Liviu Dragnea: Seful DGIPI va fi anuntat saptamana viitoare

Joi, 22 Ianuarie 2009, ora 18:20
2773 citiri
Liviu Dragnea: Seful DGIPI va fi anuntat saptamana viitoare
Foto: Telegrafonline

Ministrul Administratiei si Internelor, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca decizia privind numirea unui sef la Directie Generala de Informatii si Protectie Interna va fi anuntata saptamana viitoare.

Dragnea a declarat ca este intr-o perioada de "cunoastere" si ca vrea sa afle "cat este legenda si cat adevar acest serviciu", DGIPI devenind un serviciu " prea public".

"Exista mai multe optiuni", a afirmat ministrul, spunand ca decizia de numire a sefului DGIPI este a ministrului de Interne si va fi prezentata premierului.

Dragnea a spus, miercuri, la instalarea sa in functie, ca nu a facut nicio numire la DGIPI, acest lucru urmand sa fie facut in perioada urmatoare.

Adjunctul DGA, Ionel Georgescu, al carui nume este vehiculat pentru preluarea DGIPI, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca a aflat din presa despre nominalizarea sa, dar ca nimeni nu i-a propus aceasta functie pana in prezent.

Postul de sef al DGIPI este vacant dupa demisia lui Virgil Ardelan.

Ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Dan Nica, a semnat, luni, numirea lui Virgil Ardelean ca sef al Directiei Generale Management Operational, functie pe care acesta a ocupat-o inainte de numirea sa de catre Gabriel Oprea la DGIPI, spun surse din minister.

Astfel, Ardelean l-a inlocuit la DGMO pe Vasile Nita, numit de Oprea odata cu numirea lui Ardelean la DGIPI.

Nita va prelua acum sefia Directiei Generale de Informatii si Relatii Publice.

Intoarcerea lui Ardelean la DGMO are loc dupa ce a fost data o hotarare de guvern pe 9 ianuarie si publicata in Monitorului Oficial joia trecuta, in ziua demisiei sale de la DGIPI.

Potrivit hotaririi, seful DGIPI are rang de secretar de stat, ca si seful Directiei Generale de Management Operational, condusa tot de Ardelean inainde de numirea la DGIPI, sa fie salarizat la fel ca un secretar de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea, #seful DGIPI, #anuntat saptamana viitoare , #stiri Liviu Dragnea