Dragnea, multumit de cum se desfasoara anchetele la Ciorogarla si Brasov

Vineri, 30 Ianuarie 2009, ora 20:03
1715 citiri
Dragnea, multumit de cum se desfasoara anchetele la Ciorogarla si Brasov

Ministrul Administratiei si Internelor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca este multumit de modul in care Politia ancheteaza cazurile de la Brasov si Ciorogarla.

"Am decis impreuna cu celelalte institutii cu care colaboram sa fim mai rezervati in declaratii pentru ca este o ancheta in desfasurare(cazul de la Ciorogarla, n.r), se pare ca o sa avem rezultate bune.

Sunt multumit, am preferat sa nu incalcam televizoarele in perioada asta pentru ca misiunea noastra e ca impreuna cu Parchetul sa ducem la capat aceste cazuri", a declarat ministrul, aratandu-se multumit de evolutia celor doua cazuri cu arme.

Referitor la cazul de la Brasov, Dragnea a spus ca ancheta e avansata. "Este un portret robot facut, avem informatii destul de serioase, colegii nostri de acolo desfasoara operatiunile specifice extrem de bine", a explicat el.

Dragnea a mai anuntat ca a dispus ca seful Politiei Romane sa prezinte o propunere concreta prin care sa fie ajutata familia lui Lala Gheorghe Dumitru, cel care a murit incercand sa-l prinda pe atacatorul din Brasov.

Joi seara, aproximativ o suta de jandarmi au fost mobilizati pentru cautarea atacatorului de la o casa de schimb din Brasov, unde doi oameni au fost ucisi si unul grav ranit in timpul unui jaf armat. Zona unde s-a petrecut atacul armat de la casa de schimb valutar din Brasov a fost incercuita, iar toate unitatile medicale din Brasov au fost verificate in cautarea agresorului.

De asemenea, zona de la poalele Tampei, in care se gasesc mai multe case parasite, precum si padurea au fost rascolite de jandarmi, insa cautarile au ramas fara rezultat.

Referitor la celalalt caz, MApN a informat, joi noaptea, printr-un comunicat de presa ca de la Unitatea militara din Ciorogarla s-au furat mai multe arme, fara sa precizeze si numarul acestora si ca s-a constatat , in urma inventarului facut, ca "nu a fost sustrasa nici un fel de munitie". Lucratori MAI, ai SRI si MApN colaboreaza pentru rezolvarea acestui caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Liviu Dragnea Ciorogarla, #atac Brasov morti , #stiri Liviu Dragnea