Dragnea: Sunt nevinovat, ma "iubeste" foarte mult Basescu. Nu demisionez din Guvern

Luni, 07 Octombrie 2013, ora 14:37
4779 citiri
Dragnea: Sunt nevinovat, ma "iubeste" foarte mult Basescu. Nu demisionez din Guvern

Liviu Dragnea a repetat ca este nevinovat, in prima sa declaratie de dupa trimiterea in judecata in dosarul referendumului, precizand, totodata, ca nu intentioneaza sa-si dea demisia.

"Poate e si un lucru bun in toata nebunia asta. Acum opinia publica o sa aiba posibilitatea sa vada toate aberatiile din dosar, sa vada toate acuzatiile care spun ca o activitate de campanie electorala este o infractiune. Faptul ca sunt acuzat ca am trimis niste mesaje pe care nu le-am trimis, ca am organizat un sistem informatic pe care nu l-am organizat si pentru ca oamenii au venit la vot, asta este o lovitura destul de mare la temelia democratiei. Asta inseamna ca oricine organizeaza o campanie elctorala poate fi considerat infractor", a declarat vicepremierul.

Intrebat de jurnalisti daca intentioneaza sa demisioneze din Guvern, raspunsul lui Dragnea a fost negativ. Mai mult, premierul Ponta, aflat langa Dragnea a intervenit in raspunsul colegului, adaugand ca "nu-l las eu sa demisioneze".

"Nu iau in calcul sa demisionez din Guvern pentru ca, dincolo de faptul ca-s niste acuzatii nefondate... Si vreau sa fac o precizare - ca eu nu merg in instanta sa-mi probez nevinovatia, eu sunt nevinovat. In instanta astept ca procurorii sa probeze aceste acuzatii absurde, iar in ceea ce priveste demisia din Guvern sunt niste proiecte la care m-am angajat si pe care vreau sa le duc la capat, iar aceste acuzatii nu au nicio legatura cu activitatea de ministru", a mai spus Dragnea.

Intrebat de ce crede ca este tinta presedintelui in acest dosar pe care il considera politic, Dragnea a spus ca e posibil ca fie "din foarte multa dragoste".

"Cred ca ma iubeste foarte mult domnul Traian Basescu", a conchis Dragnea.

Liviu Dragnea, trimis in judecata

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, de catre procurorii DNA, luni, pentru tentativa de frauda la referendum.

Dragnea este acuzat ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, care sa garanteze validarea acestuia, potrivit DNA.

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, luni, dupa ora 15.00, data la care este programat procesul.

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...
Comentarii
3195
rank 5
Cu Dragnea la tribunal, pentru LUCRU MANUAL !
Comisia de integritate I V Stalin
rank 5
Hai că și tu iubești jaful la drumul mare și puterea peste lege și