Ziare.com

Dragnea: Legea off-shore se modifica, toate pensiile vor fi recalculate, posibil candidat comun PSD-ALDE la presedintie. Acuzatii la adresa sefei ICCJ si marea revelatie

Duminica, 22 Iulie 2018, ora 22:25

   

Dragnea: Legea off-shore se modifica, toate pensiile vor fi recalculate, posibil candidat comun PSD-ALDE la presedintie. Acuzatii la adresa sefei ICCJ si marea revelatie
Legea off-shore va fi modificata, toate pensiile vor fi recalculate dupa o noua formula, PSD-ALDE ar putea avea un singur candidat la presedintie in 2019, a declarat, duminica seara, liderul PSD Liviu Dragnea.

El a mai afirmat ca presedintele Inaltei Curti, Cristina Tarcea, pune presiune pe judecatori sa scoata mai repede motivarea in dosarul in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Motivul: apelul ar trebui sa se judece mai repede.

Politicianul a dat de inteles ca "se cauta trei judecatori" care sa intre sa solutioneze procesul sau. Apelul in cazul lui Dragnea este judecat de Completul de 5 judecatori al ICCJ.

Potrivit lui Dragnea, beneficiarul direct ar fi Klaus Iohannis, care ar urmari cel de-al doilea mandat de presedinte. Liviu Dragnea a sustinut ca este nevinovat. El a contestat si decizia definitiva din Dosarul Referendumul, doi ani de inchisoare cu suspendare, despre care a spus ca a fost data pentru ceva pentru care nu ar fi fost trimis in judecata, deci ar fi fost lipsit de dreptul la aparare.

Liviu Dragnea si-a expus, intr-o emisiune la Romania TV, si o revelatie avuta recent: "Eu cred ca am inteles de ce astia nu ne mai vor - cand pensionarii or sa aiba o pensie decenta, cand salariatii or sa aiba salarii mari, romanii vor fi mai fericiti si vor fi un popor mai greu de manipulat".

Principalele declaratii facute de presedintele PSD:

Despre Legea off-shore

"Se fac discutii acum pentru o posibila ordonanta de guvern in ceea ce priveste legea off-shore. Eu am spus, dupa adoptarea legii in Comisia de specialitate din Camera Deputatilor, s-au facut modificari pana in ultimele minute, au fost discutii si dezbateri. Ceea ce am pus in textul legii nu este foarte bine definit in anexa in care se stabilesc formulele de calcul. Ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca si principii sa fie puse foarte clar si riguros in formule si in texte, pentru ca este o lege de importanta uriasa pentru Romania si e bine sa nu existe dubii, pentru ca orice dubiu poate fi exploatat oricand de cineva cu rea credinta, dintr-o parte sau alta.

Vorbim de resursele Romaniei, vorbim de peste 400 de miliarde de metri cubi de gaze cel putin, vorbim de zeci de miliarde pe care trebuie sa le castige statul roman si vorbim de castigarea pentru prima data a independentei energetice", a sustinut liderul PSD.

Despre Fondul Suveran de Investitii

"Dupa decizia CCR privind Fondul Suveran de Investitii, asteptam motivarea cu foarte mare atentie si noi nu o sa o citim o luna, o sa o citim cat de repede se poate pentru a vedea ce ne spune CCR sa facem, sa vedem care este calea de urmat. Trebuie sa citim cu atentie", a afirmat liderul PSD.

Despre o posibila remaniere

"Va spun foarte sincer ca nu am nicio discutie nici cu doamna prim-ministru, nici cu domnul Tariceanu despre remaniere, nici toti trei la un loc. Nu stiu daca va avea loc o discutie despre remaniere. Vom avea o evaluare a modului in care este aplicat programul de guvernare, nu pe cazuri concrete", a spus Liviu Dragnea.

Despre noua lege a pensiilor- S-au spus mii de minciuni, fara jena, fara sa le crape obrazul. Sunt cateva reglementari care se introduc in aceasta lege.

- Este o lege a justitiei sociale. Nicio pensie nu scade. Toate pensiile vor creste.

- Recompenseaza mai bine munca. A fost un sistem alandala care a fost completat. Mareste ritmul de crestere a pensiilor si vor creste in continuare.

