Dragnea: PSD trebuie sa redevina un partid alternativa

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 15:34
644 citiri
Dragnea: PSD trebuie sa redevina un partid alternativa

PSD trebuie sa redevina un partid alternativa la actuala guvernare, iar pentru asta toti membrii sai trebuie sa stranga randurile si sa lase la o parte toate pasiunile acumulate pana in Congres, considera Liviu Dragnea.

"Sa speram ca o data cu acest Congres, incepand de maine, orice disputa personala inceteaza. De ceva timp avem o problema, avem idei si proiect si nu putem sa le punem in practica. Tensiunea este atat de mare incat daca nu este parerea mea, trebuie sa o blochez", a precizat Liviu Dragnea, secretarul general al partidului.

"Politicile unui partid, daca nu se adreseaza direct catre cetateni, daca nu sunt izvorate direct din ceea ce isi doresc cetatenii, nu se cheama politica, ci politicinianism. Trebuie sa ne gandim la copiii nostri carora guvernul le ofera un non-sistem de educatie. Trebuie sa ne gandim la somerii care isi pun speranta in Opozitie si in PSD. Hai sa ne reunim, iar PSD sa redevina un partid alternativa", a completat Dragnea.

Pentru ca isi doreste ca PSD sa redevina ceea ce era acum cativa ani, un partid in care regulile se respecta, un partid in care ideile vin numai de la sefi, Liviu Dragnea a propus ca fiecare membru sa fie inregistrat in organizatia din care provine, punand astfel umarul la repornirea motoarelor in teritoriu.

"Unii cred, din pacate, ca o data cu functia iti creste si capul, este nevoie de rigoare, este nevoie ca organizatiile noastre locale sa reinceapa sa functioneze. As vrea sa revenim la o regula pe care am avut-o pana acum cativa ani: fiecare membru de partid sa fie inregistrat in organizatia locala, sa nu uite niciodata de unde a plecat", a completat Liviu Dragnea.

Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Liviu Dragnea și-a găsit o nouă ocupație. Pentru că proiectul din politică, APP, i-a murit din fașă pe fondul conflictului cu Codrin Ștefănescu, fostul șef PSD a hotărât să se apuce...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Liviu Dragnea, #discurs Congres PSD, #partid alternativa , #PSD