WC mobil la Camera Deputatilor: Ajuta-l pe Dragnea sa ajunga la baie!

Vineri, 01 Martie 2019, ora 11:24
10501 citiri
WC mobil la Camera Deputatilor: Ajuta-l pe Dragnea sa ajunga la baie!
Foto: Ziare.com

Mai multi protestatari au adus un WC din lemn pe trotuarul din apropierea Camerei Deputatilor pe care au postat mesajul: "Ajuta-l pe Dragnea sa ajunga la baie".

Jandarmii i-au oprit sa se apropie de intrarea din Camera Deputatilor si i-au invitat sa protesteze pe trotuarul de pe partea cealalata a strazii.

Pe latrina mobila sunt afisate anunturi pentru un mega protest care va avea loc pe 30 martie 2019, in Piata Victoriei. Protestatarii vor sa se duca cu WC-ul si la sediul PSD.

Dragnea: Vii cu mine in baie?

Ideea pentru aceasta initiativa a venit dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a intrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima daca vine cu el in baie, cand jurnalistul i-a pus intrebari despre fondurile europene.

"Asa se fac interviurile? Vii cu mine in baie?", "Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!", il invita Dragnea pe Alex Dima.

Bizarul dialog a avut loc pe 15 februarie, la Camera Deputatilor, dupa ce Dragnea a participat la sedinta de vot a plenului Parlamentului pentru adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019.

Citeste si: Orban si-a setat ca prioritate zero demiterea lui Dragnea, dupa ce liderul PSD a chemat un jurnalist la baie

#WC Dragnea Liviu, #protestatari wc dragnea , #PSD
Comentarii