- Introducem principiul contributivitatii, cat contribui la pensie, asa o sa ai si pensia. Pentru cei care lucreaza la companii, care nu le platesc asigurarile sociale, vor avea probleme. In fiecare an vor fi anuntati. Sunt companii care nu platesc contributiile sociale.

- Trebuie sa fie o lege corecta si justa. Erau 2 milioane de romani pentru care nu se plateau contributiile, acum li se platesc.

Dragnea prezinta mai multe date potrivit carora valoarea punctului de pensie din 2016 o sa fie dublata pana in 2020. Politicianul arata ca, in 2019, pensia minima o sa fie de 709 lei. Dragnea a venit cu hartii si tabele gata scrise, pe care le prezinta realizatorului TV.

Astfel:

Formula de calcul a pensiei: Pensia = Nr puncte x valoarea punctului de referinta (VPR)

VPR = 1875/25 (nivelul mediu al stagiilor de cotizare prevazute pana acum)

- In 2017 l-am dus la 1.000 lei punctul de pensie, in 2018 la 1.100 de lei, in 2019, asa cum am spus in programul de guvernare, 1.265 de lei punctul de pensie.

- La punctul de pensie, sa luam 1.500 lei pensie bruta. Cineva care avea atat in 2016 net lua 1.399 lei, scadem 5,5% contributia sociala si 16% diferenta care era peste 1.100 lei. Noi am eliminat sub 2.000 lei pensie, astfel ca a crescut (pensia - n.red.) in 2017, ca urmare a cresterii punctului de pensie, dar a crescut si netul pentru ca am eliminat contributia la Sanatate. Deci am egalat brutul cu netul.

- In 2020 este mai mult decat dublu fata de netul din 2016. (...) Cu formula din noua lege, in 2021 va fi 4.507 lei brut si pensia neta avem mai mult decat o triplare a pensiei, 4.256 lei net.

- Care va fi noua formula de calcul? Pensia va fi numarul de puncte inmultit cu valoarea de referinta. Valoarea punctului de referinta este raportul dintre punctul de pensie din 2020, 1.175 lei marit cu 5%, care inseamna rata inflatiei si jumatate din cresterea salariului.

- Aceste lucruri vor intra in vigoare din 2021. Este nevoie de recalcularea tuturor pensiilor, este imposibil la ce infrastructura avem acum. Trebuie recalculate toate pensiile. Sunt 5,2 milioane de pensionari. Vor mai fi prevederi din lege care vor intra in vigoare mai devreme.

- O sa avem toata vara la dispoztie sa discutam despre lege. Este important pentru toti, si pentru cei care lucreaza. Ajungi, cum-necum, la pensie.

Cum va creste pensia minima:

2016 - 400 lei
2017 - 520 lei
2018 - 640 lei
2019 - 704 lei
2020 - 775 leiDespre salarii si investitii

- Liderul PSD a prezentat si o evolutie a salariilor minim net si mediu care sunt in crestere. "Asta inseamna mai multi bani in buzunarele romanilor", a spus Dragnea.

- Politicianul arata ca somajul a scazut, deoarece s-au creat mai multe locuri de munca: "discutam pe cifre, doamna."

- Investitiile din anul acesta vor fi mai mari decat in 2016. Nu stiu daca am acum datele la mine. Haideti sa ne uitam la salariu, deci romanii vor avea bani mai multi. Vorbim de net, bani in mana. La pensionari sunt cresteri spectaculaose. Nimeni nu a avut curaj sa faca asa ceva in nicio tara. Sa nu uitam de unde am plecat. Cat s-au chinuit. Oamenii astia s-au chinuit mult.

Motivul pentru care se vrea indepartarea PSD de la putere

- Cand ma pregateam de emisiune mi-am dat seama. Acum am inteles de ce vor astia sa nu mai fim noi (la putere - n.red.) . Incepand cu 2021, cand pensionarii vor avea o pensie decenta si sanatoasa, cand salariatii vor avea salarii mari, cand firmele o vor duce bine, cand fermele se vor dezvolta. Atunci romanii vor fi fericiti, vor avea bani, vor fi mai greu de manipulat. Este greu de insamantat atunci samantele urii. De asta mi se intampla mie ce mi se intampla. Atunci, mi-am dat seama de ce mi se intampla mie. Ei nu vor ca oamenii sa traiasca bine. Asta nu este magie, este economie pura.

