are cladirea trebuie arat. Membrii CNA bagati toti la Rahova. Carmen Dan sunt sigur ca va avea de lucru sa-si salveze pielea vreo 10 ani de acum inainte. Sefii jandarmilor trebuie sa infunde puscarie. Tooti, dar absolut toti trebuie facuti sa plateasca. Caci altfel nenorocirile care s-au intamplat in acesti ani se vor repeta.

Hai la alegeri anticipate baieti si fete !!!

Hai sa facem curatenie cum trebuie.
P.S. sa nu-i trimiteti vaselina lui Dragnea.

@prinsu' 13.16

- imi pare extrem de bine ca revin cu precizarea , de data asta validata de iccj : "toata lumea stie draknea pushcarie cu executare , deseara joaca tabinet cu mazare" !cred ca si irinuca e bucuroasa ca poate intra in contact cu persoane de sex opus mai apropiate de varsta ei ! la asta sa te gandesti leave you cand faci baita ! :o)))

"LIVE Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare. Chiar azi va ajunge la puscarie"

"LIVE Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare. Chiar azi va ajunge la puscarie"

Aศ™a ceva ...

Cei care au fost acuzaศ›i de ABUZ IN SERVICIU au fost ACHITATI iar cel care a fost acuzat cฤƒ a instigat la abuz in serviciu a fost condamnat! Pai daca ai achitare pe abuz la toti, nu mai ai infracศ›iunea de abuz si nu mai ai cum sa ai nici instigarea la infracศ›iunea care nu e! Te doare mintea, pe bune!

Ptiu... Am ramas pe drumuri...Mi-a plecat sponsorul catre

racoare...fara el viata e "pustiu"...

In alta ordine de idei, si-o merita cu varf si indesat !

Ai luat 48% in alegeri si iti bagi joc de voturi ?!?!? Nu faci absolut nimic !

Cica PSD-ul a luptat cu statul paralel :):):)

Tudorel a lu Toader, Melescanu, "E mirate arabele" and so on...

Asta-i invatatura de minte pentru toti si toate !

Astept motiunea de cenzura si out, altii la rand !

Singura mea dezamagire de ieri a fost ca USR & Plus + nu au ajuns NO.1 ...nu-i bai avem timp...

P.S. Melescanu ? Alo? Marsh in ... !!!

 

extraterestrii

comunicat important:

.

.....
..

...........

..
.

..

..
...
.

.
:
Daca cetateni bine imbracati si cu scaun la cap au stat la coada cateva ore sa voteze europarlamentari care sa taie frunze la caini pentru 7000 euro pe luna bani pe care tot Romania o sa i transfere comunitatii europene

atunci eu nu mai am pretentii de la extraterestrii care comenteaza pe toate ziarele romanesti.

Nu v ati gandit vreodata sa eliminam total comentariile?

Voi nu vedeti ca ne facem de rusine ca ne bucuram la raul omului? Nu e destul ca merge la inchisoare pt nimica toata, mai si urlam sa ne auda toata Ieuropa.
Treziti va, l ati avut presedinte 25 de ani pe Nicu si cand v ati trezit l ati strans de gat.ptiu drace

hi hi hi

N-a fugit in Serbia!?

Ultima oara se zice ca ar fi fost vazut la poalele muntelui Venus,unde incerca in zadar sa se catere,pentru ultima oara!

Si ESCROCUL scapa doar cu 3 ani si jumatate!?

Cum ramane cu FURTUL banilor europeni in scop personal(in dosarul TelDrum),
un prejudiciu de 21 milioane de euro(!!!) pe care Romania trebuie sa-i inapoieze in cel mai scurt timp Uniunii Europene.
Sper ca nu se fac ca uita si noi platim ca prostii din buzunarul nostru,
ESCROCHERIILE lui Dragnea.
Insula Belina?!
Ferma de porci a lui Dragnea Jr.?!?
Juniorul de ce nu e cercetat penal!?!?

mai are

niste dosare in lucru. E numai inceputul.
Sa fie intr-un ceas bun !

