Liviu Dragnea: O sa fiu ministru dupa alegerile parlamentare

Duminica, 06 Mai 2012, ora 22:45
3243 citiri
Liviu Dragnea: O sa fiu ministru dupa alegerile parlamentare

Seful de campanie al PSD, Liviu Dragnea, a dezvaluit, duminica, ca va face parte din echipa de la guvernare dupa alegerile parlamentare din noiembrie.

"Dupa aceste sase luni, voi face parte din echipa care va guverna si care va reconstrui Romania. Asta in caz ca nu fac in asa fel si pierdem la alegeri!", a glumit Liviu Dragnea, duminica seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3.

Totodata, Dragnea a confirmat ca i-au fost oferite, intr-adevar, functiile de vice-premier si de sef al Administratiei si Internelor, dar ca a refuzat pentru ca il asteapta doua campanii.

"Oferta care mi s-a facut a fost vice-premier si de ministru al Administratiei si Internelor. Onoranta. Am discutat cu Victor... Acum a trecut motiunea, speram sa treaca si Guvernul maine (luni - n. red.). Ne asteapta doua alegeri: in iunie si in noiembrie.

Al doilea motiv este legat putin sentimental si de Teleroman. Cetatenii din Teleorman au si ei o sansa sa nu mai fie taiati cu doua linii de fiecare minister pentru ca acolo era Liviu Dragnea", a explicat Dragnea, care este si presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Totodata, secretarul general al PSD a dezvaluit ce intelegere a facut cu Victor Ponta: "Intelegerea mea cu premierul desemnat este urmatoarea: ma voi ocupa de campanii, de cele doua campanii. El are un singur obiectiv: sa guverneze pentru tara. Dar m-a asigurat public ca va guverna incat sa ma ajute la alegeri. La parlamentare vom lua mult peste 60%".

Nu in ultimul rand, Dragnea a declarat ca Victor Ponta va guverna bine: "Victor Ponta va guverna bine. Va disparea aroganta, va fi o guvernare orientata catre om. In astea sase luni, Guvernul Ponta va trebui sa repare ce se poate repara. Orice om intelege ca in sase luni nu ai cum sa construiesti".

Victor Ponta, premierul desemnat sa formeze viitorul Guvern, se va prezenta, luni, 7 mai, in plenul Parlamentului, pentru a primi votul de investitura.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...