Dragnea ii raspunde lui Ponta: "Tot partidul vrea la guvernare". De ce nu isi anunta candidatura

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 15:45
3030 citiri
Dragnea ii raspunde lui Ponta: "Tot partidul vrea la guvernare". De ce nu isi anunta candidatura
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca tot partidul doreste sa ramana in continuare la guvernare, iar, daca premierul vrea, la Congresul PSD se va formaliza aceasta decizie.

"Am inteles ca domnul Ponta asteapta aceasta decizie de la Congresul PSD, toata lumea vrea la guvernare, tot partidul. Daca se doreste sa formalizam printr-o hotarare a Congresului, vom face si lucrul acesta.

Nu va fi niciun fel de emotie in privinta asta. Nu au aparut elemente, voci in partid, pareri in partid care sa dea cuiva nesiguranta guvernarii sau care sa dea cuiva impresia ca cineva din partid nu doreste ca PSD sa ramana la guvernare, in actuala guvernare, cu actualul prim ministru", a spus Dragnea la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

PSD a anuntat cand va face congres - ce se va decide atunci

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca este important ca, la Congresul PSD, dincolo de alegerea conducerii, sa se dea un mesaj clar daca se doreste continuarea guvernarii sau daca partidul decide sa treaca in opozitie.

Ponta: PSD sa decida daca ramane la guvernare sau trece in Opozitie

Dragnea: Voi anunta luni daca voi candida pentru o functie la Congres

Pe de alta parte, Liviu Dragnea va anunta lunea viitoare daca va candida pentru o functie de conducere la viitorul Congres.

"Voi cantari, luni, dupa Comitetul Executiv, daca se stabileste si data congresului. Voi anunta daca voi candida pentru o functie in conducerea partidului", a spus Dragnea la finalul sedintei de marti a Biroului Permanent National al PSD.

Intrebat daca ezitarea in privinta anuntarii candidaturii are legatura cu dosarul sau, Dragnea a spus ca nu are aceasta problema. "Nu am problema la care va referiti, dar mi se pare corect si onest fata de toti colegii mei din partid sa imi anunt sau nu o candidatura in momentul in care se stabileste in mod formal data Congresului. Este singura motivatie", a spus Dragnea.

Marea majoritate a filialelor social-democrate au propus Congres extraordinar PSD pe 11 octombrie, iar data exacta a Congresului va fi decisa luni de Comitetul Executiv al partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea PSD guvernare, #Dragnea Congres PSD, #Dragnea functie PSD , #PSD