Urmeaza si astea..in total va mai lua vreo 20 de

ani! Teldrumul finalizat, 10 August unde el si camen dan care il va urma la psucarie alaturi de ceva sefi de jandarmerie...si fondurile europene...si mai si va fi Codruta iese sefa..si-l incalta si mai mult..urmeaza restul de psdisti si cosma, si ghita etc...acum trebuie incaltati toti !!!pour toujour...

Alo! Mai minte omul dar nico asa!

Dragnea in puscarie, pohta cea pohtit de 2,5 ani Joiannis. Diseara il are la cina pe masa! Acum ce dracu faceti voi? Ati pierdut obiectul muncii am impresia. De 2,5 ani ati mincat atit *** incit ceva, ceva au crezut si oamenii ...bai o fi ceva, o fi zis copilul ceva....cind colo....condamnare politica in cel mai stalinist mod. Pauguba 7000 uro recuperata integral...restul sa ii stea in git lui Joiannis si noiisecuritati. Un Dumnezeu exista si nu doarme! Se va intoarce roata!

Unde sunt postacii nostri

A zis Dragnea cel Mare

 

Out of postaci!

Au fost concediati.
In functie de evenimentele de azi o sa creasca cererea de bocitoare pentru Dragnea&PSD.
Postacii vorbesc acum cu rudele si le pregatesc CV-urile.

...iar toti cei ca Dragnea sa invete ca Romania

le va lua gitul la cei necurati mai devreme sau mai tirziu.

Mai avea condamnarea cu suspendarea de doi ani,

cu suspendarea,de la FRAUDA de la referendum.
Aia nu se adauga acum???
Nu trebuie sa facฤ 6 Ani!?!

Spre puscarie la Rahova au plecat doua masini; in

una dintre ele era drakknea ... Prima avea numarul cu ZBR si "suna" a zabrele, iar a doua era putin mai neutra DWZ, dar tot cu zabrele se termina !

E foarte simplu

https://youtu.be/7X4a5GpZ174

Urmatorul pas pentru ca tacamul sa fie complet!

Laura Kovesi sa fie numita procuror sef la Parchetului European,iar primul dosar va fi,bineinteles,recuperarea prejudiciului de 21 milioane de euro,
bani DETURNATI(FURATI,in traducere pentru PeSeDisti) de Dragnea cu concursul PSD!
Grupul Infractional Organizat Psd-Alde-Udmr a fost invins de procurorul sef DNA -Laura Kovesi,presedintele tarii,
Klaus Iohannis si de surpriza alegerilor Dacian Ciolos impreuna cu Alianta USR+PLUS!

Jelu 15:48

"Laura Kรถvesi sa fie numita Procuror Sef al Parchetului European"
Asa sa fie.
Iar,intre timp,sa se desfiinteze Sectia SS,cu pedepsele cuvenite pentru acuzatii false.
Acum,ca s-a terminat cosmarul Dragnea,va incepe o curatenie generala,in capitala ,in orasele mari,pe tot locul.
Toti impreuna,de acasa si de afara!
PS Ce bucurie ,ce mandrie ,ce zile de neuitat!

comunicat2

atentiune

.

.......

.

..

.

o mana de nebuni la poarta inchisorii.Dragnea e un lord pe langa voi condamnat pt 2 c.urve care sunt vinovate ca nu au mers la lucru, incredibil pt asa ceva un om nevinovat a intrat la inchisoare.jos cizmaru ceausescu marin cu paru mare vopsit si cu basca de jucator de golf.

