Dragnea, despre ruperea USL: Nu ne-am casatorit ca sa divortam acum

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 11:24
2209 citiri
Dragnea, despre ruperea USL: Nu ne-am casatorit ca sa divortam acum
Foto: B1 TV

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca spera ca in USL sa nu urmeze despartirea, deoarece politicienii din coalitie au de rezolvat proiecte importante.

"Suntem in relatii bune, nu ne-am certat, nu ne-am batut, nu ne-am injurat. Nu suntem in faza de divort, suntem colegi intr-un proiect politic major. (...) Eu sper sa nu urmeze despartirea, pentru ca am avut o serie intreaga de proiecte majore pentru care romanii ne-au votat si ne-au crezut. Nu ne-am casatorit ca sa intram acum in faza de divort, suntem colegi", a declarat Dragnea.

Ilie Sarbu anunta oficial: Urmeaza despartirea in USL (Video)

Vicepremierul a spus ca cele doua proiecte majore pe care sunt regionalizarea si descentralizarea, adaugand ca cei care nu le doresc sunt "niste nostalgici" care nu-si doresc iesirea din comunism.

"Eu spun de un an de zile ca 2013 este singura posibilitate sa realizam si regionalizarea si descentralizarea. (...) Cele doua mari proiecte, care deranjeaza foarte mult ne-ar ajuta sa ne rupem foarte mult de comunism. Cei care nu vor, probabil ca sunt niste nostalgici, care nu vor sa ne rupem de comunism", a adaugat Liviu Dragnea.

Iohannis: Nu va exista regionalizare nici anul acesta, nici anul viitor

Intrebat ce crede despre afirmatiile liderului PNL Klaus Iohannis, in viziunea caruia regionalizarea nu se va face nici anul acesta, nici anul viitor, vicepremierul a spus ca nu este "la fel de vizionar" precum primarul Sibiului.

"Eu nu-s asa de vizionar ca domnul Klaus Iohannis si nici nu pot sa spun. Eu nu am experienta domnului Iohannis in privinta regionalizarii, numai ca aceste pareri le-am auzit la foarte multi cetateni", a mai spus Liviu Dragnea.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca realizarea regionalizarii nu va putea avea loc nici anul acesta, nici anul viitor, intrucat nu se va modifica Constitutia ca sa permita acest lucru, mentionand ca acest proces nu trebuie facut de dragul fondurilor europene.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Liviu Dragnea rupere USL, #Dragnea casatorie divort USL, #vicepremier regionalizare descentralizare , #PSD