Dragnea ii ironizeaza pe Geoana si Vosganian si pune la indoiala acordul cu PP-DD

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 13:42
1591 citiri
Dragnea ii ironizeaza pe Geoana si Vosganian si pune la indoiala acordul cu PP-DD
Foto: B1TV

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu se stie daca mai e nevoie de un acord cu PP-DD cata vreme se pot face doar intelegeri la nivel judetean si a anuntat ca se va discuta despre organizarea de alegeri primare in PSD pentru desemnarea candidatului la presedintie.

Dragnea a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a punctat pregatirile care se fac pentru Comitetul Executiv National, anuntand ca atunci se va vedea "nivelul de pregatire a campaniei".

"Sa vedem nivelul de determinare si implicare in viitoarea campanie a fiecarei organizatii. O sa stabilim la CEX momentul in care ne hotaram sa sustinem un candidat, cand si cum, la CEX sau la congres sau la amandoua", a declarat Dragnea.

Intrebat cum ii raspunde lui Mircea Geoana, care a cerut alegeri primare in partid pentru desemnarea prezidentiabilului, pe modelul american, Liviu Dragnea a raspuns zambind: "E bine sa va raspunda domnul Geoana. Inca nu am ajuns la nivelul atat de mare incat sa il pot comenta pe domnul Geoana".

Pentru ca un jurnalist i-a spus ca si Victor Ponta s-a declarat, marti, un sustinator al alegerilor primare in PSD, Liviu Dragnea a spus ca "exista o varianta pe care o voi propune colegilor in CEX prin care sa respectam aceasta prevedere din statut; pentru noi e important ca toti membrii de partid sa se exprime, intr-o forma sau alta".

Liviu Dragnea a explicat de ce va fi organizata o intalnire informala cu liderii din teritoriu, spunand ca "e nevoie de o discutie foarte profunda, foarte asezata, (...) nu in 2-3 ore, e nevoie de o zi, poate 2-3 in care fiecare sa isi spuna punctul de vedere, orice partid are nevoie de genul asta de intalniri".

Pe de alta parte, vicepremierul a fost intrebat cum comenteaza acuzatiile aduse de Varujan Vosganian, care a scris pe blog ca PSD se pregateste sa deschida punga acum, in prag de campanie electorala, urmand sa dea bani catre baroni pentru ca vin prezidentialele si sa reduca CAS din acelasi motiv.

Vosganian: PSD e pregatit sa largeasca baierele pungii

"Domnul Vosganian este un om simpatic din punctul meu de vedere, un om de litere foarte bun, un foarte bun scriitor, dar cand vorbeste de deschiderea pungii, vad ca a preluat de la Traian Basescu aceleasi expresii", a comentat Liviu Dragnea.

Acesta a sustinut ca toti banii au fost alocati comunitatilor locale pe "criterii transparente" si ca "orice presedinte de CJ de la PDL sau PNL a primit o suma relativ egala cu ceilalti, de la PSD".

Liviu Dragnea le-a transmis liderilor PNL nemultumiti de alocarea acestor fonduri ca, daca nu doresc bani de la buget, "sa ii puna sa faca o adresa oficiala la minister ca nu au nevoie de sume pentru dezvoltare".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Dragnea Geoana prezidentiale, #Dragnea alegeri primare PSD, #Dragnea Vosganian mita electorala , #PSD