Din nou despre pensii

La reluarea emisiunii, dupa publicitate, Liviu Dragnea reia prevederile noii legi a pensiilor, pe care le-a prezentat si in prima parte a emisiunii.

- La pensii se vor lua in calcul si doctoratul si masteratul. Are prevederi si pentru mame, la trei copii se scad 6 ani. Legea este groasa, dar nu intra in vigoare maine.
Aceasta lege nu se aplica la pensiile speciale. Ele nu fac obiectul acestei legi.
Pensia minima va creste in fiecare an.

Despre inlaturarea de la putere a PSD si procesele lui Liviu Dragnea

- De ce doreste ca PSD-ul sa nu mai fie la guvernare? Din partea cui?

- Atacurile sunt din partea celor pe care-i vedeti ca sunt impotriva noastra. Mai toti colegii ne-am framantat, ce genereaza acest lucru? Ei au o abordare mafiota, dar cinica, foarte bine calculata. Ne-am tot gandit. Dar ce motiv ar avea? De ce atata determinare? A mai fost la fel impotriva domnului Nastase.

In general, cine a fost presedinte PSD a avut de suferit si a fost luat tinta. De cate ori PSD a fost la guvernare, romanii au inceput sa traiasca mai bine, comparativ cu perioada anterioara. Cand societatea era divizata si se raspandea mai multa ura. Motivul acesta este (Arata la plansele cu calculul pensiilor - n.red.).

- Un popor care are venituri mai mari, care nu se gandeste la ziua de maine, la grijile zilei de maine, daca oamenii au bani in buzunar, atunci, incet-incet, "riscam" sa fim un popor care o duce bine, pe masura resurelor pe care le are aceasta tara.

Este greu sa arunci o samanta de ura impotriva altora. Ei mereu au castigat pe ura: in 1996, in 2004, Basescu in 2009, Iohannis tot pe ura impotriva lui Ponta si a PSD-ului. Ei nu au zis ca votati-ne pe noi sa o duceti mai bine! Nu. Doar pe ura. Doar Basescu a mai mintit sa-l voteze ca o sa o duca bine.

- Procesul meu are legatura cu tot ce v-am spus mai devreme si tot ceea ce s-a intamplat. Daca dvs sunteti introdusa in dosar pe baza declaratiilor mele si ale altora, si in fata instantei spuneti ca este adevarat ce am spus acolo, in fata judecatorior, nu ce am spus la DNA. Toti mi-au spus: "Nu ai cum sa nu fii achitat!", dupa scaun, cum spun ei. Au fost condamnati 9 oameni, plus condamnarea mea. Plus toate zvonurile cand se tot vorbea, ca la un judecator, ca incearca sa convinga inca unul. Pana la urma, le-a iesit.

- La Referendum am fost condamnat ca am chemat lumea la vot. Am fost condamnat pentru ceva ce nu am fost acuzat. Eu nu am putut sa ma apar. Eu cand ma mai apar? Ca ar fi putut militantii PSD sa studieze listele cu datele personale, care sunt publice.

- Nici nu mai pot sa nu spun. Am vazut-o pe doamana Tarcea, presedinta ICCJ, pentru mine a fost socant, mai mult decat socant, sa citesc ce a spus. Este presiune clara asupra judecatorilor. Am auzit-o sa se faca presiune, sa se motiveze mai repede, sa se gaseasca 3 judcatori din cinci judcatori.

- Statul subteran, statul paralel. Beneficiar este Klaus Iohannis. Si cei din jurul lui: procurori, ofiteri de informatii. Nu-l intereseaza altceva decat cel de-al doilea mandat. Daca-l interesa Romania, ar fi raspuns la apelurile mele publice si nepublice. Si eu si domnul prim-ministru, toti. Domnul Tariceanu. In trei discutam. Nimic. Ce am vazut? Premierul sa-si dea demisia, plangere penala impotriva premierului, eu ca m-am vazut cu niste evrei. De 21 de luni de zile nu avem ambasador in Isarel! Nu este normal.

