Liviu Dragnea: Am trei ministri pe care i-as remania

Duminica, 20 Octombrie 2013, ora 10:35
3980 citiri
Liviu Dragnea: Am trei ministri pe care i-as remania
Foto: epochtimes-romania.com

Vicepremierul Liviu Dragnea nu e multumit de toti colegii sai din guvern, aratand ca exista trei ministri pe care i-ar remania, insa nu i-a nominalizat, nedorind sa spuna nici daca sunt de la PSD sau PNL.

Intrebat, la Digi24, in cine are cea mai mare incredere, Liviu Dragnea si-a nominalizat sotia. la capitolul reprosuri fata de Victor Ponta, Dragnea a afirmat ca este foarte multumit de acesta, insa a admis ca premierul "este mult prea bun cu cine nu trebuie".

Vicepremierul, care sustine ca merge la biserica aproape in fiecare saptamana, el fiind si impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, sustine ca "PNL ar trebui sa fie mai stabil in relatai cu noi, mai consecventi, in principal in judete". Acesta admite ca altele erau asteptarile PSD in ceea ce priveste PNL: "Colegii nostri de la PSD s-au asteptat la o relatie mult mai stransa cu PNL, poate ca au gresit ca au sperat".

Dragnea este de parere ca Romaniei "i-a lipsit in ultimii 23 de ani o strategie. S-au cheltuit zeci de miliarde de euro de la Revolutie incoace si noi inca avem multe sate in Romania in care atunci cand ploua oamenii intra pana la genunchi in noroi. Ce incearca acum Guvernul este ca pana la finalul anului sa finalizeze aceasta strategie".

Vicepremierul a admis ca in interiorul PSD "Exista o dorinta fireasca (...), care este prezenta din 2005, dupa ce Adrian Nastase a pierdut alegerile nedrept, ca PSD sa propuna un candidat care sa castige alegerile prezidentiale.

Este o dorinta care exista in sufletul fiecarui pesedist, dar faptul ca am adoptat o hotarare in Congres, sa sustinem un candidat PNL, este o decizie pe care PSD o respecta. Dar fiecare pesedist poarta in suflet dorinta ca presedintele sa fie candidat al PSD", a precizat el.

#Liviu Dragnea ministri remaniere, #Liviu Dragnea PSD candidat prezidentiale, #Liviu Dragnea Victor POnta , #PSD