Tariceanu, amenintat de PSD: Ar putea pierde sefia Senatului daca joaca si cu liberalii

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 07:50
2706 citiri
Tariceanu, amenintat de PSD: Ar putea pierde sefia Senatului daca joaca si cu liberalii
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca exista nemultumiri in partid cu privire la Calin Popescu Tariceanu, unii colegi acuzand ca acesta ar negocia "pe ascuns" cu PNL, iar situatia acestuia la sefia Senatului va fi discuata de PSD la finalul lunii ianuarie.

Solicitat sa comenteze motivele pentru care PSD vrea sa il schimbe din functie pe Tariceanu, Dragnea a negat ca se poarta discutii in acest moment cu privire la "debarcarea" sefului Senatului, insa a recunoscut ca exista nemultumiri.

Dragnea: PSD are nevoie de Ponta. Maine ne intalnim sa vedem cum putem lucra impreuna

"Era o oarecare nervozitate in grupul senatorial PSD spre finalul sesiunii parlamentare, din cauza unor declaratii ale domnului Calin Popescu Tariceanu, atitudini, afirmatii. O sa discutam cu grupurile in ultima saptamana din ianuarie si o sa luam in discutie si asta. (...)

Colegii mei spuneau ca exista anumiti membri ALDE, poate chiar dumnealui, care negociaza in ascuns cu PNL sau neoficial. (...) Pe de o parte, negociaza cu PNL, iar pe de alta parte critica Guvernul si PNL si fac pe singurii din opozitie si asta a deranjat foarte mult", a spus liderul PSD duminica seara, la Antena 3.

Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare

Dragnea a comentat ca PSD i-a oferit lui Tariceanu pozitia a doua in statul roman, cea de presedinte al Senatului, si a avertizat ca acesta ocupa functia in principal cu voturile PSD si UNPR, refuzand insa un comentariu transant cu privire la planurile de revocare.

#Dragnea Tariceanu demisie Senat, #Dragnea Tariceanu negocieri PNL , #PSD