Dragnea, despre declaratiile lui Anastase: Este jenant pentru o doamna (Video)

Marti, 12 Iunie 2012, ora 15:11
3104 citiri
Dragnea, despre declaratiile lui Anastase: Este jenant pentru o doamna (Video)
Foto: Digi 24

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca declaratia de duminica noaptea a presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este "jenanta" pentru o doamna si pentru functia pe care o ocupa.

"Pentru o doamna, mi se pare destul de jenant sa aiba genul asta de declaratii, pe langa functia pe care o ocupa. Este un om care ocupa a treia functie in stat, un presedinte al Camerei Deputatilor nu are permisiunea sa faca astfel de declaratii.

Nu vreau sa comentez mai mult, pentru ca este o declaratie care nu merita comentata", a spus Dragnea, marti dupa-amiaza.

Rezultate Alegeri Locale 2012

Totodata, liderul social democrat a completat ca, in ziua alegerilor, Roberta Anastase "umbla prin sectiile de vot neavand ce sa caute acolo".

"Ea umbla insotita de SPP-isti, punand presiune pe membrii comisiei de vot si pe jandarmi", a afirmat secretarul general al PSD.

Dragnea si Anastase, schimb dur de replici pe rezultatul de la alegeri

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a acuzat-o, duminica noaptea, pe Roberta Anastase ca, alaturi de SPP-istii sai, blocheaza finalizarea numararii voturilor

De asemenea, Dragnea a facut un apel la seful Politiei, caruia i-a cerut sa reglementeze situatia. Ulterior, Dragnea si premierul Ponta au anuntat ca USL a castigat si in Prahova.

In replica, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a spus ca Dragnea "a consumat ceva" atunci cand a facut acuzatiile.

"Nu sunt acuzatii, sunt aberatii. Cred ca domnul Dragnea a consumat ceva inainte sa faca astfel de declaratii", a afirmat Anastase, la Romania Tv.

Rezultate alegeri locale 2012 - Vezi cele mai noi date oficiale

Liviu Dragnea a explicat ca in mai multe sectii judetene inca se mai numara voturile, iar la Ploiesti este o sectie unde se amana inceperea numararii voturilor, deoarece "doamna Anastase vrea sa organizeze un miting sau ceva tulburari in Ploiesti pentru a intarzia numaratoarea".

"Avem rezultatele noastre, dar daca ele vor fi infirmate de o renumarare, nu vreau sa ies din nou si sa spun ca avem cu 0,5% mai mult sau mai putin decat am spus initial. Vom face o analiza succinta a rezultatului alegerilor - unde a functionat bine si unde putea sa functioneze si mai bine.

In CEx sunt foarte multi oameni care merita sa fie felicitati. Cei care au castigat trebuie sa se apuce de treaba de saptamana viitoare. Tebuie sa ne pregatim de alegerile parlamentare".

Intrebat daca este multumit de rezultatele alegerilor locale, Dragnea a replicat "Doamne fereste, ne bate Dumnezeu, dar sunt zone in tara in care exista potential", dand ca exemplu judetele Mures si Satu Mare, care erau traditional conduse de UDMR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Liviu Dragnea declaratie Roberta Anastase, #Liviu Dragnea alegeri locale 2012, #Liviu Dragnea rezultate alegeri locale USL, #Dragnea Anastase schimb replici , #PSD