Dragnea, despre tandemul Basescu-Antonescu: Le sta foarte bine

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 22:34
2244 citiri
Dragnea, despre tandemul Basescu-Antonescu: Le sta foarte bine
Foto: Arhiva

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, referindu-se la afirmatiile presedintelui Traian Basescu, favorabile candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale doar din partea dreptei romanesti, ca "le sta foarte bine" impreuna celor doi.

Solicitat sa comenteze afirmatiile recente facute de Traian Basescu si sustinute de Crin Antonescu referitoare la alegerile prezidentiale din 2014, Dragnea a raspuns: "Pai nu stiu ce sa vad. Eu vad doar doi oameni importanti din stat care se inteleg foate bine".

PSD, reactie la Basescu si Antonescu: Nu ne e frica. Putem da linistit presedintele in 2014

El a precizat ca subiectul unui candidat propriu al PSD la prezidentialele din 2014 nu exista in acest partid, acesta fiind adus in discutie de oameni politici din afara PSD.

"Nu pot sa fac inventarul unor capcane pe care si le intind unii altora. Nu ma intereseaza. Dar este vorba de un subiect pe care il aduc in dezbatere niste oameni, un subiect care nu exista la noi in PSD.

Noi nu am spus in PSD ca nu respectam hotararea Congresului prin care am stabilit ca il sustinem pe Crin Antonescu si o tot spunem. Pe de alta parte, oameni politici si nu numai oameni politici tot isi dau cu parerea daca vom avea candidat, daca nu vom avea candidat, daca nu vom avea candidat nu o sa avem sanse. Am inteles, noi ne vedem in continuare de guvernare", a spus Dragnea.

El a spus ca nu caracterizeaza relatiile dintre Basescu si Antonescu.

Intrebat cum vede "tandemul" Basescu - Antonescu, Dragnea a raspuns: "Le sta foarte bine".

Antonescu: Analiza lui Basescu e corecta; PSD la prezidentiale are o problema (Video)

Solicitat sa comenteze faptul ca Traian Basescu s-a oferit sa-l consilieze pe Antonescu in campania prezidentiala, Dragnea a raspuns: "Doamne ajuta!".

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca PSD nu poate da seful statului daca se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi sustinut in turul II de toata dreapta si este de preferat "unui plagiator", precizand ca personal il va invata pe liberal ce are facut.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca este de acord cu analiza facuta de presedintele Traian Basescu in privinta unui candidat al PSD la alegerile prezidentiale si un eventual esec, mentionand ca este o apreciere corecta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragnea Antonescu Basescu, #colaborare Antonescu Basescu, #Dragnea comentariu Antonescu Basescu , #PSD
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Pai mah, Dragnea, daca le sta foarte bine, de ce nu se iau?