Liviu Dragnea: In Parlament se intra cu votul romanilor, nu cu interventii din afara

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 19:45
2487 citiri
Liviu Dragnea: In Parlament se intra cu votul romanilor, nu cu interventii din afara
Foto: Ziare.com

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a deschis evenimentul USL-ului de pe National Arena, acesta insistand pe ideea ca puterea tarii este in interior, nu in afara ei.

"Puterea Romaniei este aici in tara si nu in afara ei. In Parlament se intra cu votul romanilor si nu cu interventii din afara. La fel cum America este a americanilor, cum Germania este a germanilor, Franta a francezilor, Bulgaria a bulgarilor, asa Romania este a romanilor", a spus pesedistul in cadrul manifestarii de lansare a candidatilor USL.

Miting USL pe stadion - LIVE

"Sa spunem romanilor ca votul lor nu reprezinta doar o coala de hartie pe care se pune stampila, fiecare vot este o parte din vointa suprema a poporului roman, fiecare vot este o parte din puterea Romaniei, iar mai multe voturi pe 9 decembrie inseamna mai multa putere pentru Romania. Sa aratam lumii intregi ca Romania este puternica", a adaugat Dragnea.

"Romanii trebuie sa-si decida singuri viitorul"

"Poporul roman, poporul nostru, a trecut printr-o evolutie, a facut nenumarate sacrificii in perioada de tranzitie spre democratie. Sunt peste opt ani de cand Romania e membra NATO si de atunci romanii s-au achitat cu cinste si onoare la toate misiunile la care au participat.

Sunt cinci ani de cand Romania e membra cu drepturi depline a Uniunii Europene. A venit vremea ca romanii sa-si infaptuiasca destinul democratic in propria lor tara cu vointa lor, cu inima lor si cu votul lor.

Ponta, la mitingul USL: Basescu, ultimul comunist si securist al Europei

E timpul sa stam cu fruntea sus in fata partenerilor nostri europeni, vom primi cu tot respectul recomandarile prietenilor nostri externi, dar cred cu toata convingerea ca romanii trebuie sa-si decida singuri viitorul", a subliniat Dragnea, in uralele celor aproape 80.000 de participanti.

Crin Antonescu: In Europa, nu ai ce cauta ca Basescu fara popor!

Potrivit secretarului general al PSD, cei prezenti reprezinta 1% dintre cei care au votat pentru plecarea de la Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, afirmatie salutata de cei prezenti prin fluieraturi la adresa presedintelui.

Citește și:
Salariul minim și pensiile ar crește de la 1 ianuarie. Cât ar fi majorarea SURSE
Salariul minim și pensiile ar crește de la 1 ianuarie. Cât ar fi majorarea SURSE
Guvernul ia în calcul majorarea salariului minim, de la 1 ianuarie, la 3.000 lei, majorarea pensiilor urmând a fi de maximum 11%, în functie de bugetul pe anul viitor, au precizat surse politice...
Premierul Nicolae Ciucă după întâlnirea cu președintele Azerbaidjanului: ”Avem cantităţile necesare de gaz pentru această iarnă”
Premierul Nicolae Ciucă după întâlnirea cu președintele Azerbaidjanului: ”Avem cantităţile necesare de gaz pentru această iarnă”
Premierul Nicolae Ciucă a declarat sâmbătă, 1 octombrie, după o întâlnire pe care a avut-o la Sofia cu preşedintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, că acesta i-a dat asigurări că...