Liviu Dragnea: Mi-e dor de PNL-ul lui Antonescu

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 16:27
3073 citiri
Liviu Dragnea: Mi-e dor de PNL-ul lui Antonescu
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

O alianta a PSD cu actualul PNL este exclusa, dar, daca fostul lider Crin Antonescu ar reveni, PNL ar avea sanse sa redevina un partid liberal, a declarat vineri presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea.

"Cu PNL-ul actual PSD-ul nu poate face aliante. Daca Antonescu va reveni la PNL, in calitate de presedinte, atunci nu va mai fi PNL-ul actual, atunci vor aparea din nou sansele ca acel partid sa fie un partid liberal. Acum nu este. Acum este un PDL ascuns si un PNL care e o masca", a afirmat Dragnea, la DC News live.

El a adaugat ca "ii este dor" de partidul condus de Crin Antonescu, mentionand ca "regreta enorm" ca proiectul politic USL nu a putut ramane in picioare.

"Nu era asa in USL. PNL-ul de atunci era altceva, era un partid care se gandea la oameni. De asta am si reusit sa facem totusi o structura politica buna, de succes, si echipa de atunci - Ponta, Antonescu, eu, Edi Hellvig, Radu Stroe, Daniel Constantin, cei care eram in fruntea USL-ului - nu putea sa obtina mult peste 60% ca si voturi in Parlament daca oamenii nu ne simteau aproape. (...) Mi-e dor de PNL-ul lui Crin Antonescu, Eduard Hellvig si Radu Stroe. Am avut niste momente unice. (...) Si am fost impreuna cu Victor, cu Crin si cu ceilalti membri ai partidului in toata tara, iar oamenii ne primeau cu o caldura uriasa", a spus presedintele PSD.

Potrivit acestuia, ALDE este o formatiune cu principii liberale, cu oameni alaturi de care se poate construi.

#Liviu Dragnea Crin Antonescu, #Liviu Dragnea USL , #PSD