Dragnea: Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 12:44
7716 citiri
Dragnea: Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri seara, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie fac parte dintr-o "fratie mafiota", impreuna cu Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu.

Potrivit acestuia, cei mentionati au incercat sa impuna oameni cu probleme din punctul de vedere al justitiei in functii cheie ale statului, acesta fiind si motivul pentru care a demisionat, in 2009, dupa o luna de mandat in Ministerul de Interne.

Intrebat daca se teme de ce va face, dupa excludere, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea a declarat, la Romania TV ca "Nimeni din partid nu se teme de Marian Vanghelie".

"El a incercat sa faca din acest partid un partid de vagabonzi. Nu merge (...) L-am auzit pe el si pe Mircea Geoana vorbind despre nu stiu ce fratie. Mircea Geoana este in continuare captivul unei fratii mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu. Este fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne", a spus pesedistul.

Vanghelie se dezlantuie iar: DNA sa ia stenogramele discutiilor lui Dragnea, Ponta si Corlatean!

Referindu-se la aceasta "fratie", Liviu Dragnea a spus: "In dimineata zilei in care trebuia sa depun juramantul, am fost chemat la Mircea Geoana in birou, unde se aflau Catalin Voicu si Dumitru Iliescu, pentru a-mi impune sa fac niste numiri in pofida tuturor avertizarilor de la institutiile statului. Era vorba de numiri la UM 0962 si prim-adjunct la MAI.

Eu am refuzat. A fost o discutie foarte urata in care cei doi ii spuneau lui Mircea Geoana ca nu accepta ca intelegerea lor sa nu fie respectata".

Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD, se cere si mazilirea lui Iliescu. Razboiul declaratiilor continua

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD joi seara, in urma unei decizii luate in sedinta CExN. propunerea de excludere a fost votata cu 80 de voturi "pentru" si numai doua "impotriva".

Citeste si:
Klaus Iohannis, la volanul noului model Dacia Duster. „Firmele s-au pregătit pentru continuarea activităţilor economice” VIDEO
Klaus Iohannis, la volanul noului model Dacia Duster. „Firmele s-au pregătit pentru continuarea activităţilor economice” VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis a testat sâmbătă, 18 septembrie, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni. Șeful statului a mărturisit că experienţa şofatului a fost...
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că au fost pregătite două variante de rezervă cu privire la locul în care se va desfăşura Congresul şi e posibil ca acesta să se...
Sursa: Ziare.com