ALDE, aceiasi mocirla, angajari cu aparenta legalitate- Viorel Toma

Daca toti acesti ani s-a vorbit de angajari fictive, ALDE nu a invatat nimic din lectia asta.
A se vedea pozitia d-lui Viorel Toma, presedindele Agentiei Nationale de Mediu. El candva angajat de pardid la o primarie , cel putin dubios, continua sa faca angajari pe banii statului la serviciul audit al aceleiasi institutii. A se analiza oportunitatea, persona ce urmeaza a fi angajata si metoda . Desigur , salariul este ataractiv si a plati recunostinta pe banii statului e un lucru facil, tot ce trebuie facut e sa dam o forma legala. D-le Toma, sunteti un satelit in problemele agentiei de mediu, de ce nu incercati sa fiti un element te progress? Ce ati lasat in urma? Ce proiecte indaznete ati promovat? Aveti copii? Ce ziceti de viitorul lor? se mandresc cu "nationalul" rang de secretar de stat? Cine nu invata din greselile altora, stiti ce se intampla... Ce e rau este ca lasati persoane sa fie potential afectate de deciziile dv, a se vedea serviciul resurse umane. Marsavie pe tacute la umbra alegerilor europarlamentare... Mai marii pardidului, d-le Tariceanu,Zamfir sunteti mandri de Viorel Toma , progresistul? Procentul obtinut la europarlamentare se pare ca e cam mare pentru "ostasii" dv care se doresc membri unui partid "liberal"! RUSINE!!

Nu doar ALDE. toata guvernarea PSD/ALDE

Stiu oameni care beau in ziua asta. Eu nu, nu ma bucur cine stie cat. Dragnea a primit ce a meritat, poate ca prea putin, dar nu e timpul trecut. Dar a meritat tot ce a patit. A tras o tara intreaga in mocirla, a corupt institutii, a macelarist sistemul de justitie, a compromis relatiile cu vestul, a transmis mesaje de ura incalificabila fata de opozitie, companii sau straini. A mers pana in panzele albe sperand ca scapa.

Poate ca Dragnea e de inteles. Dar cine ar mai trebui sa plateasca in plus sunt absolut toti oamenii politici din guvernarea PSD/ALDE (chiar si UDMR). Au mers ca ticalosii, in tacere, incolonati in spatele lui Dragnea, sperand ca le ofera ala Sfantul Graal al coruptiei: spalarea dosarelor din urma si imunitate totala in fata justitiei. Pana la capat au mers: am ajuns in situatia aberanta in care seful guvernarii si al principalului partid din Romana se retrage din activitatea politica DIRECT la puscarie. Suntem rusinea Europei, stirea asta e deja in toata lumea.

Orice om politic activ in guvernarea asta nu mai merita nicio a doua sansa pentru o cariera politica in Romania. Orice astfel de om e compromis total, consumat total. Ca vad ca au inceput cu totii azi sa cante povesti cu cat de opozanti au fost ei, cat de democrati sunt ei si cat au luptat cu "dictatorul". Toti: Dancila, Oprisan, Firea, Tariceanu, Tudorel, Negoita, Olguta, primarii si conslierii locali, parlamentarii si oamenii din guvern.

Si trebuie sa apara mai repede o alternativa la PSD pe partea stanga. E foarte posibil ca de la anulsa avem o guvernare PNL-USRPlus. Eu nu gandesc ca unii de pe aici: "sa stea ai nostri 1000 de ani la putere, sa nu avem opozitie". Nu se poate guvern bine si responsabil fara o opozitie reala. Te tine in priza, electoratul are alternativa daca o iei razna.

Justia e oarba?

Eu nu cred ! Mai degraba, justitia e infuentabila! Justitia romanฤƒ s-a facut, din nou, de cacao! Dragnea n-a semnat niciun document prin care cele doua fete sa vina la servici la sediul psd in loc sa mearga la sediul directiei ptr. ocrotire copiilor orfani, sau neajutorati! Halal justitie! P. S. N-am votat cu psd la europarlamentare. Am votat cu da la referendumul lui Johanis!

O, CE VESTE MINUNATA !

.

La magazinul penitenciarului Rahova

- Aveti mazare ?
- Avem.
- Dar dragne aveti ?
- Deocamdata nu, dar se pare ca ne aduce azi.

 
 

E acru cascavalul coana mare!?

Eu as ELIMINA pensiile de urmas,ca sa nu mai stea in puf toate casnicele fostilor securisti ceausisti..
Pensie de agricultor,le-as da si cate un sufertas pe zi de ciorbฤ de linte,
pentru ca si ele au fost COMPLICE la crimele lor,chiar si moral!

