Dragnea ii ironizeaza pe contestatarii din PSD: Nu imi dau doctoratul in Serban Nicolae

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 18:21
3457 citiri
Dragnea ii ironizeaza pe contestatarii din PSD: Nu imi dau doctoratul in Serban Nicolae
Foto: Digi24

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, ii ironizeaza pe colegii de partid care il acuza ca intentioneaza sa fraudeze alegerile din octombrie si ii invita pe toti cei responsabili si care doresc sa candideze la presedintia PSD sa se inscrie in competitie.

Declaratiile au fost facute vineri, la sediul central al PSD, dupa ce atat Robert Negoita, cat si Serban Nicolae au anuntat ca se retrag din cursa interna pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD, competitie care se va incheia cu votul din 11 octombrie.

Negoita s-a razgandit: Nu mai candieaza la sefia PSD si il sustine pe Dragnea (Video)

Scandal inainte de alegerile din PSD: Dragnea, acuzat din interior ca va maslui votul

"M-au sunat multi colegi, am vazut si eu - unii isi anunta candidatura la telefon si si-o retrag pe Facebook, altii prin scrisori deschise. Un singur coleg si-a luat in serios anuntul de candidatura, il apreciez. A trimis mailuri si scrisori la toate organizatiile judetene - Daniel Savu e un om care este foarte serios", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul interimar al PSD a spus ca a vazut declaratiile date astazi de Mircea Geoana si Serban Nicolae, comentand malitios ca i se pare "o echipa eficienta si foarte interesanta".

Mircea Geoana a fost exclus din partid, fiind in prezent presedintele altei formatiuni politice, PSRo.

Liviu Dragnea s-a aratat nedumerit de faptul ca nu sunt prea multi colegi dornici sa ocupe functia de presedinte al partidului.

"Nu pot sa rog pe nimeni sa ramana candidat, nici nu pot sa il fortez, mi-e foarte greu sa comentez", a adaugat Dragnea, precizand ca "un candidat serios vine cu un proiect dupa ce se inregistreaza si candidatura e validata".

"Altfel, sunt actiuni de imagine pentru a creste notorietatea in perspectiva alegerilor de la congres", a sustinut el.

Liviu Dragnea si-a invitat inca o data colegii sa candideze.

"Spun cu calm si cu buna credinta ca ii incurajez pe toti sa candideze, dar sa isi depuna canditura si sa ceara organizatiei o minima sustinere. Si chiar daca nu au, sa isi depuna candidatura, dar daca nici nu ceri, nu ti-o da nimeni", a explicat el.

Intrebat de jurnalisti inca o data despre acuzatiile aduse de senatorul Serban Nicolae, Liviu Dragnea a replicat ironic: "Nu imi dau doctoratul in Serban Nicolae".

"Daca are aceste framantari foarte mari, poate ataca la Curtea Constitutionala si le poate face plangere penala colegilor de partid care au indraznit sa isi exprime un punct de vedere politic", a adaugat el, luandu-l peste picior pe colegul sau.

In context, intrebat daca Serban Nicolae ar putea fi sanctionat pentru declaratiile sale, Liviu Dragnea a negat.

"Sub nicio forma! E bine sa ai si asa ceva in partid, altfel ar fi foarte multa plictiseala", a mai declarat Liviu Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Dragnea Serban Nicolae candidat PSD, #Robert Negoita candidat PSD, #Congres PSD , #PSD
Comentarii