Mai in gluma, mai in serios, Dragnea s-ar bate pentru sefia PSD

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 20:12
1646 citiri

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, vineri, la conferinta judeteana a PSD Prahova, candidatura la sefia partidului, iar Liviu Dragnea a declarat ca va fi intr-o "competitie serioasa" cu Savu, ulterior spunandu-le jurnalistilor ca a vorbit "in gluma" pentru ca a luat "in gluma" anuntul acestuia.

Fostul presedinte interimar al PSD Prahova Daniel Savu a anuntat, in discursul sustinut la conferinta de alegeri a PSD Prahova, ca va candida pentru functia de presedinte al PSD.

Savu este primul dintre membrii PSD care anunta oficial ca va candida pentru sefia formatiunii.

Prezent la conferinta de alegeri a PSD Prahova, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se va "confrunta" cu Savu.

"Nu o sa va tin mai mult pentru ca este tarziu si o sa-mi permit sa vorbesc la Congres, o sa fiu intr-o competitie serioasa cu domnul Daniel Savu, dar vreau sa va asigur de tot sprijinul conducerii centrale", le-a spus Dragnea social-democratilor de la Prahova.

Ulterior, intrebat de jurnalisti daca prin aceasta afirmatie isi anunta oficial candidatura la presedintia PSD, Liviu Dragnea a spus ca a luat drept o gluma anuntul lui Daniel Savu si, la randul sau, a glumit si el.

"Eu am luat in gluma declaratia lui, in gluma am vorbit si eu. Si totusi, sa nu dam foarte multa importanta unor glumite. (...). Eu nu-mi permit sa ma joc cu anuntul meu, poate altii isi permit, eu nu", a spus Dragnea.

Biroul Permanent National (BPN) al PSD a propus organizarea Congresului partidului in 11 octombrie.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, declara, joi seara, ca va anunta in aproximativ o saptamana daca va candida la presedintia PSD.

"In momentul in care eu o sa am convingerea ca pot sa determin ca partidul sa ajunga in acea pozitie in care sa devina un partid foarte bun, un partid care sa fie perceput din ce in ce mai bine de populatie, atunci eu voi lua decizia sa cer votul de incredere al intregului partid", a spus Dragnea, la B1Tv, adaugand ca va lua aceasta decizie probabil pana pe 27 septembrie.

Daniel Savu este senator din 2007. In perioada 2005-2008, a fost vicepresedinte al PSD Prahova, iar in 2010 a fost prim-vicepresedinte al organizatiei.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Dragnea presedinte PSD, #Dragnea sef PSD, #alegeri PSD , #PSD