Fals ! Asteptam sa cada guvernul mafiot si ne vom

bucura de noul guvern care va face lucruri bune nu manarii si porcarii !
In plus, urmarim cu interes cum vor disparea mafiotii si partidele lor mizere psd, alde, udmr (alde deja a plecat putin dintre noi si dispare curand) !

Hai, nene, ca PSD/ALDE are reusurse

Nu s-au retras toti la manastirea de maici.

Inca sunt la guvernare, inca au majoritatea in parlament. Inca ne mai guverneaza Dancila si Valcov, inca ne mai fac legi Iordache si Nicolice, inca ne mai tine lectii de viata mos Tariceanu, inca se mai ratoiesc la noi Olgutza si Manda, inca sunt pe baricade Codrin si Mitraliera, inca ne mai spanzura Firea iepurasii pe sarma in loc sa inceapa odata cu reabilitarea retelei RADET.

Material e din belsug, ca doar nu crezi ca aveam ceva personal cu Dragnea. Guvernarea asta mizerabila e problema.

Numai atit a luat? Cine este : ciorditorul de case; cine este

vinzatorul de copii; cine este anticomunistul neamului; cine este academicianul libii romane, ONEGHE, bre=brie (fiecare luna are bre), trebe, ; cine are de returnat 350000 de euro, cine a fost pe baricadele revolutiei, cine ajuta tortionarii (lazarica)....cine ginteste cum vorbeste=pe Crin?? il citez....etc IOHANNIS Cine a intrat pina acum la brutarie,? DRAGNIA. Prima basma a romaniei este bine merci. Basma la noi, noaptea ca hotii, palarii (la Casa Regala) la altii.

..........................romanii sint Notorii,

...in a face lucrurile pe Jumatate!A termina un lucru chiar bine inceput, este Strain pentru Locuitorii din acea romanie!Vezi Lovitura de stat din '89!Scoaterea Inafara legii al partidului Mafiot PSD este Singura solutie pentru binele romanilor si Romaniei in lume!Aceasta Nu se va intimpla! Iar psd are Nenumarati 'dragnea' in rezerva!Nu ziceti hop pina nu ati sarit!
Psd inafara legii este ceea ce romanii Nu vor sa faca asteptind de la partidul stat Totul cu mina intinsa!Ce inseamna pensii speciale, Pensionare la 40 de ani pentru batausii din jandarmeria carmenutei?Milioane de apti de munca, primesc de zeci de ani pensie psd-ista contra voturi!Si asa 'pe aici ca si la marasesti nu se trece'!Adica nu musti mina care te hraneste!Noapte buna rromani!
viorel ratiu cincinnati oh usa

V-a prostit pe fata

Dragnea nu e la puscarie. Priviti imaginile digi (daca se mai gasesc) din urmarirea in trafic. La un stop a bagat zoom in oglinda dreapta si s-a vazut in clar ca dragnea era in masina (prima masina, skoda). Si au sarit apoi cu conspiratii ca nu e acolo, ca e in a 2a masina si e dus. Intreb si eu: de cand umbla politia cu masina neagra cu geamuri fumurii si intra ea frumusel in garajul personal al infractorului ca apoi sa il scoata si sa-l duca vara sa-l vaza nimeni. Pe fata...

Hahaha Drag,neo mergi la puscarie

si pe tunarii basisti i-ati salvat cu OUG-uri si cu CCR. Udrea cu spagile ei grase, telegondole, partii de schiuri, terenuri de fotbal in panta, etc, e libera, Blaga, Scripcaru, Falca, tunarii cu bancomatul ANRP (Bica, Horia Georgescu, etc) sunt bine mersi. Hahaha, fraierilor, trebuie sa admiteti ca Basescu are talent :))))
Basescu brat la brat cu Tariceanu in Senat despre modificarile codului penal: "Caline, sper sa reusiti voi sa faceti ce nu am reusit eu" Hahahaha Dragnea si Tariceanu, fraierii lui Base (prostii satului:))

 

Nu patea nimic daca nu il interesa Romania si romanii...

