Opinie politica: Cine divizeaza, minte si incita - PSD sau Iohannis?

Joi, 09 Februarie 2017, ora 20:39
21948 citiri
Opinie politica: Cine divizeaza, minte si incita - PSD sau Iohannis?

PSD spune asa: Presedintele Klaus Iohannis incita si divizeaza romanii. Hai sa vedem daca e asa facand o mica selectie din ce au spus liderii PSD si ALDE despre proteste si o sa vedem cine a jignit si a divizat oamenii.

Dumitru Buzatu, presedinte PSD Vaslui: Protestatarii sunt 100.000 de "ragalii". Nu a fost exclus pentru declaratia aceasta, nici suspendat, nici macar avertizat public de PSD.

Consiliera PSD Constanta Sabrina Maria Nedelcu, despre demonstranti: "Niste putori". Nu a fost exclusa, suspendata, avertizata public de partid.

Catalin Radulescu, deputat PSD de Arges - "Iohannis sa plece in Germania. Romanii lui sunt cei 6,2 milioane care l-au votat". Apoi presa a scris cum l-a injurat mizerabil pe presedinte intr-o conversatie particulara pe Facebook. Catalin Radulescu, un om condamnat definitiv, cu suspendare.

Adrian Tutuianu, senator PSD, presedintele Comisiei pentru Controlul SRI, spune, mai direct sau mai indirect, ca protestatarii au fost trimisi de multinationale la protest, ca si cum oamenii nu pot gandi cu capul lor.

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu i-a facut "nazisti" si "cretini" pe oameni. S-a "autosuspendat", dar ALDE nu si-a cerut scuze si abia dupa mult timp s-a gandit sa-a excluda din partid, cand deja isi anuntase demisia.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, numarul 2 din partid, posteaza pe Facebook faptul ca Germania s-ar afla in spatele protestelor din Piata Victoriei!

Deputatul ALDE Remus Borza vorbea despre cele mai pasnice si indreptatite proteste pe care le-am vazut ca "tentativa de lovitura de stat". Seful lui de partid, Calin Popescu Tariceanu, spune si el ca "oamenii sunt manipulati".

Acum sa vedem si "bomboanele de pe coliva":

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, jigneste sutele de mii de oameni care au iesit in strada, ii considera manipulati de Soros, de multinationale si asa mai departe. Mai spune ca "au venit cu autocare, cu autobuze".

Ba mai mult, nu-i crapa obrazul de rusine sa spuna ca asta ar putea duce la "ruperea tarii". Ia sa luam un citat: "Cine are de castigat? Probabil ca si unii din tara, dar sigur au de castigat unii din jurul nostru, din jurul acestei tari. Este o situatie destul de complicata in R.Moldova, sunt pretentii ale noului presedinte, care vorbeste de Moldova mare, exista si alte miscari in interiorul tarii, exista un context european, un context regional si un context international, in schimbare, dupa alegerea presedintelui Americii.

In Romania, numai asta nu trebuie, o asemenea tulburare. Modul de organizare, dimensiunea finantarii acestor proteste - astazi am inteles ca au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte multi oameni adusi din teritoriu. Arata o organizare profesionista. Asta nu arata o organizare spontana. Asta nu e un miting spontan, adica nu e numai spontaneitate."

Alta intrebare: Cine minte ca nu a fost vorba de o ordonanta pentru gratiere cand ea este inca pe site-ul Ministerului Justitiei, in dezbatere publica? Cine minte ca ordonanta pentru dezincriminare care da voie sa se fure sub 45.000 de euro era doar pentru a pune in acord o decizie a CCR, cand CCR nu spusese nimic despre asa ceva?

Cine insulta astfel inteligenta romanilor? Cumva premierul Sorin Grindeanu? Chiar el.

Apoi, alta intrebare: E respect si unitate cand parlamentarii PSD, parca uitand ca trebuie sa stea cu capetele plecate pentru ce a facut partidul lor, au iesit din sala la discursul sefului statului?

E respect si unitate cand televiziunile de casa ale carui partid jignesc protestatarii, ii fac in fel si chip, spun ca sunt platiti (si ei si cainii), ca sunt violenti?

Comparati toate astea cu orice a spus vreodata presedintele Klaus Iohannis.

Costel Alexe este deputat PNL si co-presedinte TNL

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Curtea de Apel Cluj a decis joi, 18 aprilie, că fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată contestaţia în care...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#proteste ordonanta coduri, #PSD protestatari platiti Soros, #PSD jigniri protestatari , #PSD
Comentarii