Presedintele PSD Sector 1 confirma existenta unei scrisori antiDragnea: Au semnat peste 20 de lideri

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 20:18
7696 citiri
Presedintele PSD Sector 1 confirma existenta unei scrisori antiDragnea: Au semnat peste 20 de lideri

Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a declarat luni ca a vazut o scrisoare semnata de peste 20 de presedinti de organizatii judetene ale partidului in care se solicita retragerea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al formatiunii.

"Am vazut-o. Exista. Nu este o facatura", a declarat, luni, pentru Mediafax, presedintele PSD Sector 1, primarul Dan Tudorache, intrebat daca a vazut scrisoarea din PSD despre care se vorbeste in spatiul public si care este atribuita unui grup de lideri judeteni care vor retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Liderul PSD Sector 1 a adaugat ca scrisoarea contine numai semnaturi ale presedintilor de organizatii judetene PSD.

"Numai presedinti de organizatii (au semnat - n.red.) . Sunt multe semnaturi. La un moment dat, banuiesc, cand va avea cel putin jumatate din numarul CEX-ului, va fi facuta publica", a precizat Dan Tudorache.

Intrebat daca scrisoarea are peste 20 de semnaturi, el a raspuns afirmativ: "Da".

Tudorache a adaugat ca in scrisoare nu se solicita convocarea unui CExN al partidului, documentul fiind, potrivit acestuia, "un punct de vedere".

Intrebat daca in textul scrisorii se solicita retragerea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte PSD, Dan Tudorache a raspuns, din nou, afirmativ: "Da".

"Nu stiu daca se intrunesc numarul necesar de persoane care solicita acest lucru si automat si votul in consecinta", a mentionat liderul PSD Sector 1 pentru Mediafax.

Tudorache a mai declarat ca este nevoie de "o discutie deschisa" in partid.

"Nu pot sa imi exprim o parere. Eu cred ca ar trebui o discutie deschisa in CEX si sa se spuna toate nemultumirile, daca sunt, daca nu sunt, si sa fie ceva constructiv. Eu nu sunt adeptul scandalului din afara usilor inchise. Daca e sa fie scandal, sa fim in interior. Cand iesim afara, sa iesim cu un punct de vedere, cu o idee, ca intr-o familie sunt discutii, nu poti sa spui ca totul e ca in Rai. Sunt discutii, dar automat trebuie sa iti porti toate problemele in interior, cand iesi afara sa iesi cu o idee si pe aia sa o respecti conform hotararii majoritatii", a declarat presedintele PSD Sector 1.

Si fostul premier Mihai Tudose le-a spus jurnalistilor, luni, la Parlament, intrebat daca exista in PSD o scrisoare a nemultumitilor din partid, ca Declaratia de Independenta a SUA exista chiar daca unii nu au vazut-o si nici nu au semnat-o.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, intrebat daca este dispus sa faca un pas in spate din fruntea partidului, ca functia de presedinte al formatiunii "nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, si nu poti sa o tranzactionezi ca la piata", anuntand un nou CEx cat de curand.

Intrebat daca exista scrisoarea despre care se vorbeste, Dragnea a ridicat din umeri.

Citeste si:
Ludovic Orban spune că Florin Cîțu are zilele numărate la șefia PNL. Motivul pentru care Ciucă sau Bode nu îi vor succeda în funcție
Ludovic Orban spune că Florin Cîțu are zilele numărate la șefia PNL. Motivul pentru care Ciucă sau Bode nu îi vor succeda în funcție
Fostul lider al liberalilor, Ludovic Orban, e de părere că actualul șef al PNL, Florin Cîțu, își va pierde funcția „în curând”, însă următorul nume la președinția partidului este...
Ludovic Orban neagă zvonurile că ar fi fost chemat la DNA. Afacerile din pandemie care au stârnit suspiciuni legate de fostul lider PNL
Ludovic Orban neagă zvonurile că ar fi fost chemat la DNA. Afacerile din pandemie care au stârnit suspiciuni legate de fostul lider PNL
Fostul lider PNL, Ludovic Orban, susţine că nu a fost implicat în achiziţiile făcute de compania UNIFARM sau de Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC) în perioada pandemiei....