Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liviu Dragnea: Liderii locali ai PD-L sunt foarte suparati pe Traian Basescu

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 18:49
3258 citiri
Liviu Dragnea: Liderii locali ai PD-L sunt foarte suparati pe Traian Basescu
Foto: Realitatea TV

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, spune ca in PD-L "situatia este foarte fluida" si ca democrat-liberalii sunt foarte suparati pe Emil Boc si "pentru prima data au inceput sa fie suparati si pe Traian Basescu", iar la intalnirea cu liderii locali, care va avea loc duminica, s-ar putea sa se inregistreze surprize.

"Ii reproseaza lui Traian Basescu ca il mentine foarte mult pe Emil Boc si ca a permis sa ramana in guvern ministri care nu performeaza. (...) Duminica e o zi importanta, liderii locali au fost chemati la Bucuresti si va pot spune ca s-ar putea sa se intample lucruri foarte interesante, pentru ca oamenii din teritoriu devin foarte nervosi. Primarii nu mai au ce sa spuna oamenilor", a declarat Dragnea la Realitatea TV.

Secretarul general al PSD a mai sustinut ca atacurile declarative ale unor lideri PD-L la adresa propriului Guvern fac parte dintr-un "program de imaculare a lui Traian Basescu".

"Sa arate ca tot Traian Basescu e baiatul bun, care curata PD-ul si vine cu garnitura a doua", a declarat Dragnea, precizand ca din aceasta ar face parte Elena Udrea, Cristi Preda, Sever Voinescu, Monica Macovei, Cezar Preda.

In plus, Dragnea a dezvaluit ca liderilor locali ai PD-L li se mai spune de catre conducerea partidului ca acest program de masuri de austeritate a fost conceput pe baza propunerilor guvernatorului Mugur Isarescu.

"Nu stiu daca e adevarat, dar am auzit ca li se spune ca de fapt Mugur Isarescu a venit cu aceste propuneri si ca sunt ideile lui", a explicat Dragnea, apreciind ca, daca este adevarat, atunci totul este "un mecanism ca sa se spuna ca nu Traian Basescu este vinovat de ceea ce se intampla".

Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Liviu Dragnea și-a găsit o nouă ocupație. Pentru că proiectul din politică, APP, i-a murit din fașă pe fondul conflictului cu Codrin Ștefănescu, fostul șef PSD a hotărât să se apuce...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Liviu Dragnea, #Dragnea Basescu, #Dragnea masuri criza , #PSD
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Domnul Dragnea stie . Pentru ca sta in fiecare seara in sediul PDL , ascuns dupa o perdea si trage cu urechea . Cateodata se da de 3 ori peste cap , se face o musca si asculta peste tot .
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5