- Vrea al doilea mandat ca sa se perpetueze acest stat subteran, aceasta structura. Asta este tinta lor. (Dragnea pune un x mare peste file pe care a scris despre noua lege a pensiilor - n.red) . Astea sunt rezultatele guvernarii. Romanii traiesc mai bine. Si cei care ne-au injurat. Judecatorii au salarii mai mari. Si procurorii. Se traieste mai bine, doamna. Resursele Romaniei vor fi folosite si in folosul Romaniei. Vom avea un boom economic, cand gazele vor fi consumate aici.

- Vom ajunge la o crestere a PIB-ului mai mult decat am pronuntat in campania electorala.

- Eu sunt presedintele PSD-ului. Iohannis ii ataca pe toti contracandidatii la presedintie

Despre candidatul PSD la presedintie

- Candidatul va fi desemnat dupa o analiza foarte serioasa si riguroasa. Nu pe orgolii, ci pe ratiune. Este deschisa posibilitatea unui candidat unic, PSD-ALDE. Am vorbit cu Tariceanu. O sa o gandim foarte bine. O sa vorbim care este varianta cu cele mai multe sanse de reusita. Nu o sa fie pe orgolii, pe mandrii gaunoase, ci pe dorinta de a castiga. Noi vrem ca presedintele Romaniei sa sprijine acesta dezvoltare.

- Acest sistem a dezvaluit ca presedintele poate face foarte mult rau in acest sistem.
Pentru noi este mai important ca alianta PSD-ALDE sa castige aceste prezidentiale. Ori o sa avem doi candidati unici, sau un singur candidat, care poate fi de la PSD sau ALDE. Pentru ca in 2020 sa putem castiga si alegerile parlamentare, sa putem duce mai departe acest program de guvernare.

- Aceasta analiza a inceput. Sunt analize complexe care se fac, o sa o terminam in toamna, spre sfarsitul anului. Nu asta este principala noastra preocupare. Romanul este pe primul loc. Functiile sunt importante doar sa faci acest lucru, altfel este politichie, nu mai este politica. Analiza urmeaza sa fie facuta si pentru alegerile europarlamentare, liste comune sau nu PSD-ALDE.

- Nimeni nu ma poate convinge ca judecata mea a fost dreapta. O spun mereu: in domeniul economic si social se intampla aceste lucruri si rezultatele sunt bune, iar in celalalt domeniu, este important ca un numar mare de romani sa inceapa sa aiba incredere in justitie. Nu ca acum, cand peste 54% cred ca pot ajunge in puscarie nevinovati. Sa nu mai existe posibilitatea de amenintare si santaj asupra judecatorilor. Sa nu mai existe asa ceva. Trebuie scoase aceste motive.

- Aceste abuzuri au iesit la iveala, nu mai pot fi combatute.

Despre dosarul Vioricai Dancila

- Imi este foarte greu sa cred ca un procuror va da crezare acelei enormitati. Imi este greu sa cred ca se va intampla ceva. Doamna Dancila nu este speriata.

Despre intalnirea Dancila-Iohannis

Se pare ca a fost chemata la solicitarea Bruxelles-ului.

Despre cazul ANAF-Iohannis

- A fost un folos necuvenit pentru familia Iohannis. Nu asta asteapta romanii, ca ministrul de Finante sa-l incunostiinteze pe seful ANAF. O sa avem o discutie saptamana asta. Eu nu stiu cine trebuie sa ceara inscrierea in Cartea Funciara. Reprezentantul statului in cartea funciara nu este ANAF, este Ministerul Finantelor. Oamenii asteapta sa vada care este solutia. Sau sa spuna: uite, Iohannis se ascunde in spatele unor chichite avocatesti, sa nu dea banii. Astea trebuie spuse foarte clar. Clestar! Eu astept ca presedintele partidului, presedintele Camerei Deputatilor si ca cetatean roman. Discutam de cateva sute de mii de euro care trebuiau sa ajunga la statul roman. De la cine? De la cineva care da lectii de morala?

Intalnirea coalitiei?

- O sa avem o intalnire. Tariceanu este plecat. Cand se intoarce, o sa ne vedem. Eu vreau ca in august aceasta lege sa se dezbata public. Vreau cand o sa ajunga la Parlament sa fie modificata doar in bine. Asta este o lege istorica (despre legea off-shore - n.red.).

