Dragnea da dreptate postului Antena3, care il da in judecata pe Tutuianu: Nu exista niciun adevar

Vineri, 26 Octombrie 2018, ora 18:20
5388 citiri
Dragnea da dreptate postului Antena3, care il da in judecata pe Tutuianu: Nu exista niciun adevar
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri dupa-amiaza, la Parlament, ca demersul postului de televiziune Antena3, care a decis sa il actioneze in judecata pe Adrian Tutuianu, este unul corect.

"Nu exista niciun fel de adevar in aceasta minciuna. PSD nu a dat, nu a alocat, nu a platit, nu a furnizat niciunei institutii de presa 2 milioane de euro pentru a sustine pe cineva sau pentru a bloca pe altcineva sa apara pe post. Este o afirmatie foarte grava. Imi pare rau, e colegul meu, dar demersul Antena3 e corect, pentru ca nu te poti juca cu astfel de afirmatii", a afirmat Liviu Dragnea vineri.

Antena 3 a anuntat, vineri, ca il va actiona in judecata pe Adrian Tutuianu, dupa ce in presa a aparut o inregistrare in care acesta sustine ca s-au oferit bani postului de televiziune pentru ca senatorul PSD sa nu mai apara in emisiunile postului.

Iata mai multe detalii aici - Antena3 il da in judecata pe Tutuianu si ii cere 2 milioane de euro. Postul TV condamna propagarea de informatii fara o minima verificare

Liviu Dragnea a mai spus, referitor la inregistrarile cu Adrian Tutuianu, ca discutiile interne din partid nu inseamna ca membrii trebuie sa se injure, sa se bata, sa se scuipe sau sa se jigneasca.

"Eu nu sunt seful sanctionarilor in PSD. Nu eu iau masuri in PSD. In CExN, chiar daca dl. Tutuianu are o parere foarte proasta despre membrii din Comitetul Executiv National... Acolo sunt discutii lungi, cu argumente, iar in final se va trage o concluzie si eventual vot. Deci astea le vom discuta acolo.

In legatura cu cei care inregistreaza - sa-i pedepseasca cineva, sa-i identifice cine poate pe cei care au inregistrat si sa-i pedepseasca, dar asta nu inseamna ca cine a spus niste lucruri este nevinovat. E ca si cum cineva fura, cineva il inregistreaza si problema nu e cu cel care a furat, ci cu cel care a inregistrat. Cred ca se pune problema gresit", a adaugat Liviu Dragnea.

El a mai spus ca nu ii va face plangere penala lui Adrian Tutuianu.

"Eu sunt primitor de plangeri, nu vreau sa intru in zona asta de semnatar de plangeri penale. Nu o sa fac niciodata plangere penala vreunui coleg de partid, indiferent ce face", a explicat Dragnea.

O a treia inregistrare audio a fost facuta publica, joi seara de Romania TV, in care Adrian Tutuianu povestea, intr-o intalnire la Gaesti, ca secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ar da telefoane in teritoriu. Seful PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a explicat de ce nu a mai fost invitat la postul de televiziune Antena 3, in aceeasi situatie aflandu-se si vicepremierul Paul Stanescu.

Iata mai multe detalii pe acest subiect:

A.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dragnea Antena 3 judecata Tutuianu , #PSD