Cum trimite Dragnea pensionarii la vot: Tara va cheama, isi cauta fiii, e vremea judecatii!

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 11:39
2590 citiri
Cum trimite Dragnea pensionarii la vot: Tara va cheama, isi cauta fiii, e vremea judecatii!
Foto: TVR Info

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis vineri, pensionarilor partidului, ca tara are nevoie de ei pentru a schimba actuala putere, la alegeri.

"Tara va cheama din nou, tara isi cauta fiii, veniti langa noi sa salvam Romania", a spus patetic Dragnea.

El a adaugat ca acum a venit "vremea judecatii", dupa ce pensionarii au fost umiliti de actuala Putere.

"Acum, puterea e la dumneavoastra, pentru ca a venit vremea judecatii. Sta in puterea dumneavoastra sa le platiti cu varf si indesat toate relele pe care vi le-au facut, toate umilintele pe care le-ati indurat.

Noi nu cedam, luptam pana la capat, vrem sa punem capat acestui blestem, vom lupta pentru pensionari, pentru interesele Romaniei", a adaugat presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Dragnea a facut si un apel la pensionarii PSD sa-i aduca la vot pe cei neafiliati, pentru a sprijini USL.

"Vreau sa va rog, pentru ca dumneavoastra sunteti structura cea mai serioasa, mai disciplinata, sa rugati toti pensionarii care nu sunt membri de partid sa vina la vot si sa ne sprijine si sa va sprijine", a mai spus acesta.

Secretarul general al PSD l-a laudat pe unul din membrii organizatiei de pensionari, fostul mare arbitru Nicolae Rainea.

"Toti baietii din generatia mea, vorbesc de fotbal, aveam un sentiment de mandrie patriotica (...) cand in 1974, in 1978, in 1982 Nicolae Rainea arbitra la turneele finale ale Campionatelor Mondiale, in finala Campionatului European din 1980 si finala Cupei Campionilor, nu ne interesa cine castiga, era Nicolae Rainea.

Domnule Rainea, am facut greseala sa incerc sa vad daca va pot compara cu cineva din actuala Putere. Imi cer scuze pentru indrazneala mea, e un om-simbol (...) Printre dvs sunt multi oameni de calitate, care au invatat ce inseamna civilizatia si responsabilitatea. Romania nu e ce e azi, ci ce era inainte sa vina acest blestem", a mai acuzat Dragnea.

Ulterior, cei prezenti in sala au tinut un moment de reculegere in memoria pensionarului care a murit, joi, in sediul Casei de Pensii, in timp ce astepta la rand pentru o adeverinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea pensionari vremea judecatii, #Dragnea pensionari PSD , #PSD