Despre amnistie si gratiere

- Sunt informatii iesite de la securistii din presa. Eu nu vreau sa comentez. Incitarile lui Klaus Iohannis la proteste sunt dincolo de Constitutie si sunt si ilegale. Nu ma intereseaza incitarile lui si altii din presa. Este un non-subiect. Nu avem ce discuta.

Despre noua Lege off-shore

- Romania va castiga dublu fata de cat castiga acum. 50% din cantitate va fi vanduta in Romania. Asta este de importanta strategica.

Despre protestul din 20 august al diasporei

- Nu va fi un miting de un milion, dar nu cred ca m-ati auzit pe mine vreodata sa incerc sa opresc pe cineva sa faca un miting sau sa protesteze. Am citit ca cel care organizeaza mitingul este un fost vicepresedinte PSD Diaspora si vrea sa-si promoveze miscarea lui. Eu nu-i opresc, PSD nu-i opreste.

- Daca vom mai face noi un miting? Daca vom considera ca este necesar, vom face mitinguri mari, serioase.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 17154 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
36 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Trai pe vătrai, neneacă !...

Era și timpul să se modifice nesimțitele pensii ale nomenclature. Profitorii de ieri sunt și profitorii de azi: trai pe vătrai, neneacă...

Pentru a-și ascunde crimele, cand miliția economică le măsurau banii ascunși in metru cub cu care au devenit, peste noapte, din nelegiuiți comuniști in miliardari capitaliști, l-au dorit "impușcat imediat pe șeful de ieri"...Astăzi, tot aceștia vor să-i arunce la lada de gunoi a nimicniciei omenești pe fiecare "responsabil guvernamental", oricine ar fi acesta, in așa fel, incat "sistemul profitorilor" să trăiască intact iar Romanilor de rand, care n-au nici măcar după ce bea apă, uneori, doar numai să muncească...

Vestea, sincer, mă bucură !
Vant la pupă și s-auzim numai de bine !
Ariana din Carpați

 

Bai, drakknea, lasa-te de goange ! Cand iti dai demisia din toate

functiile tale ? Merge si varianta in care fugi dupa mazare, fiindca tot vei fi prins ... Oricum, ceea ce este important acum este sa dispari din viata politica si sa fie revazute toate bazaconiile facute cu legile justitiei din ordinul tau, prin care urmaresti sa-i scapi pe mafioti de puscarie ! Fa si tu un bine in sfarsit romanilor si dispari !

 

Cine ne prezinta noua proiectele legislative.

Acest condamnat penal de doua ori, care a furat din banii copiilor cu dizabilitati, care e deja cu un picior in puscarie si pe care-l mai asteapta ceva dosare penale, are tupeul sa ne prezinte proiecte legislative. Ordonantele de urgenta le da guvernul. El este presedintele Camerei Deputatilor. De aici se vede de fapt cine e papusarul marionetei Dancila. Cred ca pe langa proiectele legislative la care se lucreaza de zor si in vacanta se pregateste de fapt si ordonanta care sa-l scape de puscarie. Oare chiar asa de prosti sa fim?

 

N-araspuns

La intrebarea esențială, cand pleacă la Rahova sau Jilava la alegere. Acum zice ca măsurile n-au fost bune dar de ce le-au luat, mucles. In ***and va apara și protocoalele pe care le-a semnat. Scarba de om. E un securist cu tupeu.

Mă-ntreb cum de nu-i este rușine sa se victimizeze mai ales ca toata

... lumea stie ca a furat de la niste copii sarmani, lipsiti de apărare.

Draknea e caz de targa

omul e dus rau. fara el se scufunda pamantul, nu mai rasare soarele, nu mai are saptamana 7 zile...

La Jilava au si psihiatrie.... La multi ani!

#rezist

Wert, 'otzule ce esti ! Le zici mai bine decat...

...Ileana Sararoiu in "De ce oare eu te-am cunoscut", hi, hi, hi :

"De ce oare eu te-am cunoscut
Si de ce pe brate te-am tinut?

Gura tu de ce mi-o sarutai
Daca ai vrut uitarii sa ma dai? /x2

Fara tine nu miroase nici o floare,
Fara tine viata n-are rost...

