Dragnea, sageti catre Oprea: Ponta are o problema medicala, nu o culpa medicala

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 21:24
4067 citiri
Dragnea, sageti catre Oprea: Ponta are o problema medicala, nu o culpa medicala
Foto: TVR

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Victor Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta acasa, subliniind ca acesta are "o problema medicala, nu o culpa medicala".

"L-am vazut, are o problema extrem de serioasa, recuperarea nu e usoara, este foarte grea, dar i-am spus sa incerce sa faca un efort extrem de dureros si sa vina la palatul Victoria pentru ca avem o perioada foarte buna din puncte de vedere economic si nu avem nevoie de instabilitate", a declarat Dragnea la TVR.

Acesta a lansat si o sageata la adresa premierului interimar, Gabriel Oprea, care declarase cu o seara inainte ca Victor Ponta are "o culpa medicala".

Planurile lui Oprea la Guvern: O sa conduc ca un militar

"Victor Ponta are o problema medicala, nu o culpa medicala. (...) Am avut o discutie luni si mi-am spus punctul de vedere pe care-l repet si-l sustin. Nu este foarte simplu. Cred ca are si o foarte mare retinere sa fie filmat in carje la Guvern, dar cred ca ar trebui sa faca asta", a adaugat social-democratul.

Oprea, despre relatia cu Dragnea: Te mai certi cu nevasta acasa, dar cu alti colegi de coalitie...

Miercuri seara, Victor Ponta a declarat la Romania TV ca e posibil sa revina acasa mai curand de 28 de zile, asa cum anuntase intial: "La ceea ce mi-au spus doctorii urma sa raman 28 de zile, dar daca nu apare nimic, probabil voi veni mult mai repede. Saptamana viitoare voi avea recuperare intensiva si apoi pot sa revin acasa, si eu-mi doresc sa vin acasa".

Ponta dezvaluie cand revine in tara

Victor Ponta s-a operat in Turcia la genunchiul stang, dupa ce s-a accidentat la un meci de baschet.

Ponta, primul mesaj din Turcia: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa

Medicii de la Spitalul Militar Central din Bucuresti i-au recomandat o interventie chirugicala, in urma unui control medical, la circa doua saptamani de la accidentare.

Prim-ministrul a fost supus unui examen RMN, medicii stabilind diagnosticul - ruptura de ligament, fiind afectate meniscul si cartilajul.

Dupa operatie, Victor Ponta scria pe Facebook, unde a fost de altfel activ inca de la plecarea din tara "Vreau sa-i asigur si pe cei care 'se bucura' de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dragnea sageti Oprea, #Dragnea probleme medicale Ponta, #Dragnea Ponta culpa medicala , #PSD