Dragnea: Ponta si Antonescu vor cere la congresul UDMR parasirea guvernarii

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 17:09
1667 citiri
Dragnea: Ponta si Antonescu vor cere la congresul UDMR parasirea guvernarii
Foto: Arhiva

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca la congresul UDMR vor participa atat presedintele PSD, Victor Ponta, cat si liderul PNL, Crin Antonescu, care vor transmite mesaje pentru iesirea Uniunii de la guvernarea alaturi de PD-L.

Dragnea a fost intrebat daca la congresul UDMR va mai exista un apel pentru formatiunea maghiara de a se alatura PNL si PSD. "Acolo vor fi doua mesaje importante si cred eu destul de limpezi din partea lui Victor Ponta si Crin Antonescu, care au fost invitati la congres si care vor onora aceasta invitatie si vor transmite mesaje destul de clare in sensul asta - noi le facem invitatia public sa paraseasca aceasta coalitie si sa vina langa noi", a explicat Dragnea.

Congresul UDMR va avea loc pe 26 - 27 februarie, la Oradea.

Pana pe 5 martie se finalizeaza discutiile cu organizatiile locale pentru formarea USL

Pe de alta parte, Liviu Dragnea a declarat pana pe 5 martie vor fi finalizate discutiile si incheiate aliantele locale prevazute de protocolul USL.

Declaratia a fost facuta la finalul unei sedinte cu secretarul general al PNL, Radu Stroe si cu liderii organizatiilor locale PSD, PNL si PC.

Dragnea a explicat ca au existat discutii mediate de el si Radu Stroe cu organizatiile din Buzau, Dambovita, Ilfov si Ialomita, precizand ca "nu exista probleme in niciun judet din cele patru".

El a mentionat ca, in principiu, nu ar trebui sa existe "probleme" la nivelul niciunui judet, explicand faptul ca inclusiv la Bacau s-ar fi ajuns la o intelegere intre liderii PNL si PSD.

Secretarul general a fost intrebat cand vor fi finalizate discutiile cu organizatiile locale. "Maxim 5 martie, exista posibilitatea ca doua sau trei judete sa le acceptam dupa 5 martie pentru ca unii colegi dintr-o parte sau alta pot fi plecati din tara chiar in perioada asta", a mai spus Dragnea, mentionand ca in ceea ce priveste intalnirea cu organizatiile din Bucuresti va fi ultima din aceasta serie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#congres UDMR, #filiale USL, #Liviu Dragnea Ponta Antonescu , #PSD