Dragnea recunoaste ca are emotii in dosarul Referendumului: Sper ca decizia sa fie de achitare

Marti, 05 Mai 2015, ora 17:09
4895 citiri
Dragnea recunoaste ca are emotii in dosarul Referendumului: Sper ca decizia sa fie de achitare

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat marti ca are emotii pentru ziua de 6 mai, cand Inalta Curte de Casatie Justitie (ICCJ) se va pronunta in dosarul "Referendumul", dar a sustinut ca este nevinovat si a precizat ca dupa sentinta va vorbi "mai multe lucruri".

Intrebat daca are emotii, Dragnea a raspuns: "Bineinteles". Potrivit acestuia, impotriva sa nu exista nicio proba "serioasa", ci doar "afirmatii, consideratii, deductii".

"Eu sunt absolut convins de nevinovatia mea, mi-am sustinut-o cu tarie in toata aceasta perioada. Nici eu si cred ca nici instanta n-a identificat vreo proba serioasa la procuror. Este vorba de un sir de afirmatii, consideratii, deductii, presupuneri si eu sper ca maine decizia sa fie de achitare", a spus Liviu Dragnea, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Dosarul Referendumului, la final: Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Dragnea

Liviu Dragnea, un ultim drept la aparare in Dosarul Referendumului

Pe de alta parte, intrebat ce va face daca va fi condamnat in acest dosar, Dragnea a afirmat ca nu a raspuns niciodata la aceasta intrebare, din superstitie.

"Stiti bine ce voi face, numai ca n-am vrut sa raspund niciodata la intrebarea asta, din superstitie. Raspunsul e inclus in intrebare. (...) Asa cum in acesti mai mult de doi ani de zile m-am ferit sa comentez si am fost foarte rezervat in comentarii pentru a nu fi acuzat ca influentez justitia - spre deosebire de altii, in frunte cu Basescu, care au tot influentat in cazul asta si care au tot presat - asa voi face si eu, dupa sentinta voi vorbi mai multe lucruri", a spus ministrul.

ICCJ urmeaza sa se pronunte miercuri in dosarul "Referendumul". Procurorul de sedinta al DNA a cerut pedeapsa cu executare pentru acuzatiile care i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul "Referendumul".

Procurorul nu a formulat un cuantum al pedepsei si a spus ca este atributul instantei supreme sa o stabileasca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Condițiile în care Republica Moldova ar putea construi ”relații bune” cu Rusia în viitor. Maia Sandu: ”Nu avem nimic împotriva rușilor”
Condițiile în care Republica Moldova ar putea construi ”relații bune” cu Rusia în viitor. Maia Sandu: ”Nu avem nimic împotriva rușilor”
Republica Moldova nu „se rupe” de Rusia, ci de „Rusia agresivă”, iar Chişinăul îşi doreşte să vadă o Rusie „paşnică şi democratică” în viitorul apropiat, cu care să...
Mesajul lui Piedone pentru Ciucă și Ciolacu: ”Să mă sprijine/ Vă garantez că voi câștiga”
Mesajul lui Piedone pentru Ciucă și Ciolacu: ”Să mă sprijine/ Vă garantez că voi câștiga”
Cristian Popescu Piedone le-a transmis liderilor PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, un mesaj joi seara, 29 februarie, asta după ce a anunțat în repetate rânduri că va candida...
#Liviu Dragnea emotii Referendum, #Liviu Dragnea verdict Referendum, #Liviu Dragnea achitare Referendum , #referendum