Dragnea: Ce SMS-uri le trimite Vanghelie social-democratilor

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 23:10
5812 citiri
Dragnea: Ce SMS-uri le trimite Vanghelie social-democratilor
Foto: PSNews

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, il acuza pe fostul vicepresedinte al formatiunii Marian Vanghelie ca le trimite mesaje liderilor PSD, incercand sa-i atraga in noua formatiune de stanga anuntata de primarul sectorului 5 si de Mircea Geoana.

"Domnule presedinte, v-ar interesa un nou proiect in cariera dumneavoastra politica? Am auzit numai lucruri bune despre dumneavoastra la sediul central si v-as dori in echipa mea, alaturi de care sa construim noul PSD. Semnat: Marian Vanghelie", ar fi continutul mesajelor, asa cum a spus Liviu Dagnea, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Vanghelie cheama pesedistii in strada: Apel la Daciana Sarbu si Bombonica Dragnea

Primarul Sectorul 5 a spus, marti seara, ca Victor Ponta va putea fi schimbat din fruntea partidului doar daca liderii locali ai social-democratilor vor veni cu mii de oameni sa protesteze la sediul din Kiseleff.

"Ii transmit lui Victor sa aiba mare grija: ce se face cand 15-20 de lideri vor iesi public si vor veni cu cate 100 de membri la sediu, la Kiseleff? Membri de partid care sunt suparati. Nu il veti putea schimba pe Ponta - va amana Congresul pana in 2200 - decat daca iesiti in strada", a mai afirmat edilul sectorului 5.

Dragnea: Eu si Ponta suntem singurii vinovati, dar colegii nu ne-au lasat sa ne dam demisia

Saptamana trecuta, Marian Vanghelie a spus ca multi social-democrati ii vor urma in noul partid de stanga, fara sa dea insa nume.

"O sa vedeti cand vom stabili de comun acord, si intr-o perioada foarte scurta, pana in 1 februarie. Impreuna cu grupul de initiativa vom demara constructia unui alt partid de centru stanga, a unui partid nou, curat. Noi credem ca suntem PSD-ul adevarat. Nu eu singur, Marian Vanghelie, individual. Este vorba de Mircea Geoana, Marian Vanghelie si de alte mii si zeci de mii de oameni.

O sa vedeti intre 1 februarie si 30 februarie (sic!) cati oameni, vorbim de oameni acum, nu de parlamentari", a mentionat fostul lider PSD.

Vanghelie da un termen pentru ruperea PSD: O sa vedeti pana pe 30 februarie cine ma urmeaza

Mircea Geoana a fost exclus din PSD impreuna cu Marian Vanghelie si Dan Sova in primul Comitet Executiv organizat dupa pierderea alegerilor. De atunci, atat Geoana cat si Vanghelie au atacat conducerea partidului, mai ales pe Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Geoana vrea sa fie iar seful PSD, Dragnea ii raspunde: Un mincinos, face rau partidului!

Geoana si-a anuntat, pe 6 ianuarie, intentia de a forma o noua constructie politica de stanga, un partid despre care sustine ca vrea sa fie "eliberat de minciuna, coruptie si impostura".

Ulterior, Geoana a anuntat, la Realitatea TV, ca va lansa un nou proiect alaturi de Marian Vanghelie, despre care crede ca oamenii de stanga au nevoie, pentru ca PSD sa nu devina o forma irelevanta pe scena politica.

#Liviu Dragnea Vanghelie mesaje PSD, #Dragnea Vanghelie SMS PSD, #Vanghelie Geoana nou partid , #PSD