Dragnea spune cand va avea loc remanierea: Sunt ministri carora le e frica de presa. M-am saturat sa fiu purtatorul lor de cuvant

Vineri, 21 Septembrie 2018, ora 22:10
3513 citiri
Dragnea spune cand va avea loc remanierea: Sunt ministri carora le e frica de presa. M-am saturat sa fiu purtatorul lor de cuvant
Foto: Captura Digi24

Liderii social democrati se vor intalni, dupa referendumul pentru familie, intr-un nou Comitet Executiv in care se va discuta remanierea guvernamentala, a anuntat vineri seara liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Dupa referendum vom discuta si despre remaniere. I-am consultat pe colegii mei cand este bine sa fie facuta si aproape in unanimitate au spus ca dupa referendum. Dna premier incepuse o evaluare, dupa referendum vom avea un CEx care va hotari cine va mai ramane in Guvern si cine nu", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre principalii sai contestatari, va fi remaniat, Dragnea a spus ca "imi voi spune opinia atunci"

Liderul PSD a subliniat ca va cere ca principala calitate pe care trebuie sa o aiba membrii Guvernului sa fie "buna comunicare", precizand ca in momentul de fata sunt ministri carora le este frica de presa.

"O sa cer imperativ, ca una dintre calitatile obligatorii pe care trebuie sa le aiba membrii Guvernului sa fie buna comunicare. Sunt ministri care se ascund, carora le este frica de presa, sa mearga la emisiuni. Ei nu au ce sa caute in Guvern. Nu mai vreau sa fiu purtatorul lor de cuvant.

Fiercare ministru trebuie sa comunice deciziile pe care le ia, daca iau decizii proaste sa si le asume", a completat Liviu Dragnea.

In urma cu doua saptamani, Dragnea spuneaca, pana cel tarziu la inceputul lunii octombrie, va fi facuta o remaniere a Guvernului.

"Doamna prim-ministru, asa cum am vorbit cu dumneaei, am vorbit si cu domnul Tariceanu, trebuie sa prezinte o proprie evaluare a ministrilor, iar noi in PSD, intr-un termen rezonabil, nu foarte lung, trebuie sa avem o discutie despre fiecare ministru in parte. Eu cred ca pana la sfarsitul acestei luni, ma rog, inceputul lunii octombrie, eventual, acest lucru trebuie sa se incheie cu o remaniere", a afirmat Dragnea.

El a refuzat sa faca publice numele ministrilor care il nemultumesc, insa a precizat ca este multumit de premier.

Partidul Social Democrat s-a reunit vineri intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National, in contextul in care mai multe voci din partid l-au contestat pe Liviu Dragnea.

Iata cum s-a desfasurat sedinta CEx

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#remaniere guvern, #ministri remaniati , #referendum