Dragnea il prefera la sefia PD-L pe Theodor Paleologu

Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 16:56
1290 citiri
Dragnea il prefera la sefia PD-L pe Theodor Paleologu
Foto: Arhiva

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Targu Mures, ca il prefera la sefia PD-L pe Theodor Paleologu, deoarece acesta nu participat ca Boc si Blaga la construirea sistemului clientelar din Romania.

"Eu l-as prefera pe Paleologu, pentru ca nici Blaga si nici Boc, daca ajung presedinti, nu vor rupe acest sistem capilar, clientelar, tentacular din Romania, pentru ca si unul si altul au participat la constructia lui, sunt parte din decidentii acestui sistem corupt. Singurul care nu a participat este Paleologu, el intr-adevar nu ar avea niciun fel de retinere sa rupa acest sistem. Cum Paleologu nu are sanse sa ajunga presedinte, nu ne intereseaza daca va fi presedinte la PD-L Emil Boc, ma rog doamna Udrea sau Vasile Blaga", a spus Dragnea.

Liderul PSD vede competitia din PD-L ca pe "o lupta crunta pentru controlul asupra economiei si asupra Romaniei".

"Am vazut acum o luna si ceva niste indivizi care pozau in barbati politici foarte fortosi si-l sustineau pe Blaga, dupa care, brusc, si-au pus fustite si au devenit brusc sprijinitori ai lui Emil Boc si Elena Udrea: Ioan Olteanu, Gheorghe Flutur, Pinalti si altii", a afirmat politicianul.

Dragnea: La ceea ce se intampla acum in tara, as fi de acord cu votul obligatoriu

Pe de alta parte, Dragnea spune ca politicienii ar trebui sa fie obligati sa faca periodic controale psihiatrice.

"Incepand cu presedintele Romaniei, actualul, viitorul si ultraviitorul, ca si regula. Mi se pare o chestiune foarte corecta. Si la primari este nevoie, si la presedinti de Consilii Judetene, ministri si la parlamentari. Pentru ca oamenii acestia decid destine, oamenii astia fac legi si ne schimba viata in bine sau in rau. Eu trebuie sa stiu daca omul asta este intreg la minte.

De ce la un sofer se face un asemenea examen? Ca are un covrig in mana si poate lovi un cetatean, doi sau trei cetateni. Dar un decident poate sa decida soarta a milioane de oameni", a conchis Liviu Dragnea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Liviu Dragnea PSD, #Liviu Dragnea Paleologu , #PSD