Ruptură definitivă între APP și Liviu Dragnea. Membrii care se pozează cu fostul lider social-democrat vor fi excluși din partid

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 03:40
10284 citiri
Ruptură definitivă între APP și Liviu Dragnea. Membrii care se pozează cu fostul lider social-democrat vor fi excluși din partid
Liviu Dragnea a fost șters de pe Facebook-ul APP FOTO Facebook / Codrin Ștefănescu

Ruptura dintre fostul lider PSD Liviu Dragnea și partidul format în jurul său, Alianța Pentru Patrie (APP) pare să fie definitivă după ce partidul a anunțat că toți membrii formațiunii care se vor asocia cu Liviu Dragnea vor fi excluși din partid.

Conform unui comunicat transmis de APP, orice asociere de imagine între partid și Liviu Dragnea este interzisă, iar cei care vor continua să se asocieze cu imaginea sau numele fostului președinte PSD vor fi excluși din partid, indiferent de funcție.

„1. Din acest moment A.P.P. se disociază în mod public, definitiv și irevocabil de Dragnea Nicolae Liviu.

2. Din acest moment toate materialele de propagandă legate de persoana, imaginea și numele Dragnea Nicolae Liviu sunt declarate neautorizate în cadrul A.P.P. și nu vor mai putea fi folosite în nicio organizație a partidului.

3. Membrii de partid care se vor folosi în continuare de imaginea și numele lui Dragnea Nicolae Liviu, indiferent de funcția interimară deținută, vor fi excluși din partid, prin decizie centrală sau locală”, a transmis partidul.

APP dat jos de pe Facebook toate pozele cu Dragnea

Formațiunea a șters de pe pagina de Facebook toate pozele pozitive în care apare Liviu Dragnea, singura amintire fiind o distribuire de pe pagina lui Codrin Ștefănescu, fondatorul APP, care îl atacă direct pe Dragnea. De altfel, în mesajele sale din ultimele zile îl acuză indirect pe fostul lider PSD de legături cu serviciile.

„A.P.P. este o stare de spirit!

A.P.P. nu este partidul unui singur om, sau a unui grup ocult!

A.P.P. înseamnă românism, nu securism! (...) A.P.P. nu va accepta comenzi și ordine din exteriorul partidului, impuneri sau propuneri de liste secrete transmise sau recomandate de sistemul securistoid”, a mai transmis partidul.

Luni, 29 august, Codrin Ștefănescu și-a cerut scuze public pentru că a „mai dat o șansă acestui personaj” și că „l-am apărat public în toate scandalurile sale”.

„Vreau să vă anunț clar și tranșant: nu exista nici un teatru, nu e strategie de campanie, nu e nimic. Pur și simplu m-am dezis public de acest om! Și a făcut-o cel care l-a ajutat, sprijinit și i-a stat alături în mod constant. Fără să dau din casă, cum face el în mod oribil, fără să dau detalii, spun doar atât: dacă un om corect și curajos cu mine în lupta cu sistemul a luat această hotărâre, atunci înseamnă că este super argumentată! (...)

Îmi cer scuze public, încă o dată, vouă tuturor români patrioți, că i-am mai dat o șansă acestui personaj, că am încercat să-i creez o figură de om iubitor de neam, că l-am apărat public în toate scandalurile sale. Am greșit, îmi asum, regret, am luat o decizie finală! Sper să-mi scuzați slăbiciunea și credința că un om se poate schimba din rău, în unul bun”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Vasile Dîncu nu-l vede pe Klaus Iohannis comisar european: "Ar fi o cădere pe scara demnităților sociale și politice"
Vasile Dîncu nu-l vede pe Klaus Iohannis comisar european: "Ar fi o cădere pe scara demnităților sociale și politice"
Klaus Iohannis nu va obține un post de comisar european, susține vineri, 19 iulie, Vasile Dîncu, europarlamentar și președintele Consiliului Național al PSD. După ce a ratat funcția de șef...
Ce scrie presa din Rusia după ce Diana Șoșoacă și-a pus botniță în Parlamentul European: ”Îndrăzneață!”
Ce scrie presa din Rusia după ce Diana Șoșoacă și-a pus botniță în Parlamentul European: ”Îndrăzneață!”
Diana Șoșoacă s-a făcut încă o dată de râs, în Parlamentul European, de unde a fost dată afară ca urmare a comportamentului neadecvat, incident remarcat și de presa din Rusia....
#Liviu Dragnea, #app, #Codrin Stefanescu , #PSD
  1. Vasile Dîncu nu-l vede pe Klaus Iohannis comisar european: "Ar fi o cădere pe scara demnităților sociale și politice"
  2. Ce scrie presa din Rusia după ce Diana Șoșoacă și-a pus botniță în Parlamentul European: ”Îndrăzneață!”
  3. Premierul României anunță "o vară provocatoare” privind asigurarea necesarului de energie. Întrunire de urgență pentru găsirea soluțiilor
  4. UPDATE Subprefectul PSD de Călărași a demisionat din funcție după apariția imaginilor compromițătoare. El a fost fotografiat în chiloți, beat și pictat pe față VIDEO FOTO
  5. Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
  6. Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
  7. Vasile Bănescu, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Icoana nu este o armă, ci o fereastră prin care privești și ești privit" VIDEO
  8. Adina Vălean, un europarlamentar care merită urmărit. Portretul făcut româncei de o renumita publicație americană
  9. Ce câștiguri a obținut ministrul Alexandru Rafila la bursă. Creșterile acțiunilor la două companii i-au umflat conturile
  10. Sebastian Burduja, pus la punct de către Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Tânăra generație de politicieni trebuie să oprească furtul generației bătrâne"