Dragnea: O sustin pe Andronescu pentru sefia PSD Bucuresti

Joi, 28 Martie 2013, ora 13:47
1949 citiri
Dragnea: O sustin pe Andronescu pentru sefia PSD Bucuresti

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca o sustine pe Ecaterina Andronescu pentru functiile de presedinte al PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel national.

Intrebat daca o sustine pe Ecaterina Andronescu la sefia PSD Bucuresti, Dragnea a raspuns: "Daca va candida, da. Mi se pare potrivita si daca va candida si la functia de vicepresedinte la nivel national o sustin cu draga inima".

El a spus ca la Congresul PSD se vor alege 8 vicepresedinti regionali, 8 vicepresedinti nationali, 4 dintre functii revenind femeilor social-democrate.

Dragnea: O sa propun vot electronic la Congresul PSD, sa nu fuga cineva cu urnele

"E posibil sa fie 8 vicepresedinti alesi la nivel regional, cate unul pe fiecare regiune de dezvoltare, 8 vicepresedinti alesi la nivel national si 4 locuri de vicepresedinti pentru femei", a spus Dragnea.

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat ca in zilele de 19-20 aprilie va fi organizat un Congres al partidului, la Sala Palatului, la care va fi aleasa noua conducere. Congresul PSD vine la doua luni dupa cel al PNL si la o luna dupa cel al PDL.

#Dragnea sustinere Andronescu, #Ecaterina Adronescu candidatura presedinte PSD Bucuresti, #Andronescu candidatura vicepresedinte PSD , #PSD