Sub privirea ta mangaietoare
Totdeanuna fericta-m fost /x2

Iata a venit si despartirea
Si am ramas numai cu amintirea.
Amintirea serilor de mai
Cand pe buze tu ma sarutai /x2

Ca pe floare spin m-ai aruncat
Sufletul ranit mi l-ai lasat

Tainic in tacerea noptii plang
Ca la pieptul meu nu te mai strang

Poate ca-ntr-o zi in drumul meu.

PS Wert, in treacat fie zis, decat sa-l sarutam pe Dragnea pe gura, mai bine sarutam... ca-n filme - cu viori, lacrimi si alea-alea - o gura de canal in boschetul (de atentionare !!!) pus in locul capacului furat si vandut la turci.
O seara buna,
T. B.

La puscarie Dragnea, după gratii, infractorule, acolo este locul

... răufacătorilor asa cum esti tu.

Citesce da pe goarna la Televiziunea lu' Ghitza...

...marletele asta dughit de Dragnea si ma simt pentru prima oara nedreptatit de faptul ca nu am avut sansa ca Limba Romana sa fie de circulatie.
Nu fiindca a ramas Roman fara caciula (pe A), nu ! Merge si-o cascheta de baseball ca oina noastra e fara shapca.
Sunt mahnit fiindca am citit acum doua ore un articol care ne spune ca daca dactilografiezi intr-o cautare de imagini pe Google cuvantul "iddiot" (cu un singur D, desigur), iese Trump fotografiat din toate pozitiile.
Se pare ca Google nu vrea sa isi schimbe algoritmul spunand ca ei nu fac schimbari decat de ameliorare, iar nu pentru protejarea unuia sau altuia.
Vorba bunicului meu : "Porecla si!o face omul singur".
Porecla i se trage distinsului presedinte de la comportamentul sau neghiob fata de Teresa May, Fata de Regina Elisabeta.
Ei au asociat o piesa a grupului "Green Day" intitulata "American Iddiot" cu porestestele lor de strada fata de vizita acestuia.
Stiu ei de ce, dar iata ca ma simt frustrat, nedreptatit.
La ce-i in Parlament, in Guvern, in PSD etc, pai, fratilor, macar pentru straduinta si staruinta noastra de a-i alege unu si unu, ar ttrebui rasplatita cu o zmeura macar, cu o boneta de magarush, cu un Santu Nicolae ca-n scoala generala din vremea dascalului Creanga, cu o branzica, o maslina.
Ar trebui sa i se acorde fiecarui roman nu doi mici cum propune ironic si didactic Victor Rebengiuc pentru alegeri, ci de-a dreptul o cutie de table plina cu mici iar partea cu tzintarul, plina cu bere, nene.

Pai ce ?! Americanii astia numa' ei, numa'... iei !

Mai luam si noi o tura, macar fiinca ne dam de ani verzi coate la hidrantul Pompierilor de la Preacuvioasa Parascheva.
Ce-are Dragnea ?! El de ce nu-i bun ?! In mod sigur il lucreaza... Goagalu' Paralel !!!

