Dragnea a fost la Cotroceni ca sa arate ca nu ii este frica de basisti

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 08:56
3104 citiri
Dragnea a fost la Cotroceni ca sa arate ca nu ii este frica de basisti
Foto: Arhiva

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a fost prezent pe 1 Decembrie la o reuniune la Palatul Cotroceni, unde s-a fotografiat cu Traian Basescu, doar pentru ca a vrut sa demonstreze ca nu se teme de "basisti".

"A fost 1 Decembrie, era Ziua Nationala, am discutat cu un bun prieten de-al meu, Vasile Dancu, mi-a zis ca acolo va fi o mare uriasa de basisti si am vrut sa merg sa le arat ca nu mi-e frica de basisti. La un moment dat, a ajuns si Traian Basescu, a vrut sa facem poze, am facut poze. In spatele usilor deschise, am discutat vreo trei vorbe, eu ieseam. Nu ma poate acuza nimeni ca sunt basist", a relatat Dragnea intalnirea cu seful statului, vineri seara, intr-o emisiune la Romania TV.

Presa a transmis ca, pe 1 Decembrie, pe atunci vicepremierul Liviu Dragnea l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii de la Cotroceni.

Traian Basescu si Liviu Dragnea au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Ulterior, premierul Victor Ponta i-a cerut lui Dragnea sa explice ce a facut de Ziua Nationala la receptia de la palatul prezidential, unde au fost prezenti politicieni PNL si PMP.

Ponta i-a cerut lui Dragnea sa le faca jurnalistilor "confidente" despre discutia cu Basescu

Dragnea a negat imediat ca ar fi discutat in particular cu presedintele Traian Basescu cu aceasta ocazie.

Dragnea neaga ca a discutat cu Basescu la Cotroceni

"Am iesit pe aceeasi usa, dansul a luat-o la lift, spre birou, eu am iesit la masina si am plecat. Dar nu eram decat noi acolo, eram multi oameni in sala! Cu domnul Dancu am mers la Cotroceni, cu domnul Dancu am plecat, e prietenul meu de ani de zile.

M-am dus din partea Guvernului (...) Am nimerit intr-o multime uriasa de basisti. Am vrut sa ma asigur ca pana la urma domnul Traian Basescu o sa plece. O sa plece! N-am avut alte confidente", le-a spus Liviu Dragnea jurnalistilor pe 2 decembrie.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragnea Basescu 1 decembrie, #Dragnea frica basisti, #Dragnea receptie Cotroceni , #PSD