Dragnea, noua teorie a conspiratiei: Cine si de ce a aruncat gaini in curtea ACL

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 15:19
4547 citiri
Dragnea, noua teorie a conspiratiei: Cine si de ce a aruncat gaini in curtea ACL
Foto: Realitatea TV

Vicepremierul Liviu Dragnea are propria teorie a conspiratiei in ceea ce priveste protestul cu gaini vii si moarte aruncate in curtea ACL.

Seful de campanie a lui Victor Ponta a declarat ca pasarile au fost aruncate peste gard de membri ai PDL, suparati pe Klaus Iohannis ca nu vrea sa participe la dezbateri televizate alaturi de contracandidatul sau.

Rugat sa comenteze acuzatia ca PSD ar fi in spatele protestului cu gaini, care aveau la gat diverse mesaje pentru Klaus Iohannis, de genul "Mi-e frica de dezbatere", Dragnea a precizat: "Sa fim seriosi! Din informatiile noastre, le-au aruncat cei de la PDL, extrem de nervosi pe Iohannis ca nu vrea sa participe la dezbatere".

Iohannis, despre gainile din curtea ACL: Un simbol nazist, o amenintare directa cu moartea

Protestul a avut loc marti dimineata, dupa ce candidatul ACL a lipsit de la dezbaterea organizata luni de Romania TV. El a participat insa la emisiunea de marti seara de la Realitatea TV, la care a fost prezent si Victor Ponta, iar vicepresedintele PNL Victor Orban a anuntat ca Iohannis va merge si la B1 TV, miercuri seara.

Liviu Dragnea a adaugat ca nu stie daca echipa PSD se va intalni pentru negocieri cu staff-ul de campanie ACL, dupa cum au cerut miercuri liberalii, care vor sa discute despre formatul in care se va desfasura dezbaterea.

La randul sau, deputatul PSD Florin Iordache a spus, marti, ca "in niciun caz PSD nu este implicat" in acest protest si ca reprezentantii ACL si-au aruncat singuri gainile in curte pentru a crea "un element de presa" si pentru a se "victimiza" in fata alegatorilor.

PSD, teoria conspiratiei: Reprezentantii ACL si-au aruncat singuri gainile in curte

Mai multe gaini vii si moarte au fost aruncate marti dimineata in curtea sediului ACL, acestea avand la gat bilete pe care scria "Eu sunt Iohannis" si "Mi-e frica de dezbatere".

Incidentul a avut loc cu putin timp inainte de vizita la sediul ACL a presedintelui Partidului Popular European (PPE) Joseph Daul, care urma sa se intalneasca cu liderul PNL Klaus Iohannis, dar si cu Vasile Blaga si Anca Boagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Liviu Dragnea gaini, #Liviu Dragnea gaini ACL, #protest gaini ACL , #PSD