Dragnea: Vor sa ma indeparteze. Sa nu ne fie frica, la lupta baieti!

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 16:42
4491 citiri
Dragnea: Vor sa ma indeparteze. Sa nu ne fie frica, la lupta baieti!
Foto: Digi24

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a respins toate acuzatiile aduse de DNA, sustinand ca prin acest demers se incearca indepartarea sa din functie, in conditiile in care USL are sanse foarte mari sa obtina un numar record de parlamentari.

"Toate acuzatiile sunt nefondate (...) Mi s-a parut o acuzatie stupefianta: faptul ca o anumita prezenta la vot poate fi considerata un folos necuvenit al unui partid (...) Restul sunt acuzatii pe care o sa le tratez cu foarte mare atentie, o sa vorbesc cu avocatul. Nu am facut absolut nimic ilegal", a spus Dragnea joi, dupa ce DNA a dat publicitatii capetele de acuzare in cazul sau.

DNA: Liviu Dragnea a utilizat 10 metode de fraudare a votului

Social-democratul a explicat faptul ca acuzatia referitoare la sistemul informatic de raportare este nejustificata, cata vreme "fiecare partid mare din aceasta tara primeste de la reprezentantii in sectiile de vot rezultatele unor numaratori paralele".

La randul sau, Liviu Dragnea i-a acuzat pe sustinatorii politici ai lui Traian Basescu ca au promovat boicotarea referendumului si a reamintit ca "impiedicarea prin orice mijloace a unui cetatean sa vina la vot se pedepseste".

"Numai ca dumnealor nu au probleme", a punctat el. Intrebat de jurnalisti, Liviu Dragnea a negat ca ar avea de gand sa depuna o plangere penala fata de liderii PDL.

Liviu Dragnea a evitat sa ii dea replica lui Ludovic Orban, care declarase cu putin timp in urma ca PNL a pierdut din nou pe mana PSD, social-democratii fiind cei care au gestionat referendumul.

El a dat asigurari ca USL "ramane unita" si va pune la punct campania electorala. "Credem ca si la parlamentare vom obtine un scor record, 300 de parlamentari", a sustinut Dragnea, explicand ca acesta este de fapt motivul pentru care este urmarit penal de DNA.

"Vor sa ma indeparteze. Sa nu ne fie frica, la lupta baieti! (...) Suntem uniti si o sa ramanem uniti in aceasta lupta care nu s-a incheiat", a conchis Liviu Dragnea.

Directia Nationala Anticoruptie a dat joi publicitatii motivele pentru care a fost inceputa urmarirea penala fata de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Acesta este acuzat de numeroase infractiuni in timpul desfasurarii referendumului, "in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite".

DNA a enumarat nu mai putin de zece metode prin care secretarul general al PSD a fraudat votul de la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, printre care turismul electoral, falsificarea de semnaturi si votul exercitat de minori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea urmarit penal, #Dragnea DNA referendum , #PSD