...vezi Blaga
...vezi Ponta
...vezi plagiatul lui Tudose
Daca ar fi vrut romani saraci si sa fie date resursele pe gratis putea sa renunte linistit la partid si sa-si vada de treburile lui. ca Florica si Pescariu, ca Udrea, ca si Cocos sau Coldea.
Pe cat punem pariu ca n-o sa-l vedeti pe Puiu Popoviciu in puscarie. Si nici pe Videanu.
Modelul sud-american ni se aplica pas cu pas. Distrugerea liderilor care incearca sa-si ridice tara, indobitocirea populatiei, mentinerea unui nivel scazut de salarizare, exploatarea salbatica a resurselor.

Tu ai revenit..mai stii alfabetul?

Ce cuvantai iti mai aduci aminte...urmeaza si 10 August si finalizarea Teldrum asa inca vreo 20 de ani..si mai sunt destui care din pleaida de psdisti sa -l urmeze pe sef...a si schimbarea legislatiei..te prinde cu malaiul furat la puscarie si confiscarea averii...rovinuta e pe fir si cam toti aia de pe-acolo...ha ha azi dansam pour toujour sarpele comunist si-a pierdut coada..trebuie sa-l facem acefalic...

.Referendumul lui Iohannis = tun financiar

Fara alte comentarii , intr-un stat de drept autentic pentru Iohannis se aude zanganit de catuse.
https://inpolitics.ro/o-intrebare-legitima-referendumul-lui-iohannis-paravan-pentru-un-tun-financiar_18442847.html

alfabeta ,printul, si toti Codrinii de aici......

sunt de 2 saptamani aici, Ponta nu va pacalit decat pe voi......
Este Trojanul nostru care se muleaza exact pe capul tau de "eminenta cenusie".Astept inca raspunsla intrebarea: ce faci cand va intra glorios in sediul din Kiseleff....pe la spate sau prin fatza? noi o sa punem doar un inscris pe ruinele sediului vostru in curand : "ce si face omul cu mana lui....." si pe cuvantul nostru de comunistoizi,securistoizi o sa strangem mana de la mana pentru asta......

PLESOIENE,

voi nu aveti RUSINE!!!! Tu? Tu, cand te trezesti???

Dom'le, bag sama cฤƒ incepe sฤƒ adie

o vagฤƒ aromฤƒ de puscฤƒrie.
O fi de bine, o fi de rฤƒu?

 

dragnea si-a ales judecatorii, ii milea ca sunt stresati saracii

Pai da,,, sufera presiuni externe ca el este nevinovat dar sorosistii preseaza judecatorii alesi de el sa l judece si este posibil sa i dea cu executare, noroc ca coada de 3ani si ceva au resusit sa o treaca la nu la fraudare electorala ci la fals intelectual...E facatura fara Codruta in romaneaua lui dragnea numai este justitie , plodul lui dragnea este judecatpentru fraudarea de fonduri europene? sau continua sa se plimbe excortat de jandarmi corupti prin bucuresti?

 

regimul dragnea-tariceanu-dancila a ajuns la final

"infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului" (Klaus Iohannis)

 

Cred ca este locul care i se potriveste cel mai bine!

Saraca irinuca,va trebui sa se tuta cu altul,poate mai tinar!

 

Dragnea afla...

Eu deja stiu ca va merge la puscarie.

 

belinache

...afla azi daca iese ca _rostul din functie si din viatฤƒ.
Ii doresc multe "supcesuri" si cat mai multa racoare, mai ales ca acuma vin si caldurile.

 

Dar Irinuca ce face

se duce sa stea la parinti pana vine Liviu inapoi?

 

si-a schimbat statusul

pe feisbuc:
irina changed her status to single

de acum o gasiti pe tinder

 

Irinuca?

face dusul inainte de ultimul sex

Danezii

Bine ziceau acum cateva zile:Duminica caldura mare,dar luni se va lasa cu racoare.OLE!!!!

 

Prima   1   2   3   4   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor