Pe cine vrea Dragnea in locul lui Negritoiu la sefia ASF

Marti, 16 Mai 2017, ora 08:48
3681 citiri
Pe cine vrea Dragnea in locul lui Negritoiu la sefia ASF
Foto: Arhiva Facebook/Leonardo Badea

Deputatul Leonardo Badea ar putea deveni succesorul lui Misu Negritoiu la conducerea ASF, cu sustinerea social-democratilor.

Anuntul ca PSD il va propune pe Leonardo Badea a fost facut, luni, la Alexandria, de catre presedintele partidului, Liviu Dragnea.

In cazul in care Parlamentul il va desemna in aceasta functie, Leonardo Badea va trebui sa renunte la mandatul de deputat.

In varsta de 42 de ani, Leonardo Badea este presedintele Comisiei de Buget-Finante din Camera Deputatilor. El se afla la al doilea mandat de parlamentar, in legislatura precedenta fiind membru al Senatului. Iar anterior a fost consilier judetean la Dambovita.

A absolvit Academia de Stiinte Economice in 1997 si a obtinut in 2005 titlul de doctor in domeniul contabilitatii.

Detine certificate de absolvire de la Colegiul National de Aparare (2007), Colegiul National de Afaceri Interne (2007), Colegiul National de Informatii (2009), Institutul Diplomatic Roman (2011). A fost, timp de 8 ani, pana in 2010, presedinte al TSD Dambovita, dupa care a devenit secretar executiv al PSD Dambovita.

In perioada 1998 - 2002 a fost membru al Consiliului Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Valahia, intre 2000 si 2004 a fost consilier judetean la Dambovita, in perioada 2002 - 2007 a fost secretar stiintific al Consiliului Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Valahia, apoi, timp de 4 ani, a fost decan al aceleiasi facultati si apoi prorector.

Contactat de Mediafx, Leonardo Badea a spus ca nu a avut o discutie cu presedintele PSD pe aceasta tema si ca va face declaratii abia dupa ce va vorbi cu Liviu Dragnea.

Plenul reunit al Parlamentului l-a revocat pe Misu Negritoiu, joi, din functia de presedinte al ASF.

Negritoiu spusese, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu intelege motivele pentru care se doreste revocarea sa din functie, iar o decizie in acest sens "este ilegala si contestabila", el preferand sa iasa "scos de politicieni, decat de DNA".

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Leonardo Badea sef ASF , #PSD