Dragnea: Nu avem nicio lista de prezidentiabili. Sigur va candida Ponta

Joi, 05 Iunie 2014, ora 14:37
2206 citiri
Dragnea: Nu avem nicio lista de prezidentiabili. Sigur va candida Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviud Dragnea, a declarat, joi, la Suceava, ca in PSD nu exista nicio lista cu candidati la Presedintie, nici lunga, si nici scurta, iar el este sigur ca PSD il va avea drept candidat pe presedintele partidului, Victor Ponta.

Dragnea a declarat ca viitorul candidat al PSD la Presedintie va fi stabilit prin procedurile statutare.

"Cu certitudine va pot spune ca nu exista nicio lista, nici lunga, si nici scurta in PSD cu posibili candidati la Presedintie. Cat de curand, vom stabili asta in partid prin procedurile statutare cine este candidat. Eu cred ca avem un candidat cu sanse serioase de reusita, care e Victor Ponta", a spus Dragnea.

Geoana: Numele meu, pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD la prezidentiale (Video)

Intrebat daca si-ar dori sa candideze el la Presedintie daca Victor Ponta isi exprima intentia de a continua mandatul de premier, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu".

"Nu, pentru ca sunt sigur ca va candida Victor Ponta", a conchis Dragnea.

Geoana vrea la prezidentiale, liderii PSD reactioneaza: Partidul nu uita tradarea

Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, el aratand ca viitorul candidat va fi decis cu calm si intelepciune si ca trebuie discutat si cu Victor Ponta despre intentia declarata a acestuia de a ramane premier.

Intrebat daca ia in calcul ca la Congresul PSD din septembrie sa supuna acestui for intentia sa de a candida la prezidentiale, Geoana a precizat: "Vom decide la timpul potrivit si vom alege cu intelepciune, conform Statutului, care e cea mai buna formula".

"Va trebui sa discutam si cu Victor Ponta pentru ca pana la urma trebuie sa vedem daca declaratiile lui cu privire la dorinta de a-si continua mandatul de premier pana in 2016 - care e mai mult decat legitima, pentru asta a fost votat, pentru asta am fost votati in 2012 - se pastreaza sau nu", a adaugat Geoana.

El a mentionat ca numele lui se afla pe lista scurta cu eventuali candidati PSD.

"Deci cu calm si cu rabdare. Avem resursa politica la nivel inalt, in partid, asta e luxul, intre ghilimele, pe care il avem, de a avea candidati intre care si numele meu se afla acolo sus pe lista foarte scurta de potentiali cadidati PSD", a subliniat senatorul social-democrat.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#candidati PSD prezidentiale, #PSD candidat presedintie, #Victor Ponta presedintie, #Mircea Geoana presedintie , #PSD