Dragnea nu mai stie pe cine are la panoul de onoare? Catalin Ivan e chiar si promovat pe site-ul PSD

Joi, 23 Februarie 2017, ora 07:48
4228 citiri
Dragnea nu mai stie pe cine are la panoul de onoare? Catalin Ivan e chiar si promovat pe site-ul PSD

Liviu Dragnea a sustinut, miercuri, ca europarlamentarul Catalin Ivan nu are cum sa fie sanctionat de PSD, pentru ca nu mai face parte din partid.

"Domnul Catalin Ivan nu e membru in PSD demult, a fost exclus de organizatie", a spus Dragnea, care insa se pare ca nu stie sau se preface ca nu stie pe cine mai are prin partid.

Ivan nu numai ca este membru PSD in continuare, dar poza sa troneaza la loc de onoare pe site-ul oficial al PSD, la sectiunea "OAMENI", alaturi de Sorin Moisa, alt europarlamentar care si-a exprimat nemultumirea fata de actiunile Guvernului si a sustinut retragerea OUG 13.

Foto: captura site PSD/Oameni

De altfel, un primar PSD l-a contrazis pe seful Dragnea imediat ce a emis porumbelul.

Catalin Martinus, primar in Dobrovat, a declarat ca europarlamentarul s-a transferat in urma cu doi ani la PSD Dobrovat de la organizatia Sectorului 1 al Capitalei, iar decizia a fost validata de catre conducerea flialei judetene PSD Iasi, in noiembrie anul trecut.

"Catalin Ivan este membru la noi, la Dobrovat. Mai mult, in campania electorala de anul trecut de la parlamentare, in luna noiembrie, intr-o sedinta a conducerii filialei judetene, s-a discutat despre acest lucru. Imi amintesc pentru ca eram in sala. Liderul de atunci al PSD Iasi Mihai Chirica i-a multumit lui Ivan pentru implicarea in campanie si a propus validarea sa ca membru de catre organizatia judeteana. S-a votat in unanimitate, nu s-a opus nimeni. Deci domnul Ivan este membru PSD cu acte in regula", a afirmat primarul Martinus.

Insusi Catalin Ivan sustine ca Liviu Dragnea stie ca este inca membru de partid:

"Este o discutie falsa calitatea mea de membru. Inclusiv domnul Dragnea stie foarte bine ca sunt membru de partid. Dovada sunt discutiile private pe care le-am avut cu domnul Dragnea acum doua saptamani, in care se sfatuia cu mine privind sefia PSD la Parlamentul European. Nu s-ar fi sfatuit cu un oarecare, atata timp cat PSD avea inca alti membri in Parlamentul European. Asta subliniaza calitatea mea de membru".

Catalin Ivan a reamintit si de implicarea sa in timpul campaniilor electorale din cursul anului trecut: "Prezenta mea pe pagina personala de Facebook a domnului Dragnea in campania electorala arata ca sunt membru de partid", a adaugat Ivan pentru Agerpres.

B.B.

Citeste si:
Premierul Ciucă a umflat din nou personalul din ministere. Peste 500 de noi bugetari și 8 secretari de stat: „Este șocant”
Premierul Ciucă a umflat din nou personalul din ministere. Peste 500 de noi bugetari și 8 secretari de stat: „Este șocant”
Aparatul bugetar din interiorul Guvernului Ciucă se mărește aproape de la săptămână la săptămână după ce luni, 23 mai, premierul a aprobat o Hotărâre de Guvern (HG) pentru majorarea...
Când vor ajunge primele vouchere de 250 de lei la persoanele vulnerabile. Anunțul ministrului Marcel Boloș VIDEO
Când vor ajunge primele vouchere de 250 de lei la persoanele vulnerabile. Anunțul ministrului Marcel Boloș VIDEO
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat luni, 23 mai, că marea majoritate a voucherelor pentru persoanele vulnerabile vor fi distribuite către beneficiari în...