Liviu Dragnea: Mare minune sa nu-mi faca un nebun un denunt, ceva

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 22:12
6427 citiri
Liviu Dragnea: Mare minune sa nu-mi faca un nebun un denunt, ceva
Foto: Antena 3

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a transmis, miercuri, ca "mare minune" sa nu ii faca cineva un denunt.

Social-democratul, care a ramas singurul candidat la sefia partidului, a facut aceasta declaratie la Antena 3.

Congres de forma la PSD: Dragnea candideaza de unul singur la sefia partidului

"Nu cred in coincidente. Mare minune sa nu imi faca un nebun un denunt, ceva. Supararea e foarte mare pentru ziua de ieri, ca motiunea a picat, dar procurorii vor cerceta, vor verifica", a mentionat politicianul.

Motiunea de cenzura, instrumentata de PNL, a picat cu 207 voturi "pentru", in conditiile in care pentru caderea guvernului era nevoie ca 276 de senatori si deputati sa isi arate sustinerea prin vot secret.

Sesiunea si motiunea: Blaga anunta noua motiune impotriva Guvernului Ponta

Dragnea are un proces pe rol. In aceasta saptamana, primul termen in apelul din dosarul Referendumului, in care presedintele interimar al PSD a primit in prima instanta o condamnare la un an de inchisoare cu suspendare, a fost amanat pentru 23 noiembrie.

Procesul lui Dragnea a inceput cu o amanare de doua luni: "Cu toate presiunile presei, instanta va decide independent!"

Obiectivele lui Dragnea

Dragnea a ramas singur in cursa pentru sefia partidului, dupa ce Comitetul Executiv National al PSD (CExN) a respins candidaturile lui Serban Nicolae si Daniel Savu.

PSD stabileste cine candideaza la sefia partidului. Ramane Dragnea singur in cursa? (Video)

"Nu sunt obinuit sa nu am contracandidat. Dar cel mai important pentru partid e ca dupa alegeri sa ramana un partid unit, sa aiba o voce coerenta, sa isi clarifice politica doctrinara, o stana, noua, clara, fara echivoc. Regret ca cei doi colegi nu pot candida, dar sper ca fiecare dintre ei sa contribuie la proiectul mare al partidului si cred ca vor candida la alte functii, in cadrul Congresului", a comentat Dragnea, la Antena 3.

El a reiterat ca Ion Iliescu e o voce puternica in partid si a mentionat ca alegerile preseidntelui PSD respecta statutul. De asemenea, a mai spus ca in prezent exista inregistrati 530.840 de membrii.

Mai mult, a calificat relatia cu premierul Victor Ponta ca fiind una buna.

Pe de alta parte, Dragnea a comentat si esecul motiunii. "Nu stiu cum s-au gandit ei ca PSD si celelalte partide de la guvernare ca vom da jos Guvernul nostru fara ni se puna in fata macar o alternativa, noua nu ne-a spus nimeni nimic, Catalin Predoiu e candidatul vesnic, dar nu ne-a prezentat nimeni nicio situatie, nu puteam sa dam Guvernul jos si a doua zi sa inceapa nebunia in tara", a opinat Dragnea.

Vrea sa devina premier?

Pe de alta parte, Dragnea spune ca nu vrea sa devina acum premier.

Dragnea, suparat pe deputatii PSD: Daca se votau pensiile parlamentarilor, erau absenti? Cred ca nu

"Nu vreau functia de premier. Obiectivul pentru 2016, unul din ele, e pregatirea partidului pentru cele doua alegeri, un alt obiectiv e pregatirea unei noi generatii de lideri in partid, al treilea e programul de gestionare al carierei in partid, al patrulea e respectarea regulilor, al cincilea e unitate in partid si mai sunt altele.

Dupa 2016, sa vedem, sa ajungem acolo", a incheiat Dragnea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dragnea denunt, #Liviu Dragnea denunt, #Liviu Dragnea obiective , #PSD