Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liviu Dragnea: Vreau sa fac echipa cu Valeriu Zgonea in conducerea PSD

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 17:51
2317 citiri
Liviu Dragnea: Vreau sa fac echipa cu Valeriu Zgonea in conducerea PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, candidat la functia de presedinte al partidului, a anuntat ca vrea sa faca echipa la Congresul din 11 octombrie cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care sa ocupe functia de presedinte executiv al PSD.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Conferinta Judeteana a PSD Cluj, ca viitoarea echipa care va conduce PSD va duce la capat proiectul politic al partidului pentru noul ciclu politic care incepe in 2016.

Dragnea: Cea mai credibila sursa din PSD sunt eu. Nu discutam la Cotroceni despre schimbarea premierului

"Am anuntat ca imi doresc sa fac echipa cu Valeriu Zgonea, ca presedinte executiv, in conducerea PSD. Cred foarte mult ca aceasta echipa, impreuna cu alti colegi pe care ii vom avea alaturi dupa alegerea din Congres, sa ne ajute sa ducem la capat noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care incepe in 2016", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, obiectivul noii echipe de la PSD care va fi aleasa la Congres va fi formarea unei noi generatii de lideri care sa inceapa sa se exprime, din 2017, pentru a pregati preluarea partidului in anii urmatori.

Congres de forma la PSD: Dragnea candideaza de unul singur la sefia partidului

Prezent la Conferinta Judeteana a PSD Cluj, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va fi o onoare sa fie presedinte executiv al PSD daca va fi ales la Congres.

"Este si un imbold la munca pentru o generatie care a demonstrat ca a ramas acasa sa construiasca o Romanie asa cum ne dorim cu totii, o Romanie europeana, pentru noi toti", a spus Zgonea.

La Conferinta Judeteana a PSD Cluj mai participa, printre altii, sociologul Vasile Dancu, parlamentari PSD de Cluj, primari din mai multe localitati ale judetului.

Pentru functia de presedinte al PSD Cluj candideaza actualul lider, Remus Lapusan.

Alegerea presedintelui PSD, functie pentru care unicul candidat este seful interimar al partidului, Liviu Dragnea, va avea loc pe 11 octombrie, iar vicepresedintii si ceilalti membri ai conducerii vor fi alesi pe 18 octombrie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Liviu Dragnea presedinte PSD, #Liviu Dragnea Congres PSD, #candidati presedintie PSD , #PSD
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Liviu Dragnea: "Vreau sa fac echipa cu Valeriu Zgonea in conducerea
Poza Stig
Stig
rank 5
Eu zic sa puneti si cireasa pe tort: