Dragnea: Propaganda lui Basescu reincalzeste ciorba privind averea mea si-mi ataca familia

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 20:33
3379 citiri
Dragnea: Propaganda lui Basescu reincalzeste ciorba privind averea mea si-mi ataca familia

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, acuza ca "masina de propaganda a PDL" "reincalzeste" prin presa prietena "ciorba" privind averea sa si hotelurile familiei din Teleorman si transmite ca nu se lasa intimidat.

"Afacerile din Turnu- Magurele ale familiei secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, sunt cercetate de procurorii Parchetului General. Ancheta a fost deschisa in aceasta primavara, ca urmare a unei sesizari facute de inspectorii ANAF privind infractiunea de evaziune fiscala la hotelul Turris", a scris miercuri o publicatie.

"Bombonica (sotia lui Dragnea, n.r.), o femeie discreta, care nu iese in public, detine afaceri ce il dau pe baronul de Teleorman pe mana Parchetului. Ea detine 98,62% din actiunile Hotelului Turris.

Afacerile dubioase ale societatii sunt facute direct cu familia Dragnea, pentru a mari nejustificat cheltuielile firmei. Societatea trebuie sa plateasca statului 31,2 milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro, impozit pe profit si penalitati aferente impozitului", spun jurnalistii.

In replica, Liviu Dragnea spune ca acuzatiile sunt vechi, iar asa zisele afaceri dubioase si plati restante catre stat nu au fost confirmate si in instante.

"In cursul zilei de azi, am constatat ca masina de propaganda a PDL si a domnului Basescu a inceput campania electorala cu un atac furibund impotriva mea. E un atac care are loc cu putin timp inainte de inceperea campaniei electorale si e indreptat impotriva mea pentru ca eu sunt seful de campanie al USL. (...)

Este clar ca s-a inceput deja campania electorala si vad ca adversarii nostri recurg iar la manipulari si atacuri abjecte. Merg atat de jos incat incep sa atace membri din familie. Nu se mai lupta ca de la barbat la barbat. Se reiau niste acuzatii vechi formulate in urma unui control financiar abuziv comandat de fostul prefect Nitulescu impotriva firmei la care este actionar sotia mea.

In realitate, exista trei hotarari judecatoresti, definitive si irevocabile, care spun ca acele controale au reprezentat un abuz si ca nu au fost nimic ilegal in speta respectiva. Exista trei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile care au anulat toate sanctiunile si acuzatiile formulate in mod abuziv de cei care au facut acel control", sustine liderul PSD.

"Mai mult, ANI - care nu poate fi banuita ca ma simpatizeaza - m-a cercetat timp de trei ani, inclusiv in legatura cu acest subiect, iar dupa ce au verificat tot ce era de verificat, au fost nevoiti sa dea o rezolutie prin care spun ca nu e nimic in neregula cu averea mea, ca nu ma aflu in nicio relatie de incompatibilitate si ca nu exista nici un caz de conflict de interese in ceea ce ma priveste", continua el.

"Vad insa ca cei care ma ataca nu tin cont de aceste realitati. Vor continua sa reincalzeasca aceeasi ciorba care a mai fost servita, fara succes, opiniei publice din Romania", acuza liderul PSD.

Dragnea le transmite celor care au pus la cale acest atac ca nu au reusit si nu vor reusi sa il intimideze si nu il vor opri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Dragnea acuzatii avere Basescu, #Dragnea PSD acuzatii presa , #PSD