Dragnea pe sticla la Romania tv toarna prostii pentru..prosti

Cu hartii,hartiute,scheme si procentaje,dragnea se da mare expert in de toate pentru toti!
Sa spicuim din "gandirea"acestui multiplu infractor:
-Ideia de baza:candidat unic la presedentie!!!
Ce urmareste:sa prelungeasca alianta cu ALDE(oricat a vandut din Romania care UDMR,s-a lamurit ca nu se poate baza pe o prostituata)pana cand trec anti-legile care sa-l scape de condamnari!
Dupa care candidatul unic va fi el!
PNL prin Antonescu,stie bine lectia!
Apoi,dragnea se manifesta tot mai evident paranoic!
El este curat ca un inger,dar forte malefice,evident in slujba lui Iohannis(!!!)vor sa-l condamne!
La referendum a incercat doar sa convinga *** sa voteze si de ce nu ,cetatenii "de bine"de cateva ori!
El nu a deturnat banii orfanilor,ca sa-si plateasca doua servitoare la sediul PSD,desi acestea(alte forte malefice)confirma clar contrariul!
In ultima instanta Iohannis este cel ce datoreaza cateva sute de mii de euro(aici se contrazice cu ceilalti din guvern,care nici acum nu stiu daca acea casa apartine statului sau altcuiva)in proces civil,totul fiind de buna credinta!
El si gasca lui au furat cateva zeci de milioane de euro banii UE,iar cand au fost descoperiti au incercat toate matrapaslacurile ca sa scape de judecata dreapta!
Dar una dintre cele mai mari obraznicii ale lui dragnea se refera la oamenii saraci,din zonele cele mai sarace care voteaza masiv cu mafia PSD,carora le promite ,precum Conul Leonida,pensii cu nemiluita,doar sa-i voteze!
In acest mod romanii vor avea mai multi bani "in buzunare"!
Atentie,din reflex,spalatorul de bani ,dargnea, nu vrea ca banii sa fie in conturi bancare controlabile!
Nimic despre pensiile nesimtite acordate propriilor gascari!
Dragnea,adresandu-se ,evident,unor alegatori pe care-i considera asa cum sunt,mai prosti ca el,ii informeaza ca nici o tara nu a indraznit sa mareasca pensiile si salariile bugetarilor,cum o face el!
Ii dau dreptate,niciun guvern responsabil nu si-ar permite sa umfle veniturile consumatorilor de PIB,cu consecinte catasrofale,asupra inflatiei(care distruge puterea de cumparare a "beneficiarilor"),datoriei externe(ajunsa la 100 mld ),deficitului balantei comerciale(umflarile veniturilor incurajand economiile straine de unde se importa masiv),cresterea dobanzilor si implicit scumpirea creditelor catre populatie,etc etc.
Toate acestea cauzate de o guvernare incredibil de incompetenta,care a distrus investitiile(PSD nu a demarat nici un km de autostrada in ani buni de guvernare inepta)si a umflat veniturile populatiei ignorand total cresterea productivitatii la nivel national!
Despre sectoarele private,atragerea de investitii straine,
NIMIC!
O intrebare pentru acest cancer national,dragnea:in calitate de ce vorbeste toate aceste prostii de prostit ..prostii?Teo

ia! fiti atenti ce zice dragnea!!!::)))

"Președintele Klaus Iohannis a făcut mai mult decat era necesar pentru a impiedica punerea in aplicare a codurilor penale."! foarte adevarat!

"A făcut mai mult decat era necesar, mai mult decat ar fi făcut o un om de bună-credință". cu alte cuvinte ...de rea credinta, ca atunci cand a "cumparat" casa cu acte false! judecatorul a spus ca a fost de rea credinta!

Astia de la PSD...

De cativa ani buni calculează marirea pensiilor si salariilor.I-mi aduc aminte ce tam-tam făcea și Mariana Campeanu cu pensiile. Acum vine Dragnea și spune că vor crește din 2021.Minciuni ale penalului. Zice că nu mai pleacă doctorii afară. De unde să plece dacă nu mai sunt.Acum incep sa plece profesorii.

 

Ca să vedeți ce atmosferă și-a creat acest infractor Dragnea

... vorbește de mărirea pensiilor concomitent cu atacuri furibunde la adresa șefei ICCJ!

Companiile de stat nu platesc contributiile

Oare nu stii asta , dle infractor condamnat definitiv si condamnat din nou in prima instanta ???? Daca esti privat, in 25 ale lunii trebuie sa platesti si daca n-ai platit, in 2-3 zile iti blocheaza toate conturile, vin peste tine inspectorii sa vada pe ce sa-ti puna sechestru. Dar companiile de stat nu-si platesc taxele cu anii. Ce le 100 de miliarde neplatite cui le apartin ??? 84% apartin companiilor de stat care nici nu o sa plateasca niciodata- ne-a zis Teodorovici. Asa ca, lasa gargara, infractorule.

 
 

 

Acest "lucru bun" l-au facut de nevoie: nu mai au bani!

Poate din acelasi motiv vor mai taia si pensiile speciale, desi e mai delicat: din alea se infrupta si oamenii lor.

 

Simte atza slaba toparlanul hot, d-ai isi bate in halul asta joc..

...de romani!
In USA unul ca el de mult ar fi disparut!

 

Legea pensiilor.....

Nu se aplică celor ce au pensii speciale. Ei vor avea in continuare pensii nesimțite.

 

Ieri

ai votat legea după pofta inimii tale, azi o modifici prin OUG ! N-ar trebui să-ți dai demisia ca incompetent in toate cele ?

