Dragnea, despre primul sau contracandidat la sefia PSD: O gluma! Cum raspunde fostul ofiter SRI

Duminica, 20 Septembrie 2015, ora 13:47
4174 citiri
Dragnea, despre primul sau contracandidat la sefia PSD: O gluma! Cum raspunde fostul ofiter SRI

Intentia senatorului Daniel Savu de a candida la sefia PSD a fost luata drept o gluma de catre presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea. Totusi, senatorul precizeaza ca el a vorbit foarte serios.

"Eu am luat in gluma declaratia lui, in gluma am vorbit si eu. Si totusi, sa nu dam foarte multa importanta unor glumite", a declarat Liviu Dragnea, arata Adevarul.

Pe de alta parte, Daniel Savu spune foarte clar ca nu exista niciun fel de gluma in privinta intentiilor sale.

"Eu chiar candidez, nu e gluma. Am deja un program cu care vreau sa conduc partidul!", a spus Savu, pentru Stiri pe Surse.

Mai mult, Savu a precizat ca vrea sa supuna atentiei presei doua teme importante, de care crede ca depinde viitorul imediat al PSD.

"Nu trebuie sa renuntam la guvernare. Pastrarea guvernarii este solutia pentru a proteja partidul. Orice discutie despre iesirea de la guvernare sau schimbarea premierului este impotriva intereselor PSD si ale Romaniei. Am demonstrat ca suntem mai buni decat adversarii nostri politici, ca putem aduce crestere economica si bunastare...

Sa nu uitam de ce voteaza lumea PSD - pentru rezultatele bune de la guvernare si cresterea economica, pe care incepem sa o simtim. Suntem partidul cel mai apropiat de pensionari si de romanii care muncesc, de toti cei ce depind de un salariu pentru a trai", a spus senatorul.

Candidat neasteptat la sefia PSD: Un fost ofiter SRI il pune pe Dragnea pe jar?

Senatorul a precizat ca el si colegii sai nu trebuie sa cada in capcanele intinse de adversarii politici, printre care presedintele Klaus Iohannis.

"Presedintele Iohannis nu iubeste PSD, oricat de mult am putea crede acum asta si nu va numi un nou premier de la PSD, decat daca nu va avea de ales - adica, daca victoria noastra in alegeri va fi una clara si fara echivoc. Pentru asta, trebuie sa invingem PNL, sa fim mai buni ca ei si sa ii convingem pe romani ca putem conduce Romania mai bine", a punctat fostul ofiter SRI.

Mai in gluma, mai in serios, Dragnea s-ar bate pentru sefia PSD

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com