Galateanul care a pierdut pariul cu Dragnea i-a dus berea la sediul PSD. Au pus un nou pariu pe 150 km de autostrada

Luni, 07 Mai 2018, ora 17:30
11224 citiri
Galateanul care a pierdut pariul cu Dragnea i-a dus berea la sediul PSD. Au pus un nou pariu pe 150 km de autostrada
Foto: RealitateaTV

Galateanul care a pierdut pariul cu liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns, luni, la 16:50, la sediul PSD din Kiseleff, cu o naveta cu bere.

Amintim ca, saptamana trecuta, un galatean care i-a scris pe Facebook lui Liviu Dragnea a pierdut un pariu cu acesta, iar astazi s-a vazut nevoit sa vina pana in Bucuresti, pentru a-si respecta promisiunea: sa-i aduca presedintelui Camerei Deputatilor o naveta cu bere.

In jurul orei 16:50, galateanul a ajuns la sediul PSD din soseaua Kiseleff, cu o naveta cu bere, s-a asezat la masa din foisorul din curte si l-a asteptat pe liderul PSD sa vina cu micii.

Jurnalistii aflati la fata locului l-au asaltat cu intrebari pe Bogdan Lungu, care a marturisit ca nu este "un sustinator" al lui Dragnea si ca a iesit in strada sa protesteze fata de masurile luate de Guvern, in repetate randuri. La un protest, acesta a fost prezent cu intreaga familie.

El a mai spus ca este suparat pe liderul PSD din cauza ca nu s-a tinut de promisiuni si nu a fost construit nici macar un kilometru de autostrada pana acum, asa ca nu va accepta "pomeni electorale" si nu va manca nici macar un mic.

Barbatul a mai spus ca sta doua zile in Bucuresti, dar ca a trebuit sa isi amane o vacanta programata cu familia pentru a-si onora pariul.

Un nou pariu

Dupa ce a ajuns in fosior si liderul PSD, galateanul s-a incumetat si a pus un nou pariu, tot pe o lada cu bere: ca guvernarea PSD nu va face mai mult de 150 de km de autostrada dati in folosinta pana in 2020.

Dragnea a acceptat pariul si i-a spus galateanului sa nu il mai certe: "Destul ma cearta Iohannis, eu va spun ca facem mai mult. Daca facem, mancati mici?", i-a replicat presedintele Camerei Deputatilor, dupa care si-a turnat un pahar cu bere.

"In mod onorabil s-a tinut de pariu si a venit. Pentru mine conteaza foarte mult, e un om de foarte mare caracter", a spus Liviu Dragnea intrebat de jurnalisti ce parere are despre Bogdan Lungu.

Curtea sediului PSD este inchisa in acest momente, pentru ca liderul partidului nu si-a dorit ca acest eveniment sa fie unul public, mai ales ca pe Facebook isi anuntasera prezenta mii de oameni, la un eveniment intitulat sugestiv "Gratar la Dragnea".

Jurnalistii care au intrat in curte au fost serviti si ei cu mici de liderul PSD, care a marturisit ca micii sunt de la fiul sau, care are o ferma de porci la Salcia.

Pariul initial

Cand s-a intors din minivacanta de 1 Mai, Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Facebook in care a precizat ca "se circula destul de bine, tinand cont de numarul urias de masini".

El a primit cateva comentarii, la care a si raspuns, insa un internaut nu a crezut ca Dragnea este cel care publica mesajele, asa ca l-a provocat pe liderul PSD sa isi faca un selfie, pentru a demonstra acest lucru.

"Daca asta care caraie aici este mustaciosul, eu dau o naveta cu bere!! Ba livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda!!: )): )) Du te draq de troll...".

Presedintele Camerei Deputatilor nu a ezitat, asa ca a postat un selfie din masina si a scris: "Cum ramane cu naveta?".

"Eu ma tin de promisiune!!!! Dau o naveta cu bere! Unde?!?!", a intrebat internautul. Dragnea i-a raspuns ca el aduce micii.

"Saptamana viitoare, la sediul PSD! Eu aduc micii! Luni la 17:00, va astept la sediul PSD din Kiseleff!", i-a scris liderul PSD.

Citeste si Cum a ajuns Dragnea de la bisnita si barman in birtul comunal la intaiul dregator al tarii

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dragnea pariu galatean, #Dragnea mici bere pariu , #PSD