Dragnea, hotarat sa demisioneze din conducerea PSD: Demnitatea e mai importanta (Video)

Luni, 18 Mai 2015, ora 10:34
3266 citiri
Dragnea, hotarat sa demisioneze din conducerea PSD: Demnitatea e mai importanta (Video)
Foto: B1 TV

Liviu Dragnea sustine ca este hotarat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce a renuntat si la cea de ministru al Dezvoltarii ca urmare a condamnarii sale la inchisoare.

"Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta", le-a spus el jurnalistilor luni dimineata, la intrarea in sediul central al PSD unde la ora 11:00 va incepe sedinta Biroului Permanent National.

Intrebat daca a discutat cu premierul despre inlocuitorul sau la minister, Liviu Dragnea a raspuns: "Da", fara a da detalii.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, vineri, decizia pe fond in dosarul Referendumului, Liviu Dragnea fiind condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, cu termen de incercare de trei ani. Alti 74 de inculpati au primit pedepse similare sau au fost achitati.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

La scurt timp, Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din functia de ministru si a precizat ca isi va prezenta demisia din functia de presedinte executiv al PSD la sedinta de astazi a conducerii partidului.

Dragnea: Raman in partid, il pot ajuta si altfel. Prietenul Victor Ponta nu era pregatit pentru o asemenea sentinta (Video)

In replica, mai multi lideri PSD i-au luat apararea, iar unii chiar au anuntat ca se vor opune plecarii lui Dragnea din functia de conducere.

Gorghiu ii da replica lui Ponta: Continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Dragnea

"Condamnarea prietenului meu Liviu Dragnea, pentru un drept fundamental castigat de noi prin Revolutie, dreptul de a alege si a fi ales, de a face campanie electorala si de a indemna oamenii sa mearga la vot, este unul din cele mai periculoase precedente care se pot crea impotriva statului de drept si al democratiei", a scris Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, pe Facebook, facand apel la colegii sai de partid sa nu accepte demisia lui Liviu Dragnea.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Dragnea demisie PSD, #Dragnea condamnat dosar Referendum , #PSD
Comentarii
Poza fastuser
fastuser
rank 3
Dragnea si demnitatea
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5
"Demnitatea e mai importanta" zise Dragnea, dupa care ii mai injura