Liviu Dragnea: Actuala putere nu se mai teme de popor

Duminica, 28 Februarie 2010, ora 11:22
3496 citiri
Liviu Dragnea: Actuala putere nu se mai teme de popor

"Din pacate, asistam la un lucru extrem de grav. Actuala putere nu se mai teme de popor. Pentru noi este importat sa veniti langa noi (PSD, n.red) si langa PNL, intr-un bloc unit al Opozitiei, pentru a construi un viitor sanatos", a declarat Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, la inceputul Congresului PC.

Liviu Dragnea le-a multumit conservatorilor pentru sprijinul si implicarea din timpul campaniei electorale si le-a urat sa nu aiba un Congres "la aceeasi temperatura ridicata" ca PSD, mentionand ca social-democratii urmaresc cu interes deciziile care se vor lua azi.

Alegerea noii conduceri PC, minut cu minut

"E important sa realizati o dorinta mai veche a lui Dan Voiculescu. Sa faceti din PC un partid atractiv pentru tineri, pentru oamenii de afaceri si care sa devina un jucator politc serios pe scena politica a Romaniei.

Ne dorim sa avem un parteneriat serios cu dumneavoastra. In functie de decizia pe care o veti lua astazi, ne dorim sa avem o colaborare si in viitor, mai buna decat pana azi. Avem ani lungi in care am lucrat impreuna. Ati gresit si dumneavoastra, am gresit si noi, poate noi de mai multe ori, suntem un partid mai mare. Daca veti decide sa ramaneti intr-un partenerit cu PSD va asigur de loialitatea noastra. Daca veti decide ca veti merge pe un drum propriu, va asiguram ca va vom trata cu aceeasi prietenie. Dincolo de mizele interne, avem o miza uriasa pentru Romania", a conchis Liviu Dragnea.

PC isi alege duminica noua conducere si discuta orientarea politica viitoare

Conservatorii s-au reunit duminica, in Congres, pentru a-si alege noua conducere a partidului, dar si pentru a adopta o noua strategie de imagine, o pozitie fata de revizuirea Constitutiei si pentru a clarifica relatia cu PSD.

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....
Comentarii
SpiritCivic
rank 5
Opozitia trebuie sa initieze un proiect care sa oblige toate institutiile puterii sa pezinte publi. periodic, valoarea patrimoniului administrat, sursele si dsstinatia banilor publici utilizati precum si indicatori de eficienta comparativa privind