 

m am hotarat acum...

...sa cheltui cat mai mult posibil cu parintii mei bolnavi, sa ii tin in viata, ca sa primeasca asa de multi bani la pensie ca sa fie fericiti...! acum au impreuna 1500 de lei...! le mai da ajutor de handicap, ca sunt amandoi la pat, 900 de lei..deci...fantastica suma de 2400 lei...se duc dracu toti pe ingrijirea lor, medicamente, pampersi etc...mai cheltui si eu cu ei cel putin 1500 ....ca sa fie fericiti , asa cum spune bunul si milostivul dragnea, ei ar trebui sa catige cei 2400 plus cei 1500 ai mei...deci o sa asteptam cand vor primi cam 4000 de lei/luna..!!
asteptam...daca asa a zis milostivul, asa va fi..!
ce nr de tel o avea asta sa ii trimit o poza pe whatsapp cu parintii mei la pat amandoi...si cu poza cuponului de pensie..!! feisbuc nu folosesc..! ca am auzit ca pe acolo e el, dar cand e la volan ii scrie bombonica aia tanara..

 

Dumnezeu sa le dea sanatate parintilor tai.

si tie putere !
Un sfat: nu te baza pe Dragnea si nici pe statul roman, munceste tu suficient de profitabil, astfel incat sa-ti sustii frumoasa familia.

De ce nu ne spune:

1. cat va fi inflatia... deja a ajuns la 5.5%
2. cat va fi ROBORUL, sunt rate care au crescut cu 20%
3. de ce nu exista dezbatere publica pe legea offshore-ului

 

Asta ori e dement ori e un mincinos notoriu..

ori mai degraba amandoua si hot mare pe deasupra...cica romanii o sa fie fericiti cu 400 de lei mai mult la pensie...sa-l vad pe pterodactil cum traieste cu 2000 de lei pe luna cu Irinuca ..daca mai sta langa cacialma..

 

Este dement din cauza fricii.

Mincinos este din nascar.

Cum e cu protocoalele..si cu portocalele sau nucile de cocos???

De ce nu ne spui si noua astia, oamenii care muncim si n-avem timp de gherle a la videle or tiliorman, ca si tine!!!???

 

"De ce nu ne spui si noua astia, oamenii care muncim....."

Gata concediu, din nou la munca??? Se vede!

 

 

Salut!

Si Alde, ca sa nu plinga ca sint discriminati.

si latrina 3 ca sa nu planga ca

nu-i bagata-n seama..:)))

lucianpui ....de la PSD si ALDE ca e mai multi

....

Ce nemernic !!!!!

Fura de peste tot..fura de la copiii sarmani si el e condamnat pe nedrept.Comunismul, socialismul(fsn=pcr=psd) cu exceptia social democratilor nordici(Suedia,et c) e cea mai mare porcarie ce s-a inventat in materie de politica!!!!!!!!!E o inechitate de la nastere ,iar oamenii nu pot fi egali, unii sunt mai inteligenti,mai ambitiosi altii nu..ASta a fost rau cu comunismul ,i-a invatat pe unii ca pot lasa pe altii sa munceasca pt ei...ca banii oricum vin...in acord global..o porcarie.Pile , relatii ca si acum..(pai cum altfel sa ai un guvern toti analfabetii ???)Copiii de primi secretari, comunistii faceau ce vroiau..ca si acum toate loazele ,pruncii astia de carton..a lu plumbita, dragnetul, firuca si totii....o nesimtire...ca idee au afirmat egalitate pt toti..si ce-a iesit..? Teroarea rosie instaurata de lenin, apoi stalin..(sau nazismul lu hitler....social -democrat ca si dragnea !!!) apoi la noi din 45' aceeasi teroare...acum dictatura lu dragnea retin oameni care isi exprima dezacordul fata de minciunile lor..(e asta democratie?) asa a inceput si erdogan..la fel e si dragnea..daca e lasat..are profilul clar a unui dictator -nero=caligula...de la greci a pornit democratia..tablitele lor..cu cei 12 reprezentati ai paturii de jos..dupa 1 an au uitat de unde au plecat..si i-au tradat pe cei care i-au pus acolo...seamana cumva cu scenariul politicii romanesti..si mai ales psd???? Leit!

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor