Dragnea, despre mitingul USL: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 22:40
1460 citiri
Dragnea, despre mitingul USL: Inchirierea stadionului a costat in jur de 40.000 euro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat dupa terminarea evenimentului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare ca inchirierea stadionului "a costat in jur de 40.000 euro".

"Vom face public toate costurile pentru ca tot ceea ce s-a facut s-a facut transparent si pe documente. Inchirierea a costat in jur de 40.000 euro", a mentionat Dragnea dupa evenimentul de lansare a candidatilor USL care a avut loc pe National Arena.

Despre eveniment, secretarul general al PSD a spus ca "a fost un eveniment foarte bun" si a precizat ca "a simtit alaturi de colegii lui foarte multa dorinta de victorie".

"A fost o intalnire foarte buna, un eveniment foarte bun, a fost foarte multa vibratie in Arena Nationala, toti colegii nostri au simtit si am simtit si eu cu ei foarte multa dorinta de victorie, foarte multa determinare ca pe 9 decembrie sa facem din Romania un nou inceput, puternic, statornic si un drum serios catre dezvoltare.

Vom respecta toti partenerii europeni, vom privi cu foarte mult respect si recomandarile lor, dar vrem sa utilizam toate drepturile noastre pe care le avem prin faptul ca suntem membri in UE cu drepturi depline. Vrem sa fim drepti si mandri, si respectati", a explicat Dragnea.

"Am avut emotie pentru aceasta organizare, a fost cel mai mare eveniment organizat de un partid din Romania. Am fost foarte preocupat si de faptul ca s-a ajuns greu la stadion cu autocare, cu microbuze, cu masinile, pentru ca era si ora de trafic intens. Au venit peste 75 mii de oameni. A iesit cum mi-am dorit", a mai explicat el.

Despre lipsa unor parlamentari de la eveniment, Dragnea nu a vrut sa comenteze, ci a precizat doar ca "dl Becali nu a fost, pentru ca am inteles ca a avut un Consiliu National al PNG".

Citeste si:
1 Decembrie și eșecul unității
1 Decembrie și eșecul unității
Ziua Națională este despre puterea majorității, fiindcă cei care organizează parada militară uită generozitatea fruntașilor ardeleni, care știau că Ardealul nu e doar românesc, ci și...
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
Cine încă mai speră că șeful statului are un plan bine pregătit și se așteaptă ca, la momentul oportun, cu ajutorul baghetei magice, acesta să scoată iepurele din joben, nu face decât...