Mai multi lideri din PSD Dambovita sustin demersul lui Tutuianu: A avut mandatul organizatiei sa semneze scrisoarea

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 17:38
3766 citiri
Mai multi lideri din PSD Dambovita sustin demersul lui Tutuianu: A avut mandatul organizatiei sa semneze scrisoarea

Mai multi lideri din PSD Dambovita spun ca Adrian Tutuianu a avut mandatul organizatiei cand a semnat scrisoarea prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea. Primarul din Targoviste, Cristian Stan, a aratat ca simte nevoia unei "limpeziri a lucrurilor din mai multe puncte de vedere".

"Demersul public asumat de presedintele Adrian Tutuianu a fost, anterior, suspus dezbaterii in Biroul Permanent Judetean si Comitetului Executiv Judetean, acolo unde cvasitotalitatea membrilor a fost de acord cu aceasta conduita de urmat. A fost, asadar, un mandat pe deplin intarit, din partea Organizatiei Judetene, in dreptul caruia domnul Tutuianu a actionat.

Mai mult, adaug si eu, ca presedinte al Organizatiei PSD Targoviste, ca sustin acest demers, ca unul care priveste in jurul sau si simte nevoia unei limpeziri a lucrurilor din mai multe puncte de vedere", a scris, miercuri, pe Facebook, Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste si presedinte al organizatiei municipale.

De asemenea, Carmen Holban, deputat PSD Dambovita, a scris pe pagina de Facebook, miercuri, ca are "datoria" sa sustina demersul presedintelui PSD Dambovita, Adrian Tutuianu.

"La randul meu, ca ales al locuitorilor din judetul Dambovita, cred ca am datoria sa port si eu acest mesaj si sa sustin demersul presedintelui Adrian Tutuianu. Care demers nu e decat unul de clarificare a situatiei in care ne aflam si de gasire a unor raspunsuri la intrebari care ne macina pe toti.

Poate cea mai preganta: De ce are Partidul Social Democrat o imagine atat de zdruncinata in conditiile in care aplica un Program de guvernare cu rezultate recunoscute intitutional ca fiind foarte bune?!", a scris Carmen Holban, deputat PSD Dambovita, pe Facebook.

La randul ei, Oana Silvia Vladuca spune ca demersul lui Adrian Tutuianu, pe care il sustine nu este "un atac la presedintele Liviu Dragnea, ci o recunoastere sincera a situatiei care apasa".

"#SUSTIN demersul asumat public de presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu. Este nu un atac la presedintele Liviu Dragnea, ci o recunoastere sincera a situatiei care apasa, in acest moment, asupra partidului. Nu ne putem preface ca lucrurile sunt perfecte, cand nu sunt. Opiniile din acea declaratie nu sunt opinii separate ale catorva semnatari.

Sunt pareri impartasite de oameni din partid, de oameni din afara partidului, cu diferite profesii, din diferite medii, care se uita si ei si nu inteleg aproape nimic din aceasta provocare negativa fara precedent la adresa unei singure persoane. Am incredere ca putem depasi acest moment cu maturitate si intelepciunea de a pune interesele majoritatii mai presus decat cele individuale", a scris Oana Silvia Vladuca, deputat PSD.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeste de o saptamana, contine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte PSD si al camerei Deputatilor. Scrisoarea e semnata de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

Citeste si:
Contradicțiile lui Dîncu: nu dă credit celor de la AUR, deși spune că pot depăși PNL. „Nu văd în AUR un mare pericol, chiar dacă va creşte”
Contradicțiile lui Dîncu: nu dă credit celor de la AUR, deși spune că pot depăși PNL. „Nu văd în AUR un mare pericol, chiar dacă va creşte”
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, sociologul Vasile Dîncu, afirmă că Alianţa pentru Unirea Românilor poate ajunge să depăşească scorul electoral al PNL. Însă Dîncu este...
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Preşedintele PNL Bucureşti, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, a spun sâmbătă, 22 ianuarie,despre greva de la STB că este „ilegală, imorală şi penală”. Esilul susține că acest...
Comentarii
MosCraciun
rank 5
Porcul
rank 1
MOSULE,nu e nici o keste ! La intrare,in spatele usii,se va monta un