Liviu Dragnea: UDMR va trece in curand in Opozitie

Sambata, 05 Martie 2011, ora 16:10
4013 citiri
Liviu Dragnea: UDMR va trece in curand in Opozitie

UDMR va parasi curand Coalitia de guvernare, considera secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, precizand ca protocolul semnat zilele trecute nu contine lucruri concrete.

"Noi credem ca UDMR este posibil sa paraseasca la un moment dat aceasta Coalitie si nu cred ca foarte tarziu. Eu cred ca nu vor sta pana in 2012 in aceasta Coalitie pentru ca m-am uitat in protocolul semnat. Este o lista frumoasa de generalitati, ca si cum ar fi in Opozitie. Ce ar vrea ei sa faca atunci cand se fac mari.

Cam asta scrie acolo in protocolul Coalitiei. Si nu ei sunt cei care sunt acum la guvernare, nu ei au guvernat pana acum. E ca Botis care spune trebuie sa facem locuri de munca si nu suntem in stare, dar avem o problema cu pensiile", a declarat Liviu Dragnea pentru Ziare.com.

Marko Bela: As fi ipocrit daca as spune ca UDMR nu s-ar alia niciodata cu alte partide

Social democratul a subliniat ca UDMR este interesat de ceea ce se intampla in plan economic. Si pentru ca in plan economic nu se intampla nimic bun, spune Dragnea, UDMR va trece in Opozitie.

"Eu cred ca UDMR-ul este interesat, asa cum a declarat-o public si la Congres, in primul rand de ceea ce se intampla in plan economic. Si in plan economic nu se intampla nimic bun. Simpla dictare a unor dorinte ale lui Boc pe o hartie nu cred ca este o garantie ca aceasta Coalitie va rezista in continuare.

Protocolul acela nu este o garantie ca se si intampla niste lucruri pe care milioane de romani asteptau sa se intample in 2010 si nu s-au intamplat", a precizat Liviu Dragnea.

Geoana: UDMR este condamnat sa fie alaturi de PD-L pana la sfarsit

Secretarul general al PSD a mai afirmat ca pana acum nu a discutat cu Kelemen Hunor, in mod oficial, despre trecerea UDMR in Opozitie.

"Inca nu am discutat cu Kelemen Hunor despre trecerea UDMR in Opozitie pentru ca abia a fost numit. Oficial nu am discutat, pentru ca asa ne mai intalnim", a mai declarat Dragnea pentru Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea UDMR Opozitie, #Dragnea UDMR PSD , #PSD